BLOG UŽIVO, VIDEO: Amerikanci dobili novog selektora
Foto: AP

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Amerikanci dobili novog selektora

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:11 - Partizan osvojio veliki bod u RijeciVaterpolisti Partizana se sa teškog gostovanja u Rijeci vraćaju sa velikim bodom. Crno-beli su u šestom kolu Regionalne lige, na gostovanju kod viceprvaka Hrvatske Primorja odigrali nerešeno 7:7Bod je za mladi tim crno-belih značajan uspeh u duelu sa znatno iskusnijim rivalom, ali Beograđani imaju i za čim da žale.Ekipe su se tokom meča smenjivale u vođstvu, ali Partizan je mnogo češće bio u prednosti. Sastav sa Banjice je vodio sa 3:1 u prvoj četvrtini, sa 3:2 i 4:3 u drugoj, ali do velikog odmora domaći su uspeli da izjednače na 4:4, a u poslednjih osam minuta uđu sa golom „u plusu“ (5:4). Bilo je to i jedino vođstvo Riječana.U četvrtoj četvrtini crno-beli su napravili novi preokret, poveli sa 6:5, pa sa 7:6. Ipak, na minut pre kraja Riječani su izjednačili na 7:7 i spasili bod. Obe ekipe su imale još po jedan napad, ali promene rezultata nije bilo.Strelci za Partizan bili su Filip Radojević 2, Mihajlo Repanović, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Marko Janković i Aleksandar Radanović po gol.Crno-beli posle šest kola imaju deset bodova iz pet mečeva (u drugom kolu su bili slobodni), a veliki izazov sledi u subotu, kada će na Banjici u sedmom, poslednjem ovogodišnjem kolu Regionalne lige dočekati Jadran iz Herceg Novog.

22:08 - Milojević: Velika pobeda za nasTrener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je večeras da je njegova ekipa protiv Ostendea upisala veliku pobedu jer je sačuvala šanse za plasman u narednu rundu Fiba Lige šampiona."Dobra stvar je što smo uspeli da zabeležimo još jedan trijumf u neizvesnoj završnici. To je dokaz da ovaj tim raste i očekujem da ćemo kako sezona bude odmicala biti sve bolji i bolji. Ovom pobedom sačuvali smo šanse da se plasiramo u narednu rundu takmičenja", rekao je Milojević.Košarkaši Mega Leksa pobedili su večeras Ostende sa 76:70 u šestom kolu Grupe D Fiba Lige šampiona. Izabranicima Dejana Milojevića to je druga pobeda u Ligi šampiona.Milojević je naveo da je večerašnji meč imao dva potpuno različita poluvremena u kojoj je njegova ekipa imala dva različita pristupa u odbrani."U prvom poluvremenu smo primili čak 48 poena od čega 26 iz reketa i 13 iz tranzicije. To praktično znači da smo skoro 40 poena primili bez adekvatnog odgovora u odbrani. U drugom poluvremenu, posebno u trećoj četvrtini, odigrali smo sjajno u odbrani, a u prilog tome svedoči podatak da smo u toj deonici primili samo sedam poena, od čega četiri ili pet sa linije slobodnih bacanja. To je bio ključ našeg povratka u utakmicu", rekao je Milojević.Košarkaš Mege Radovan Djoković naveo je da je njegava ekipa odreagovala na pravi način u drugom poluvremenu."Ovo je bila veoma teška utakmica za nas. Igrali smo loše u prvom poluvremenu, naročito u odbrani. U nastavku smo uspeli da odreagujemo na pravi način. Bili smo veoma agresivni u odbrani i u drugom poluvremenu smo primili samo 22 poena. U poslednjoj četvrtini pogodili smo teške šuteve, sve to je bila posledica naše dobre odbrane i zabeležili smo veoma važnu pobedu za nas", rekao je Djoković.Posle šest kola u D grupi Lige šampiona Mega ima skor od dve pobede i četiri poraza, a naredni meč igra u subotu protiv Partizana u Jadranskoj ligi.

