BLOG UŽIVO, VIDEO: Gordan Petrić raskinuo saradnju sa Čukaričkim
Foto: Beta

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Gordan Petrić raskinuo saradnju sa Čukaričkim

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.23:33 - Murinjo: Zlatan ima mentalitet SupermenaMenadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo izjavio je da je Zlatan Ibrahimović pokazao da ima mentalitet Supermena. Junajted je ranije danas pobedio VBA u gostima 2:0 golovima Ibrahimovića. "On je tip igrača koji ne treba ikome da se dokazuje ili da bilo sta dokazuje uopšte, ali kada je odlučio da dođe u Englesku na zalasku karijere - u najtežu ligu sveta - smatram da je dokazao da ima mentalitet Supermena", rekao je Murinjo i nastavio: "Ono što on radi u 35 godina u Premijer ligi san je svakog napadača s 25 godina. Moram da ga odmorim, pošto sada imamo malo više prostora za to. Nije samo on u pitanju, već svi".

22:58 - Iguain doneo pobedu JuventusuFudbaleri Juventusa pobedili su večeras u Torinu ekipu Rome sa 1:0 u derbiju 17. kola italijanske Serije A. Jedini gol na utakmici postigao Gonsalo Iguain u 14. minutu. Sami Kedira je osvojio loptu na sredini terena i dodao je do Iguaina, a argentinski napadač je potom prošao sam kroz Rominu odbranu. Prvo je prevario Danijelea de Rosija, potom je iz igre izbacio i Kostasa Manolasa, da bi akciju završio neodbranjivim udarcem. Juventus je ovom pobedom učvrstio na prvom mestu na tabeli, ima 42 boda, odnosno sedam bodova više od drugoplasirane Rome.

22:41 - Sevilja pregazila MalaguFudbaleri Sevilje pobedili su večeras na svom terenu ekipu Malage s ubedljivih 4:1 u utakmici 16. kola Primere. Sevilja je pitanje pobednika na večerašnjem meču rešila posle prvih 45 minuta, jer je stigla do prednosti od 4:0. Lusijano Vijeto je "načeo" mrežu Malage u 25. minutu, a isti igrač je tri minuta kasnije duplirao prednost Sevilje. Visan ben Eder je u 34. minutu pogodio za 3:0, a samo minut kasnije strelac je bio Vitolo. Utešni pogodak za Malagu postigao je Sandro Ramires u 64. minutu. Sevilja je upisala desetu pobedu u Primeri i sada je druga na tabeli sa 33 boda, dok je Malaga na 11. mestu da 21 bodom. Fudbaleri Sevilje u narednom kolu gostuju Real Sosijedadu, a Malaga ide u goste Selti.

22:12 - Karlos Moja trenira Rafaela NadalaŠpanski teniser Rafael Nadal saopštio je danas da se nekadašnji najbolji igrač sveta Karlos Moja pridružio njegovom trenerskom timu. "Veoma sam uzbudjen što mogu da objavim da će se Karlos Moja pridružiti mom trenerskom timu i da će raditi zajedno sa Tonijem Nadalom i Fransiskom Roigom", naveo je Nadal. "Imati nekog kao što je Karlos, koji mi nije samo prijatelj, već i veoma važna osoba u mojoj karijeri, nešto je posebno. Biće sa mnom i na treninzima i na turnirima", dodao je Nadal. Moja, koji je osvojio Rolan Garos 1998. godine, do nedavno je bio trener kanadskog tenisera Miloša Raonića. "Pokušaću da pomognem Rafi, ovo je nešto posebno za mene i siguran sam da ćemo zajedno sa Tonijem, Fransisom i ostatkom ekipe uspeti u tom projektu", naveo je Moja. Nadal, osvajač 14 grend slem titula, godinu završava kao deveti teniser sveta.

