BLOG UŽIVO, VIDEO: Ibrahimović: Odustajanje nije opcija, vidimo se uskoro
Foto: Reuters

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Ibrahimović: Odustajanje nije opcija, vidimo se uskoro

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:10 - Roma ubedljiva protiv PeskareFudbaleri Rome pobedili su u gostima ekipu Peskare sa 4:1 u poslednjoj utakmici 33. kola italijanske Serije A. Roma je, posle 24. pobede od početka šampionata, druga na tabeli sa 75 bodova, odnosno ima četiri boda više od trepelasiranog Napolija. Peskara je poslednja sa samo 14 bodova. Fudbaleri Rome su do prednosti stigli u finišu prvog poluvremena, u 44. i 45. minutu, golovima Kevina Strotmana i Radje Naingolana. Pobedu tima iz Rima je u drugom poluvremenu potvrdio Mohamed Salah, koji je bio strelac u 48. i 60. minutu. Jedini gol za Peskaru postigao je Ahmad Benali u 83. minutu. Roma u narednom kolu dočekuje Lacio, dok Peskara gostuje Kaljariju.

22:59 - Bilbao slavio golom u 94. minutuFudbaleri Altletik Bilbaa pobedili su u gostima ekipu Eibara sa 1:0 u poslednjoj utakmici 33. kola španske Primere. Jedini gol na utakmici postigao je Raul Garsija u 94. minutu. Bilbao je upisao drugu uzastopnu pobedu, a 17. u šampionatu i šesti je na tabeli sa 56 bodova. Eibar, na drugoj strani, ima šest bodova manje i osmi je. Atletik Bilbao u narednom kolu dočekuje Betis, dok Eibar gostuje Alavesu.

22:39 - Monći i zvanično novi sportski direktor RomeFudbalski klub Roma potvrdio je danas da je novi sportski direktor tog kluba Ramon Rodriges Vardeho.Vardeho, poznatiji kao Monći, u Romu je stigao posle 17-godišnjeg mandata u španskoj Sevilji. On je sa italijanskim klubom potpisao četvorogodišnji ugovor. Monći, koji je i celu igračku karijeru proveo u Sevilji, jedan je od najzaslužnijih za uspehe tog kluba poslednjih godina. Pomogao je Sevilji da stigne do 16 finala i devet trofeja u Španiji i Evropi. Nekadašnji golman je imao ugovor sa Seviljom do 2020. godine, a otkupna klauzula iznosila je pet miliona evra. Za njegove usluge bili su zainteresovani brojni fudbalski klubovi.

21:42 - Atletiko na sudu traži pobedu protiv FIFAFudbalski klub Atletiko Madrid izneo je danas svoje dokaze na Sudu za sportsku arbitražu u Lozani kojima se nada da će pobiti kaznu Svetske fudbalske federacije (FIFA) zbog koje na leto ne sme da dovodi nove igrače. FIFA je zabranila trećeplasiranoj ekipi španske Primere dovđenje igrača tokom proteklog zimskog prelaznog roka, kao i nadolazećeg letnjeg, zbog nepravilnosti oko transfera maloletnih fudbalera od 2007. do 2014. godine. Današnje saslušanje trajalo je šest sati, a obe strane, Atletiko i Fifa, iznele su svoje verzije dogadjaja, piše agencija Hina. Konačna presuda bi trebalo da bude doneta do 1. juna kada počinje letnji prelazni rok.

20:37 - Montanjes pobedio u Barseloni i odložio penzijuŠpanski teniser Albert Montanjes pobedio je zemljaka Giljerma Garsiju Lopesa sa 6:4, 6:4 u prvom kolu turnira u Barseloni. Montanjes je ranije najavio da će, posle skoro 20 godina na terenu, karijeru završiti na turniru u Barseloni, u gradu u kojem živi. Španac, koji u Barseloni nastupa sa specijalnom pozivnicom, u narednoj rundi igraće protiv Felisijana Lopesa. Montanjes (36) je u karijeri osvojio šest titula, a 22. pozicija mu je bio najbolji plasman na ATP listi. Uspešni na startu turnira u Barseloni danas su bili i Kajl Edmund, Andreas Sepi, Nikolas Almagro, Marsel Granoljers, Kasper Rud, Danijel Evans i Juiši Sugita. Prvi teniser sveta i branilac trofeja, Endi Marej i Rafael Nadal slobodni su u prvom kolu.