20:22 - Amerikanci dobili novog selektoraTrener fudbalera Los Andjeles Galakasija Brus Arena imenovan je danas za novog selektora SAD, deceniju pošto je dobio otkaz na toj funkciji.Arena će na toj poziciji zameniti Jirgena Klinsmana koji je juče dobio otkaz, a posao će preuzeti 1. decembra.Brusu Areni će to biti drugi mandat na klupi SAD, pošto je tu selekciju već predvodio od 1998. do 2006. godine. Reprezentacija SAD je u tom periodu upisala 71 pobedu, 30 poraza i 29 remija, a najveći uspeh bio je plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva 2002. godine.Jirgen Klinsman, koji je predvodio SAD od 2011. godine, smenjen je posle dva uzastopna poraza u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.Reprezentacija SAD je poslednja, šesta na tabeli CONCACAF grupe, prve tri ekipe plasiraće se na Svetsko prvenstvo u Rusiji, a četvrtoplasirani tim će igrati u baražu protiv petoplasiranog iz azijskih kvalifikacija.

20:01 - CSKA i Bajer odigrali nerešenoFudbaleri CSKA i Bajera iz Leverkuzena odigrali su večeras u Moskvi nerešeno 1:1, u utakmici petog kola Grupe E u Ligi šampiona.Bajer je na početku imao šansu preko Hakana Čalhanoglua, koji je posle dodavanja Tina Jedvaja poslao loptu pored stative. CSKA je zatim zapretio preko Aleksandra Golovina, ali je njegov udarac lako odbranio golman gostiju.Nemački tim poveo je u 16. minutu golom Kevina Folanda, posle dodavanja Kevina Kampla. Bajer je posle toga držao loptu, a u 38. minutu poništen je gol Omera Topaka zbog ofsajda.Bajer je u drugom poluvremenu zapretio preko Čalhanoglua, koji je iz slobodnog udarca poslao loptu pored leve stative. Ruski tim je posle toga pokušao preko Aleksandra Golovina, a izjednačio je u 76. minutu golm Načoa. Penal je dosudjen pošto je Bendžanin Henriks oborio Marija Fernandesa u šesnaestercu.Foland je u 80. minutu pogodio stativu, a u samoj završnici Načo i Fedor Čalov pokušali su da postignu gol za pobedu, ali nisu bili precizni.Bajer je i četvrtu utakmicu odigrao nerešeno, drugi je na tabeli sa sedam bodova. Monako je prvi na tabeli sa osam bodova, Totenhem na drugom mestu ima četiri, a CSKA je poslednji sa tri boda i nema šanse da se plasira u osminu finala Lige šampiona.Večeras od 20.45 igraju Monako i Totenhem.

19:25 - Kompani ponovo povređenKapiten fudbalera Mančester sitija Vensan Kompani odsustvovaće nekoliko nedelja s terena zbog povrede kolena, rekao je danas trener Pep Gvardiola."Kompani je povredjen. Srećom, nije povreda glave, već kolena. Čeka ga pauza od nekoliko nedelja", rekao je Gvardiola na konferenciji za novinare uoči meča protiv Borusije iz Menhengladbaha u Ligi šampiona.Kompani se povredio prošlog vikenda u prvom poluvremenu meča protiv Kristal Palasa posle sudara s golmanom Klaudijom Bravom.Belgijanac nije otputovao s ekipom u Nemačku.Fudbaleri Mančester sitija sutra gostuju Borusiji iz Menhengladbaha u utakmici petog kola Grupe C Lige šampiona.Siti je drugi na tabeli sa sedam bodova, ima dva manje od prvoplasirane Barselone, dok je Borusija treća sa četiri osvojena boda. Ekipa Seltika je do sada sakupila samo dva boda.