21:45 - Novom Pazaru derbi u KraljevuOdbojkaši Novog Pazara savladali su večeras u Kraljevu domaću Ribnicu sa 3:2 (25:15, 23:25, 25:17, 20:25, 15:8) u utakmici 10. kola Super lige Srbije. Najefikasniji u redovima gostiju bio je Irfan Hamzagić sa 22 poena, a pratili su ga Marko Radosavljević sa 18 i Srećko Ristić sa 11 poena. Najbolji kod Kraljevčana bio je Stefan Okošanović sa 19 poena, Đorđe Ilić dodao je 13, a Aleksandar Stefanović devet poena. Meč u novoj Hali sportova trajao je 91 minut, a pratilo ga je 600 gledalaca. Novi Pazar je ostao na drugom mestu na tabeli sa osam pobeda i dva poraza, dok je Ribnica četvrta sa trijumfom manje i jednim izgubljenim mečom više. Novi Pazar će u utorak gostovati na Kipru ekipi Omonije u revanš meču prvog kola Kupa CEV. Izabranici Saše Stefanovića prvi duel dobili su sa 3:0.21:25 - Petev: Zasluženo smo pobediliTrener fudbalera zagrebačkog Dinama Ivajlo Petev rekao je da je njegova stvorila više šansi i da je zasluženo slavila protiv Hajduka u Splitu. "Utakmicu možete dobiti u 1. ili 90. minutu. Mi smo imali sreću da smo pogodili u 93. minutu. Ali, stvorili smo više šansi i zasluženo smo dobili. Srećan sam što smo pobedili na Poljudu, jer ovde nije lako igrati", kazao je Ivajlo Petev. Dinamo je pobedio Hajduk sa 1:0, a pobednički gol postigao je El Arbi Soudani u 93. minutu. "Jako sam srećan zbog pogotka, ali to je uspeh cele ekipe. Mislio sam danas samo na tri boda, jako nam je bilo bitno da pobedimo ovde. Naravno da sam jako srećan svaki put kad postignem gol Hajduku, a posebno to volim na Poljudu", rekao je Soudani. U prvom poluvremenu navijači Hajduka su istakli transparente na kojima je pisalo "Torcida protiv yugo lige". Takođe, više puta su se čuli i povici "Za dom spremni", "Vukovar" i "Srbe na vrbe".

21:00 - Sosijedad pobedio GranaduFudbaleri Real Sosijedada pobedili su večeras u gostima ekipu Granade sa 2:0 u 16. kolu Primere. Sosijedad je poveo golom Jona Bautiste u 56. minutu, a pobedu je 13 minuta kasnije potvrdio Huanmi. Real Sosijedad je tako stigao do devete pobede u španskom prvenstvu i peti je na tabeli sa 29 bodova, koliko ima i petoplasirani Viljareal, odnosno bod manje od Sevilje. Granada je na pretposlednjem, 15. mestu sa samo devet osvojenih bodova. Fudbaleri Real Sosijedada u narednom kolu dočekuju Sevilju, a Granada gostuje Real Madridu.

20:35 - Volfsburg pobedio AjntrahtFudbaleri Volfsburga pobedili su na svom terenu ekipu Ajntrahta sa 1:0 u utakmici 15. kola nemačke Bundeslige. Jedini gol na meču, vredan tri boda, postigao je Džefri Bruma u 33. minutu. Julijan Draksler je izveo korner s desne strane, a Bruma je bio najbolji u skoku i glavom poslao loptu u mrežu gostujuće ekipe. Ajntraht je u 67. minutu imao veliku priliku da izjednači, ali Aleksandar Majer nije iskoristio jedanaesterac. Fudbaler Volfsburga Mario Gomez odigrao je danas svoj 250. meč u Bundesligi. On je na tih 250 utakmica postigao 141 gol. Volfsburg je, posle treće pobede od početka sezone, na 15. mestu na tabeli Bundeslige sa 13 bodova, dok je Ajntraht šesti sa 26 bodova.