19:36 - Ruska maratonka suspendovana na četiri godineRuska maratonka Albina Majorova suspendovana je na četiri godine zbog dopinga, saopštio je Atletski savez Rusije. Ruski savez je naveo da je suspenziju Majorovoj izrekao Sud za sportsku arbitražu nakon što je bila pozitivna na testiranju prošle godine. Ova suspenzija verovatno znači i kraj sportske karijere za 39-godišnju maratonku. Majorova je najbolji rezultat na nekom velikom takmičenju ostvarila na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine kada je bila osma. Ona je, takodje, bila i medju deset najboljih na maratonima u Londonu, Bostonu i Čikagu.

18:43 - Vojvodina zvanično tražila odlaganje utakmice sa ZvezdomFudbalski klub Vojvodina zvanično je danas tražio odlaganje utakmice sa Crvenom zvezdom zbog, kako se navodi, "nepostojanja elementarnih sportskih uslova". "Vojvodina će u svom najjačem sastavu igrati sve utakmice do kraja sezone, ali plašimo se da će eventualni poraz od Zvezde biti signal ljudima iz Partizana da smo pustili utakmicu. Utakmica se može igrati onda kada se stvore normalni uslovi, a ne pod ovakvim uslovima pritiska. Nadamo se da ćete imati razumevanja i usvojiti naš zahtev", navodi se u zahtevu. Vojvodina je tražila odlaganje zbog "regularnosti takmičenja i situacije u kojoj se nalazi naš fudbal". Dopis je poslat na adresu Zajednice Super lige, a potpisao ga je predsednik kluba Dušan Mijić. Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine u 33. kolu Superlige zakazana je za nedelju, 30. aprila u 18.00 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu. Posle utakmice između Partizana i Vojvodine u prošlom prvenstvenom kolu bilo je mnogo prepucavanja čelnika dva kluba, a počelo je tako što su funkcioneri Vojvodine napustili stadion posle uvredljivog skandiranja navijača na stadionu u Humskoj.

18:12 - Troicki pobedio i zakazao duel sa ĐereomSrpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao na turniru u Budimpešti, pošto je u prvom kolu savladao Rusa Evgenija Donskoja 6:1, 6:2. Troicki je prošao dalje za samo 54 minuta igre, prepustivši rivalu samo tri gema. U narednoj fazi sastaje se sa zemljakom Laslom Đereom, kojem je Danil Medvedev iz Rusije predao duel pri vođstvu 6:0, 5:5. Turnir u Budimpešti se igra za nagradni fond od 482.060 evra.

15:32 - Monći postaje sportski direktor RomeDoskorašnji sportski direktor Sevilje Ramon Rodrigez Monći doputovao je danas u Rim kako bi zvanično preuzeo istu ulogu u Romi, objavljeno je danas na sajtu kluba.Monći, jedan od najzaslužnijih za velike uspehe Sevilje, nedavno je napustio Andaluziju posle 17 godina zbog poziva Rome.Njega je na aerodromu u Rimu sačekao generalni menadžer kluba Mauro Baldisoni, a zvanična potvrda očekuje se kasnije.Nekadašnji golman Sevilje po završetku karijere stekao je ime velikog transfer gurua jer je odličnim potezima u prelaznim rokovima doneo više stotina miliona evra klubu u transferima Danija Alvesa, Ivana Rakitića, Kevina Gameira i mnogih drugih.U vreme dok je bio čelnik Sevilje klub je osvojio pet trofeja Lige Evrope, UEFA Superkup, dva Kupa kralja i Superkup Španije.