18:46 - Sponzori napuštaju brazilski savez zbog brojnih skandalaBrazilska fudbalska konfederacija (CBF) izgubila je pet velikih sponzora u poslednjih 18 meseci, pošto su aktuelni predsednik i dvojica bivših predsednika optuženi za korupciju.Poslednja kompanija koja je povukla sponzorstvo je Samsung, a pre nje to su učinili Mišlen i Džilet. Čelnici CBF potvrdili su da se Samsung povukao, ali su odbili da komentarišu.Na sajtu Brazilske fudbalske konfederacije navedeno je 10 sponzora, medju kojima su Najki, Ševrolet i Masterkard. Brazilski mediji preneli su da će Samsung morati da plati 20 miliona dolara kako bi se izvukao iz sponzorstva. Južnokorejska kompanija je nedavno doživela veliki finansijski gubitak zbog problema s pametnim telefonom modela Galaxy Note 7. Džilet, koji je u vlasništvu kompanije Proctor & Gamble, povukao se pre 11 meseci, jer je, kako su naveli mediji, "posevećen etici i traži partnere koji odgovaraju vrednostima kompanije".Vlasnik jedne brazilske sportske marketinške kompanije Erih Beting rekao je da je i ekonomska kriza u Brazilu jedan od razloga odlazaka sponzora. On je dodao da su sponzori "preplatili" u periodu do početka Svetskog prvenstva 2014. godine. "Iznosi koje je CBF dobijao su bili vrlo visoki, uglavnom jer se Mundijal igrao u Brazilu. Ekonomska kriza u zemlji naterala je kompanije da promisle o svojim investicijama", rekao je Beting za agenciju Asošiejted pres. Prihod od sponzorskih ugovora u 2012. godini bio je 70 miliona dolara, a 2014. godine dostigao je 107 miliona dolara. Prošle godine prihod je pao na 101 milion, a očekuje se da će ove godine još pasti. Decenijama se pominju navodi o korupciji u CBF, a potvrdjeni su posle hapšenja čelnika Medjunarodne fudbalske federacije (Fifa) u maju u Švajcarskoj. Medju uhapšenima je bivši predsednik CBF Hose Marija Marin, koji je izručen SAD i čeka sudjenje po optužbama o korupciji. Marin je platio kauciju od 15 miliona dol ara i nalazi se u kućnom pritvoru u luksuznom apartmanu u Njujorku. Njegovog prethodnika Rikarda Tešeiru i aktuelnog predsednika CBF Marka Pola del Nera američke vlasti terete za korupciju i reketiranje.Del Nero nije napuštao Brazil nakon što je pobegao iz Ciriha uoči racije u maju i najverovatnije neće prisustovati Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.On je rekao da prima mesečnu platu od 60.000 dolara, a u to ne veruju mediji i javnost u Brazilu. List Estado je prošle godine naveo da, umesto selektora, sponzori biraju sastav reprezentacije Brazila i da su zbog toga u ekipi najkomercijalniji igrači. CBF je negirao navode.

18:21 - FS Kipra najavio oštre kazna za nameštanje utakmicaFudbalski savez Kipra najavio je danas oštre kazne za klubove i igrače koji budu učestvovali u nameštanju utakmica, nakon što je Evropska fudbalska unija (Uefa) označila kiparski šampionat kao jednog od najozbiljnijih prekršilaca pravila.Fudbalski savez naveo je da će kazna za prvi prekršaj iznositi 50.000 evra, a za drugi napravljeni preršaj oduzimanje šest bodova i 50.000 evra. Treći prekršaj značiće izbacivanje iz lige i zamrzavanje svih sredstava, a klubovi koji četvti put naprave prekršaj biće suspendovani na pet godina i kažnjeni sa 100.000 evra. Ministar pravde Kipra Jonas Nikolau rekao je da će problem nameštanja utakmica biti rešen kada vlasti prilikom kažnjavanja predju sa reči na delo.

17:01 - KK Crvena zvezda potpisao novi ugovor o sponzorstvuKošarkaški klub Crvena zvezda potpisao je danas ugovor o tehničkom sponzorstvu sa kompanijom Honda do kraja sezone.Kako se navodi na sajtu Zvezde, ključeve Honda CR-V modela preuzeli su prvotimci Ognjen Kuzmić, Čarls Dženkins i Nejt Volters, koji su direktorki kompanije Delta Automoto Aleksandri Djurdjević poklonili košarkašku loptu sa potpisima igrača.Ugovor u ime kluba potpisao je direktor Davor Ristović.Amerikanac Čarls Dženkins će drugu sezonu voziti Hondin automobil."Prilikom prvog dolaska u Crvenu zvezdu vozio sam Hondin model CR-V, a u njemu ću rado uživati i ove sezone jer je vrlo udoban i pouzdan. Drago mi je što je Honda, inače veoma popularan brend i u SAD odakle dolazim, partner mog kluba već godinama. Ovo je za mene prirodna saradnja, uspešnih sa uspešnima", rekao je Dženkins.