20:10 - Remi Milana i AtalanteFudbaleri Milana i Atalante odigrali su danas 0:0 u utakmici 17. kola italijanske Serije A, dok je Empoli slavio protiv Kaljarija sa 2:0. Milan je, posle trećeg remija od početka sezone, treći na tabeli sa 33 boda, odnosno ima dva boda manje od drugoplasirane Rome, a šest manje od Juventusa. Atalanta je, na drugoj strani, šesta sa četiri boda manje. Empoli je, ranije danas, slavio protiv Udinezea sa 2:0 na svom terenu, što je prva pobeda te ekipe posle četiri kola. Golove za pobednički tim postigo je Levan Mčedlidze u osmom i 72. minutu. Empoli je na 17. mestu na tabeli Serije A sa 14 bodova, dok je Udineze na 13. poziciji sa 21 bodom.

19:45 - Konte: Fantastično, ali može još boljeMenadžer Čelsija Antonio Konte izjavio je da je zadovoljan novom pobedom u Premijer ligi. "Naša serija je fantastična, ali čestitke idu mojim igračima, a ne meni. Srećan sam zbog njih jer su zaslužili ovo. Posevećeni smo, svakog dana svakom momentu, a to se vidi u njihovoj borbi i načinu na koji se pripremaju za mečeve", rekao je Konte i nastavio: "Zadovoljan sam nivoom koji smo dostigli, ali s dodatnim naporom možemo da budemo još bolji. Važno je da svi shvate da je ovo tek 17. utakmica u sezoni. Na dve utakmice smo do polovine lige. Nalazimo se u dobroj poziciji, ali ne smemo da gledamo na tabele, već moramo da nastavimo u istom ritmu".

19:20 - Gordan Petrić napustio ČukaričkiFudbalski klub Čukarički i dosadašnji trener Gordan Petrić sporazumno su prekinuli saradnju, saopštio je danas klub s Banovog brda. Petrić je napustio klupu Čukaričkog posle tri meseca, odnosno samo tri dana po završetku jesenjeg dela Super lige Srbije. "Čukarički je zahvalan Gordanu Petriću koji je na Banovo brdo došao 22. septembra 2016. godine u teškom momentu za klub i uspeo koliko je to bilo moguće da podigne plasman ekipe sa poslednjeg mesta na tabeli", navodi se u sapštenju Čukaričkog. Petrić će se, kako se navodi, medijima obratiti za nekoliko dana nakon povratka iz inostranstva. Klub je naveo i da će o imenovanju novog trenera "obavestiti javnost po završetku pregovora". Čukarički je jesenji deo domaćeg šampionata završio na 12. mestu sa 20 osvojenih bodova.

18:00 - Atletiko konačno pobedioFudbaleri Atletika pobedili su na svom terenu ekipu Las Palmasa 1:0 u meču 16. kola španskog prvenstva. Atletiko je stigao do pobede posle remija i poraza. Jedini gol na utakmici postigao je Niguez u 59. minutu. Atletiko je peti na tabeli sa 28 bodova. Las Palmas je 10. sa 21.Viljareal je ranije danas u gostima pobedio Sporting 3:1. Golove za Viljareal postigli su Dos Santos u 12, Sansone u 19. i Pato u 74. minutu. Jedini strelac za domaći tim bio je Karmona u 89. minutu.

17:35 - Lajpcig se pobedom vratio na prvo mestoFudbaleri Lajpciga pobedili su na svom terenu ekipu Herte sa 2:0 u utakmici 15. kola nemačke Bundeslige. Golove za Lajpcig postigli su Timo Verner u 40. i Vili Orban u 62. minutu. Lajpcig se, posle 11. pobede u šampionatu, vratio na prvo mesto na tabeli sa 36 bodova, odnosno ima tri boda više od Bajerna iz Minhena koji svoj meč 15. kola igra sutra. Ekipa iz Berlina je na četvrtom mestu sa 27 bodova. Fudbaleri Augsburga upisali su prvu pobedu posle četiri kola, pošto su danas na svom terenu slavili protiv Borusije iz Menhengladbaha sa 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Martin Hintereger. Majnc je sa 3:1 pobedio Hamburg na svom terenu, što je prva pobeda te ekipe posle tri vezana poraza. Sva tri gola za Majnc postigao je Dani Latca, dok je strelac jedinog pogotka za Hamburg bio Bobi Vud. Fudbaleri Šalkea i Frajburga odigrali su nerešeno 1:1, a istim rezultatom završen je i meč Verdera i Kelna.