15:06 - Ibrahimović: Vratiću se još jačiFudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao je danas da nema nameru da odustane i da će se vratiti još jači posle teške povrde kolena."Nije vest da sam se povredio i da neko vreme neću igrati fudbal. Prebrodiću ovo kao što sam sve do sada i vratiću se još jači. Do sada sam igrao sa jednom nogom, tako da to ne bi trebalo da bude problem. Jedna stvar je sigurna, sam ću odlučiti kada je vreme da stanem. Odustajanje nije opcija. Vidimo se uskoro", napisao je Ibrahimović na društvenim mrežama.Junajted je saopštio da je švedski napadač doživeo "značajno oštećenje ligamenata kolena", na utakmici protiv Anderlehta u Ligi Evropa prošle nedelje.Fudbaleri tog kluba su podržali Ibrahimovića, kao i Markosa Roha, koji će takodje pauzirati zbog slične povrede, koju je doživeo na istoj utakmici.

14:36 - Zvezda: Bez ulaznice ne prilazite dvoraniKošarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da navijači bez ulaznica neće moći da budu na utakmici protiv Partizana u Super ligi."Klub apeluje da se bez ulaznica za predstojeću utakmicu ne prilazi dvorani jer ulaz bez karata neće biti moguć", navodi se u saopštenju Zvezde.Karata neće biti u slobodnoj prodaji, a u halu "Aleksandar Nikolić" moći će da udju samo vlasnici sezonskih i sponzorskih ulaznica.Zvezda je apelovala na fer i sportsko navijanje bez bilo kakvog ubacivanja predmeta u teren i uvredljivih transparenata "jer svaki suprotan čin može naneti značajnu finansijsku štetu klubu"."Ne sumnjamo da će podrška i u ovom meču doći na pravi i prepoznatljiv način po kom su Zvezdini navijači nadaleko poznati i da će dati značajan doprinos crveno-belim košarkašima u nameri da ostvare još jednu pobedu u 'večitom' derbiju", piše u saopštenju.Utakmica izmedju Crvene zvezde i Partizana igraće se sutra od 20.00, u drugom kolu Super lige Srbije.Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka.

14:02 - Đere u drugom kolu turnira u BudimpeštiSrpski teniser Laslo Đere plasirao se danas u drugo kolo turnira u Budimpešti, pošto mu je Rus Danil Medvedev u drugom setu predao meč zbog povrede.Djere je prvi set dobio sa 6:0, a Medvedev je u drugom setu pri rezultatu 5:5 odlučio da preda meč. Rus je u drugom setu imao prednost brejka, ali mu je pri vodjstvu 5:4 kada je servirao za izjednačenje u setovima, srpski teniser oduzeo servis.Srpski teniser će u drugom kolu ATP turnira u Budimpešti serije 250 igrati protiv boljeg iz duela izmedju Viktora Troickog i Rusa Jevgenija Donskog koji je na programu kasnije danas.Nagradni fond turnira u Budimpešti je 482.060 dolara. ;

13:37 - Inter odbio ostavku trenera, Pioli ide posle Napolija?Trener fudbalera Intera Stefano Pioli ponudio je ostavku posle poraza od Fiorentine (5:4) u Seriji A, ali su ga klupski čelnici ubedili da ostane, bar do meča protiv Napolija.Kako piše Korijere delo Sport, italijanski trener je hteo da ode jer ne oseća podršku igrača, ali se predomislio posle sastanka sa sportskim direktorom Pjerom Ausiliom i Stivenom Žangom.Ipak, ukoliko doživi poraz od Napolija u sledećem kolu na San Siru Piolija niko neće da zadrži na klupi Intera.U tom slučaju ekipu će do kraja sezone da vodi Stefano Veki iz mladog tima Intera.Pioli je bio besan na fudbalere jer su vodili 2:1 na Artemio Frankiju, a potom za samo 17 minuta primili četiri gola, samo sedam dana nakon što su u poslednjih 10 minuta ispustili 2:0 u derbiju protiv Milana.