15:01 - Košarkašice stigle u Niš, pozvale publiku u pomoćKošarkašicee Srbije doputovale su u Niš pred meč sa Ukrajinom, a sa prijema u Gradskoj kući pozvale su Nišlije da im sutra budu "vetar u ledja" i šesti igrač.Trener naše ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković je istakla da je Ukrajina veoma neugodan protivnik koji će na predstojećem Evropskom prvenstvu biti jedan od najobziljnijih kandidata za visok plasman. "Biće nam izuzetno teško da dobijemo tu utakmicu. Biće nam potrebna pomoć publike a verujem da će publika u Nišu osetiti kada nam je potrebna pomoć pomoć sa tribina i dodatna energija", rekla je Maljković. Kapiten naše reprezentacije Milica Dabović takodje je istakla da košarkašice očekuje veoma težak meč."Jako dobro se poznajemo i znamo ko šta može da uradi. Mi ćemo kao uvek dati sve od sebe i "poginuti" na terenu. Pozivamo publiku da bude naš vetar u ledja", izjavila je Dabović. Ona je kazala da joj je drago što oproštajni meč igra upravo pred publikom u Srbiji. Dabović je rekla da nema osećaj da igra svoj poslednji meč za reprezentaciju, verovatno što je "došlo vreme" da se oprosti od reprezentativnog dresa. Utakmicu sa Ukrajinom naše reprezentativke igraju sutra od 18 časova, a ulaz u halu Čair je besplatan.

14:48 - Karjakin pobedio posle sedam remija, približio se tituliRuski šahista Sergej Karjakin pobedio je u Njujorku aktuelnog svetskog prvaka Magnusa Karlsena iz Norveške u osmom duelu meča za titulu, u kome treba da se igra 12 partija. Prvih sedam mečeva završeno je remijem, a Karjakin je danas iskoristio greške Karlsena koji je agresivnom igrom pokušao da dodje do pobede. Norveški velemajstor, najbolje rangirani igrač sveta, previše je rizikovao u pokušaju da prekine seriju remija, pa je agresivnom igrom dozvolio protivniku da ga kazni. Karjakin sada vodi 4,5 prema 3,5 u meču u kojem će pobediti prvi koji dodje do 6,5 poena. Šampion će osvojiti i nagradu od 1,1 miliona dolara. Karlsen je igrao belim figurima, ali nije iskoristio tu prednost, da bi u 12. potezu pozicija bila ujednačena, a do 18. je delovalo da će i ova partija biti remi. Karlsen je posle toga forsirao seriju razmena, poremetio je ravnotežu i propustio je nekoliko prilika da remizira. Norvežanin je po svaku cenu pokušavao da ima inicijativu, što ga je koštalo piona u 32. potezu, a onda još jednog u 35. potezu, čime je narušio svoju poziciju na tabli. Karjakin je igrao mirno i pronalazio je prave poteze da kontrira agresivnosti rivala. Karlsen je i tada imao prilike da se izvuče, ali je u 49. potezu propustio priliku da žrtvuje pešaka da bi oslobodio lovca, ali je odlučio da zadrži figuru, tako da je zakomplikovao svoju poziciju, da bi u 53. potezu predao meč, suočen neizbežnim porazom. Karlsen je posle poraza bio besan, izbegao je medije u miks-zoni, a onda je izašao iz zgrade i nije se pojavio na obaveznoj konferenciji za novinare posle meča. Do kraja duela ostale su četiri partije, a Karlsenu je potrebna pobeda da bi izjednačio. Karjakin je vrlo predan igrač i malo greši. "Stvarno je pokušavao da pobedi i žrtvovao je dva piona i učinio je partiju vrlo zanimljivom, ali nekako nije uspeo da dodje do remija. Ovo je bio veliki dan zahvaljujući Magnusu", rekao je Karjakin na konferenciji za novinare. Sledeći meč na programu je u noći između srede i četvrtka.

14:14 - Felps ostaje u penziji, povukao se iz antidoping programaAmerički plivač Majkl Felps, najtrofejniji olimpijac svih vremena, povukao se iz antidoping programa svoje zemlje, čime je potvrdio da je ozbiljan u nameri da ostane u penziji. Felps je ovo saopštio novinarima pred ceremoniju dodele plivačkih nagrada u SAD. On je svoju prethodnu penziju, posle Igara u Londonu, okončao tako što se prijavio za antidoping program, koji je obavezan za sve potencijalne olimpijce. "Završio sam sa takmičarskim plivanjem, ali nikada nisam daleko od bazena", rekao je Felps. On je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojio pet zlatnih i jednu srebrnu medalju, tako da u karijeri ima ukupno 23 olimpijska zlata, tri srebra i dve bronze.