17:20 - Preživeli fudbaler: U poslednji čas sam zamenio mestoBrazilski fudbaler Alan Rušel, jedan od šest osoba preživelih u avionskoj nesreći u kojoj je poginula većina njegovog tima Šapekoense u Kolumbiji, u poslednjem trenutku je zamenio mesto u avionu. Rušel (27) kaže da je sedeo u zadnjem delu aviona, kada ga je direktor kluba Kadu Gaučo zamolio da se prebaci napred kako bi novinari seli pozadi. "Nisam hteo, ali onda sam video Džeksona Folmana i on je insistirao da sednem pored njega", rekao je Rušel na svojoj prvoj konferenciji za novinare od nesreće 28. novembra, prenosi Rojters. "Samo Bog može da objasni zašto sam preživeo nesreću. On me je uhvatio i pružio mi drugu šansu", zaključio je fudbaler. Među preživelima je i golman Folman kome je, međutim, amputirana noga, a u nesreći je poginula 71 osoba. Rušel kaže da se ne seća nesreće i da mu kad mu ljudi pričaju o padu aviona sve izgleda kao san, noćna mora. "Ova tragedija nas uči da treba da nastavimo da živimo i da činimo dobro za druge", zaključio je Rušel.

16:20 - Infantino: Video tehnologija na svim takmičenjima Predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino rekao je da ta organizacija nije pogrešila uvođenjem video tehnologije. Infantino je dodao da će i reprezentativac Hrvate Luka Modrić prihvatiti video tehnologiju kada pobedi zahvaljujući snimku koji će pomoći sudiji da donese ispravnu odluku."Kažete da se Modrić naljutio? Bilo je konfuzije, ali on to sigurno razume i razumeće nužnost njene upotrebe kada jednom pobedi zahvaljujući njoj. Na to vredi utrošiti 30 sekundi", rekao je Infantino uoči finalne utakmice svetskog klupskog prvenstva izmedju Real Madrida i japanske Kašime. "Nismo pogrešili uvođenjem tog sistema. Rezultati su dobri, a igra da se gotovo i ne prekida", dodao je Infantino. Na aktuelnom klupskom prvenstvu u Japanu FIFA je prvi put uvela mogućnost da sudije na temelju pregleda video snimka prosudjuju situacije ili isprave grešku. Veznom igraču Real Madrida Luki Modriću se taj način donošenja odluka ne svidja, pa je rekao da se nada da će biti ukinut nakon takmičenja u Japanu jer zbunjuje igrače. Šef sudija pri FIFA Masimo Buzaka ne slaže se sa ocenom kritičara da pregled snimka oduzima previše vremena. "Gubi se vreme i kada igrači padaju na teren, pa leže minut ili više, a takođje kradu vreme i prlikom izvođenja kornera. Odluka će, na kraju, uvek biti u rukama glavnog sudije", rekao je Buzaka. Video suđenje će se nastaviti ako rezultati budu dobri, naveli su vodeći ljudi FIFA. "Uvešćemo ovo na svim takmičenjima ako rezultati budu pozitivni. Tehnologija će se koristiti samo prilikom nejasnoća oko toga je li postignut gol, dosuđivanja kaznenih udaraca, dodeljivanja crvenih kartona, kao i kada nije jasan identitet igrača koji su učestvovali u pojedinom dogadjaju na terenu", rekao je Infantino.

15:25 - Kosta pogodio, Čelsi ponovo slavioFudbaleri Čelsija pobedili su u gostima ekipu Kristal Palasa sa 1:0 u utakmici 17. kola engleske Premijer lige. Pobedu Čelsiju, u utakmici bez mnogo uzbudjenja i prilika, doneo je Dijego Kosta golom u 43. minutu.Sesar Aspilikueta je sa desne strane ubacio loptu u kazneni prostor, a Kosta je bio najbolji u skoku i glavom poslao loptu u mrežu Kristal Palasa. Kosti je to 13. gol u Premijer ligi ove sezone.Čelsiju je ovo 14 pobeda od početka sezone u Premijer ligi, a čak 11 uzastopna. Ekipa Antonija Kontea je prva na tabeli sa 43 boda, devet više od Liverpula i Arsenala. Kristal Palas je na 16. mestu sa 15 osvojenih bodova.