13:00 - Radonjić: Ovde se živi za derbi i od derbijaTrener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je dobro poznato šta nose utakmice protiv Partizana i da njegovi košarkaši imaju "jasan cilj" da pobede "večitog" rivala."Dobro se zna šta nose utakmice izmedju Zvezde i Partizana. Utakmica ima rezultatski značaj, bez obzira na to što je drugo kolo. Imamo jasan cilj da pobedimo Partizan, nadam se da će se to i desiti", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.Zvezda će u utorak od 20.00 u hali "Aleksandar Nikolić" kao domaćin igrati protiv Partizana u drugom kolu Superlige Srbije.Radonjić je naveo da je izlišno govoriti o motivu pred duel sa Partizanom i dodao da će pristup utakmici biti takmičarski maksimalan."Ovde se živi za derbi i od derbija. Jasno je zašto je to tako i zašto će uvek da bude tako, bez obzira na sve utakmice koje se igraju mimo tih duela. Postavlja se pitanje da li uopšte ima favorita. Mnogo puta se dešavalo da pobedi ekipa koja ima manje šanse po tim parametrima", kazao je Radonjić.On je rekao da se u derbiju zaboravlja sve što je bilo tokom sezone, pobede, porazi i forma, a obe ekipe će u utakmicu ući sa željom da izvuku maksimum i savladaju najvećeg rivala.Radonjić i dalje neće moći da računa na Stefana Jovića, koji je "nastavio sa planiranim radom" posle pregleda u Minhenu."Nadam se da će posle Partizana početi da trenira sa ekipom, što bi bilo dobro", rekao je Radonjić.Branko Lazić će biti u timu, pošto je propustio duel u prvom kolu prvenstva protiv Spartaka u Subotici."Lazić ima odredjenih problema, ali ne onakvih kako se to predstavilo. On će zbog potrošnje dobiti prostora u jednom trenutku. Najvažnije nam je da spremni dočekamo završnicu Superlige", rekao je trener Zvezde.On je rekao da ekipa doživela "enormnu potrošnju" u periodu plej-ofa Jadranske lige, tokom kog je uporedo igrana i Evroliga.Radonjić je kazao da neće unapred da razmišlja o raspodeli minuta, već će "kroz utakmice raditi ono za šta smatra da je najbolje za tim".Ulaznica predstojeći za "večiti" derbi neće biti puštene u slobodnu prodaju.

12:33 - Češki fudbaler izvršio samoubistvoČeški fudbaler Fratišek Rajtoral izvršio je samoubistvo u Turskoj, potvrdio je danas Fudbalski savez Češke.Rajtoral je tokom karijere pored Gazijantepspora igrao za Marilu, Banika iz Ostrave, Viktoriju Plzenj i Hanover.Za reprezentaciju Češke upisao je 14 nastupa, a bio je deo tima koji je učestvovao na Evropskom prvenstvu 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.Fudbaler Gazijantepspora umro je u 31. godini, pošto je sinoć izvršio samoubistvo vešanjem.Njegov agent Pavel Zika takodje je potvrdio njegovu smrt, opisavši je kao "veliku tragediju".

12:01 - Džikić: Domaći teren u derbiju ima posebnu težinuTrener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da u "večitim" derbijima sa Crvenom zvezdom prednost domaćeg terena ima posebnu težinu, kao i da su crveno-beli dobar tim."Zvezda ima prednost domaćeg terena, u našim susretima to ima posebnu težinu. Oni su dobar tim, imaju uspešnu sezonu", rekao je Džikić za klupski sajt.Košarkaši Partizana su pobedom protiv Vršca počeli sezonu u Superligi Srbije i sada se spremaju za prvi derbi sa Crvenom zvezdom u najkvalitetnijem domaćem takmičenju.U dosadašnjem toku sezone, timovi su se dva puta sastajali u regionalnoj Jadranskoj ligi kada su zabeležili po jednu pobedu. Partizan i Zvezda su odigrali i meč u finalu domaćeg Kupa Radivoja Koraća, a crveno-beli su i tu trijumfovali.Utakmica drugog kola Superlige izmedju Crvene zvezde i Partizana igraće se sutra u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 20.00.