13:44 - Akojon prešao u Lijetuvos RitasNekadašnji košarkaš Partizana Džoš Akojon karijeru će nastaviti u Lijetuvos Ritasu, objavio je litvanski klub. Američkom plejmejkeru nedavno je istekao kratkoročni ugovor sa Baskonijom, pa će do kraja sezone provesti u timu koji nastupa u Evrokupu. Akojon je član Partizana bio u finišu sezone 2014/2015 kada je posle elimininacije od Crvene zvezde u polufinalu ABA lige i povrede ramena napustio klub posle samo mesec i po dana. On je igrao još za ukrajinski Kalev, kineske timove Donguan, Lijaoning, Kindao, Fošan i Djilin, Dalas i Dinamo Sasari.

13:07 - Malezija neće organizovati trke Formule 1 posle 2018.Malezija više neće organizovati trke Formule jedan nakon što 2018. godine istekne aktuelni ugovor. Trka se održava svake godine od 1999. godine, ali slaba prodaja karata, mala gledanost, koji su bili u stalnom padu, naveli su organizatore da preispitaju njenu ekonomsku vrednost. Danijel Rikardo iz Red Bula pobedio je u oktobru na ovogodišnjem izdanju, ali je trku gledalo 45.000 gledalaca na stazi kapaciteta 120.000. "Dugoročno gledano, ovo je verovatno ispravna odluka, jer postaje skuplje, a trka više nije toliko atraktivna", rekao je ministar kulture i turizma Malezije Nazri Abdul Aziz.

12:37 - Ibrahimović ponovo najbolji Šveđanin, dobija statuuZvezda Mančester Junajteda Zlatan Ibrahimović desetu godinu zaredom proglašen je za najboljeg švedskog fudbalera, a njegovu čest ispred stadiona u Stokholmu biće postavljena njegova statua. Ibrahimoviću je to ukupno 11. nagrada za najboljeg igrača Švedske, a samo je Frederik Ljunberg prekinuo njegov niz od 2005. godine. "Izgleda da se ceni moj naporni rad u reprezentaciji i klubovima. Hvala svima zbog statue, nestvaran je osećaj. To je velika čast za mene, obično je ljudi dobiju kada umru", rekao je Ibrahimović. Onje postigao rekordna 62 gola na 116 utakmica za reprezentaciju Švedske, od čijeg dresa se oprostio posle letošnjeg šampionata Evrope u Francuskoj.

11:39 - Navijač uboden pred utakmicu Sevilja-JuventusJedan navijač je uboden nožem tokom tuče fudbalskih navijača Sevilje i Juventusa pred večerašnju utakmicu Lige šampiona, saopštila je lokalna policija. Povređeni navijač nije identifikovan. Policija je saopštila da je tuča izbila u jednom kafiću u centru grada, kada je grupa navijača Sevilje napala pristalice Juventusa. Policija je saopštila da je povređeni prevezen u bolnicu, da se nalazi u stabilnom stanju i da povrede nisu opasne po život. Još bar dvoje ljudi je povredjeno u tučama u ponedeljak uveče. Za sada niko nije uhapšen. Očekuje se da će večerašnji meč obezbeđivati više od 800 redara.

10:26 - Mhitarjan nije igrao protv Arsenala zbog prevelikog pritiskaFudbaler Mančester junajteda Henrih Mhitarjan nije igrao protiv Arsenala zato što mu je trener Žoze Murinjo rekao da neće moći da podnese pritisak koji ta utakmica nosi. Mhitarjan je letos došao iz Borusije Dortmund za oko 30 miliona evra, ali je u Premijer ligi igrao poslednji put sredinom septembra. Od tada je jednom nastupio za Junajted, u porazu od Fenerbahčea u gostima. Tokom reprezentativne pauze bio je kapiten Jermenije u pobedi nad Crnom Gorom 3:2, ali mu to nije donelo mesto u timu za meč protiv Arsenala, koji se u subotu završio 1:1. "Rekao sam mu da utakmica protiv Arsenala nije za njega. Mislim da mu nije potrebno da uđe sa klupe i igra 10 ili 20 minuta. Trebaju mu manje pritiska i bolji uslovi da iskaže svoje kvalitete. Mislim da mu je potrebna dobra patrija i utakmica koju će ili početi ili u koju će ući u drugom poluvremenu", rekao je Murinjo. Mhitarjan bi trebalo da zaigra u četvrtak, kada Junajted dočekuje Fejenord. "Rekao sam mu da će biti deo utakmice. Pokušava. Nije srećan, ali dobro koristi svoje nezadovoljstvo, tako što drži usta zatvorena i vredno radi da se prilagodi", rekao je Murinjo.