11:34 - Kante najbolji igrač Premijer ligeFudbaler Čelsija N'Golo Kante proglašen je za najboljeg igraca Premijer lige u izboru udruženja igrača.Kante, jedan od ključnih igrača "plavaca" na putu ka tituli prvaka Engleske, pobedio je ispred saigrača Edena Azara, golgetera Mančester Junajteda Zlatana Ibrahimovića, Harija Kejna iz Totenhema, Romelua Lukakua iz Evertona i Aleksisa Sančeza iz Arsenala.Neumorni francuski reprezentativac ove sezone zabeležio je po gol i asistenciju, ali je nagrađen zahvaljujući velikom doprinosu uspesima Čelija i to nakon što je letos stigao iz Lestera sa kojim je bio šampion.Pre Kantea nagradu su osvajali Rijad Marez, Azar, Luis Suarez, Geret Bejl. Robin van Persi, Vejn Runi, Rajan Gigs, Kristijano Ronaldo...Za najboljeg mladog fudbalera Premijer lige ponovo je izabran Dele Ali iz Totenhema.

10:59 - Serena Vilijams ponovo prva teniserka sveta, Jankovićeva zadržala pozicijuAmerička teniserka Serena Vilijams ponovo je prva na danas objavljenoj WTA rang-listi, dok je Nemica Andjelika Kerber sada druga sa 85 bodova zaostatka, a srpska teniserka Jelena Janković zadržala je 55. mesto.Serena Vilijams se neće ponovo takmičiti ove godine, s obzirom da je tokom prethodne nedelje saopštila da je trudna, ali je i pored toga uspela da dodje do prvog mesta, pošto je Kerber izgubila 410 bodova.Vilijamsova na prvom mestu WTA rang-liste ima 7.010 bodova, a prati je Kerber sa 6.925.Jankovićeva prethodne nedelje nije igrala za Fed kup reprezentaciju Srbije pa je tako zadržala 55. mesto sa 995 bodova.WTA lista: 1. Serena Vilijams (SAD) 7.010 2. Andjelik Kerber (Nemačka) 6.925 3. Karolina Pliškova (Češka) 6.020 4. Dominika Cibulkova (Slovačka) 5.065 5. Simona Halep (Rumunija) 5.021 6. Garbinje Mugurusa (Španija) 4.691 7. Džoana Konta (Velika Britanija) 4.330 8. Agnješka Radvanska (Poljska) 4.250 9. Svetlana Kuznjecova (Rusija) 4.025 10. Medison Kiz (SAD) 3.857 ------------------------------------------------------ 55. Jelena Janković (Srbija) 995

10:34 - Đoković smanjio zaostatak, veliki skok TipsarevićaSrpski teniser Novak Djoković smanjio je zaostatak za vodećim Britancem Endijem Marejem na danas objavljenoj ATP listi i sada na drugom mestu ima zaostatak od 3.605 bodova, dok je Janko Tipsarević napredovao za 18 pozicija i sada se nalazi na 71 mestu.Djoković je prethodne nedelje eliminisan u četvrtfinalu Monte Karla, a Marej je učešće završio u osmini finala i na taj način osvojio je 90 bodova manje od srpskog tenisera.Britanac na prvom mestu ima 11.690 bodova, dok Djoković ima 8.085.Tipsarević je na čelendžeru u Ćingdanu juče osvojio trofej, što mu je donelo skok na ATP rang-listi od čak 18 pozicija i sada se nalazi na 71. mestu sa 703 boda, a napredak je ostvario i Dušan Lajović i sada je 79. teniser sveta sa 649 bodova. Viktor Troicki je zabeležio pad i sada se nalazi na 39. mestu sa 1.055 bodova.Španac Rafael Nadal je trijumfom na masters turniru u Monte Karlu napredovao za dve pozicije i sada je peti sa 4.235 bodova, dok je Japanac Kei Nišikori pao na sedmo, a Belgijanac David Gofan došao je 10. mesta ATP rang-lista: 1. Endi Marej (Velika Britanija) 11.690 2. Novak Djoković (Srbija) 8.085 3. Sten Vavrinka (Švajcarska) 5.695 4. Rodžer Federer (Švajcarska) 5.125 5. Rafael Nadal (Španija) 4.735 6. Miloš Raonić (Kanada) 4.165 7. Kei Nišikori (Japan) 4.010 8. Marin Čilić (Hrvatska) 3.565 9. Dominik Tim (Austrija) 3.385 10. David Gofan (Belgija) 2.975 -------------------------------------------------- 39. Viktor Troicki (Srbija) 1.055 -------------------------------------------------- 71. Janko Tipsarević (Srbija) 703 -------------------------------------------------- 79. Dušan Lajović (Srbija) 649

08:48 - Boston i Juta stigli do izjednačenja, Klivlend u polufinalu IstokaKošarkaši Jute izjednačili su protiv Čikaga na 2:2 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Istočne serije NBA lige, pošto su u noći izmedju nedelje i ponedeljka pobedili u gostima sa 104:95, a na Zapadu Jute je takodje izjednačila protiv Los Andjeles Klipersa nakon trijumfa na domaćem terenu od 105:98.Boston se brzo oporavio od dva poraza startna poraza u Masačusecu i porodične tragedije svog najboljeg igrača Ajzee Tomasa i u oba meča u Čikagu maksimalno iskoristio izostanak Ražona Ronda.Već u ranoj fazi utakmice stekli su dvocifrenu prednost, koju su "Bulsi" tek sredinom treće deonice nakon serije 12:0 uspeli da sustignu, ali je Boston brzo odgovorio istom merom i na kraju došao do bitnog trijumfa.Upravo je Tomas sa 33 poena i sedam asistencija predvodio Boston do pobede, a ispratili su ga Džerald Grin sa 18 poena i Al Horford sa "dabl-dabl" učinkom od 15 poena i 12 skokova.Najefikasniji u ekipi Čikaga bio je Džimi Batler sa 33 poena, dok su Nikola Mirotić i Ajzea Kenan postigli po 13.Naredni meč igraće se za tri dana u Bostonu.Juta je uspela da iskoristi domaći teren i za razliku od prve utakmice dodje do pobede, iako je zbog trovanja Gordon Hejvord proveo samo devet minuta.Utakmica izmedju četvrtog i petog tima Zapadne konferencije bila je izuzetno izjednačena od samog starta, ekipe su se smenjivale u vodjstvu, a najveća prednost iznosila je osam poena.Sredinom poslednje deonice LA Klipersi imali su pet poena prednosti, ali je Juta nošena Džoe Džonsonom i Džoe Inglsom serijom 15:4 stigla do preokreta i vodjstva od 102:94, koju tim iz Kalifornije nije uspeo da sustigne do kraja susreta.Klupa Juta bila je najzaslužnija za trijumf, a najefikasniji bio je upravo Džonson sa 28 poena, dok je Rodni Hud dodao 18, a Derik Fejvors ubacio je 17.S druge strane u timu Los Andjeles Klipersa istakao se Kris Pol sa 27 poena, a dva manje postigao je DŽamal Kravford.Naredni meč igraće se za dva dana u Los Andjelesu.Ranije sinoć šampion Klivlend je sa 106:102 u gostima pobedio Indijanu i tako se plasirao u polufinale Istočne konferencije, dok je Hjuston na gostovanju protiv Oklahome sa 106:102 stigao do vodjstva od 3:1.

08:30 - Ibrahimović: Odustajanje nije opcija, vidimo se uskoroFudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao je danas da nema nameru da završi karijeru usled povrede prednjeg ukrštenog ligamenta kolena i dodao da će se posle oporavka vratiti još jači."Kroz ovu povredu ću proći kao i kroz sve drugo. Vratiću se još jači. Već sam do sada igrao s jednom nogom, tako da ovo nije nikakav problem. Jedno je sigurno, sam ću odlučiti kada je vreme da se završi karijera. Odustajanje nije opcija. Vidimo se uskoro", objavio je Ibrahimović na svom instagram profilu.Ibrahimović je u četvrtak na utakmici Lige Evropa protiv Anderlehta pokidao prednji ukršteni ligament kolena, a britanski mediji su spekulisali da će 35-godišnji švedski napadač završiti karijeru.Oporavak kod povrede ukrštenog ligamenta kolena traje izmedju šest i devet meseci, tako da se njegov povratak na teren može očekivati tek na zimu.On se takodje na instagramu zahvalio navijačima na "podršci i ljubavi".Ibrahimovićj e prošlog leta došao iz Pari Sen Žermena u Mančester junajted i od tada je na 46 utakmica postigao 28 golova.On je potpisao jednogodišnji ugovor s engleskim klubom i jo uvek ga nije produžio, iako je sezona pri kraju.

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track