09:45 - Seltik se nada novom čudu, Arsenal i PSŽ za prvo mestoFudbaleri Barselone sa oporavljenim Lionelom Mesijem sutra gostuju u bučnom Glazgovu ekipi Seltika sa ciljem da zadrže čelnu poziciju C grupe Lige šampiona, ali i da se vrate na pobednički kolosek. Katalonci su bez pobede u poslednjim mečevima u Ligi šampiona (Mančester Siti 1:3) i Primeri (Malaga 0:0), pa im je vruć stadion Seltik parka prava prilika da se isprave, posebno zbog povratka Argentinca. Upravo prepune tribine biće jedan od aduta prvaka Škotske, a u huk navijača do iznenađenja uzda se i menadžer Brendan Rodžers. "Barselona zna koliko je teško igrati u Glazgovu. Moramo da budemo agresivni, svesni smo da protivnik ima fudbalere možda najbolje i u istoriji, ali verujem da možemo da se nosimo sa njima. Osećam da možemo da pobedimo", rekao je Rodžers. Verovatno svima iz Seltika je još uvek u glavi onaj veliki trijumf iz 2012. godine nad Barselonom u Glazgovu 2:1, u meču u kojem su gosti dominirali sa ogromnim posedom lopte i šutevima, ali su Škoti iz tri udarca postigli dva gola i napravili senzaciju. U drugom duelu iste grupe, Mančester Siti sa Aleksandrom Kolarovim putuje u Menhengladbah na utakmicu sa Borusijom, gde ga ne čeka nimalo naivan zadatak, ali imperativ pobede visi mu nad glavom ako želi da nastavi poteru za Barselonom. Nemci, i da nemaju rezultatski značaj, igrali bi maksimalno, a kamoli kada je ulog treća pozicija i mesto u Ligi Evrope.Derbi runde igra se u Londonu između Arsenala i Pari Sen Žermena, gde će pasti odluka o najboljem u A grupi. Ekipi Arsena Vengera dozlogrdilo je da poslednjih šest godina ispada u osmini finala najjačeg takmičenja jer grupnu fazu završava na drugoj poziciji i dobija znatno jače rivale, pa je sada idealna šansa da to izbegne. Možda najzamršenija situacija je u B grupi jer Benfika, Napoli i Bešiktaš jure osminu finala Lige šampiona. Istanbul je na nogama jer Bešiktašu, srpskog fudbalera Duška Tošića, dolazi Benfika u meču koji bi mogao da odluči mnogo toga, dok Napoli jednostavno mora da slavi pod Vezuvom protiv kijevskog Dinama. Madridski Atletiko i Bajern iz Minhena, takođe, moraju da opravdaju uloge favorita, ali nešto se pitaju PSV i Rostov.

Parovi 5. kola: A grupa: Arsenal - Pari Sen Žermen, Ludogorec - Bazel.Tabela: Arsenal 10, PSŽ 10, Bazel 1, Ludogorec 1.B grupa: Napoli - Dinamo Kijev, Bešiktaš - Benfika.Tabela: Benfika 7, Napoli 7, Bešiktaš 6, Dinamo 1.C grupa: Borusija Menhengladbah - Mančester Siti, Seltik - Barselona.Tabela: Barselona 9, Mančester Siti 7, Borusija 4, Seltik 2.D grupa: Atletiko Madrid - PSV, Rostov - Bajern Minhen.Tabela: Atletiko 12, Bajern 9, Rostov 1, PSV.

Duel u Istanbulu između Bešiktaša i Benfike sutra počinje od 18.45, dok se preostalih sedam utakmica igra u terminu od 20.45.

08:01 - ITF: Miomir Kecmanović najbolji junior svetaMeđunarodna teniska federacija (ITF) saopštila je da je 17. godišnji srpski teniser Miomir Kecmanović od ponedeljka, 21. novembra, najbolji junior sveta. Kecmanović je prvo mesto na svetskoj juniorskoj listi ITF preuzeo trijumfom na turniru u Meksiko Sitiju, gde je pobedio Duartea Valea iz Portorika sa 6:3, 6:0. Kecmanović je sada prvi junior sveta sa 1.400,63 boda, a slede ga Grk Stefanos Cicipas sa 1.327,50 bodova i Feliks Auger-Aliasime iz Kanade sa 1.196,25.

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track