14:40 - Bufon verovatno ide u penziju posle Svetskog prvenstva 2018.Golman Đanluiđi Bufon (38), kapetan Juventusa i fudbalske reprezentacije Italije, verovatno će otići u penziju posle Svetskog prvenstva 2018. godine. Legendarni golman, koji će napuniti 39 godina krajem januara iduće godine, ;za današnje izdanje francuskog sportskog lista Ekip (L'Equipe), na pitanje o mogućem odlasku u penziju posle prvenstva u Rusiji, odgovorio je: "Da, vrlo verovatno. To je ideja". "Ako uspem da postignem cilj šestog svetskog prvenstva, biću zaista vrlo srećan. I to je moj krajnji cilj. Igrati posle toga još godinu ili dve, više me ne interesuje", rekao je Bufon. ; Bufonu će biti šesto svetsko prvenstvu ako bude učestvovao na prvenstvu 2018. u Rusiji. Trenutno deli rekord učestvovanja u pet svetskih prvenstasva sa Meksikancem Antoniom Karbahalom i Nemcem Lotarom Mateusom. ; Golman Nacionalea takodje deli rekord po broju odigranih utakmica za reprezentaciju u Evropi (167) sa Špancem Ikerom Kasiljasom.

14:12 - Džikić: Nadam se da ćemo odigrati bolje nego u BaruTrener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču u Beogradu protiv barskog Mornara u Jadranskoj ligi odigrati bolje nego u Baru, kada su pobedili u poslednjim trenucima meča. "Usled objektivnih problema, nismo bili u mogućnosti da se za ovu utakmicu pripremamo u Pioniru, praktično ćemo posle Bešiktaša prvi put ući u dvoranu pred meč s Mornarom. Uz to, imamo ozbiljnih problema s povredama i zdravljem igrača, za nekoliko njih nećemo znati da li igraju ili ne sve do samog početka. U Baru smo pobedili odbranom njihovog poslednjeg napada, nadam se da ćemo odigrati bolje ovoga puta", rekao je Džikić za sajt kluba.Košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu Mornara u utakmici 14. kola Jadranske lige. Sa učinkom od 10 pobeda i tri poraza, Partizan se nalazi na deobi drugog mesta u regionalnoj ligi, dok je Mornar do sada upisao četiri trijumfa i devet poraza. U prvoj utakmici tekuće sezone, Mornar i Partizan su u Baru odigrali uzbudljiv meč u kojem su crno-beli slavili sa 58:57. "Na početku sezone smo odigrali tešku utakmicu u Baru i uverili se u kvalitete protivnika. Nekoliko naših igrača ima zdravstvene probleme, ali uprkos tome, mi moramo da sutra damo sve od sebe i odigramo s maksimalnom koncentracijom i u odbrani i u napadu", rekao je košarkaš Partizana Vanja Marinković. Utakmica između Partizana i Mornara igra se sutra od 12.30 u dvorani "Aleksandar Nikolić". Ulaz na tribine za tu utakmicu će biti besplatan, a za ostale sektore važiće sezonske ulaznice. U prodaji će se naći samo ograničeni kontigent ulaznica za parter, navode iz Partizana.

13:33 - Valensija zainteresovana za IvanovićaŠpanska Valensija poslednja je stala u red za fudbalera Čelsija Branislava Ivanovića za transfer u januaru, piše lokalni Superdeporte. Valensija želi da pojača odbranu, a kapiten reprezentacije Srbije uklapa se u viziju čelnika kluba jer je iskusan i može da odgovori u centralnom i bočnom delu. Ipak, klubu sa Mestalje neće biti lako da ga dovede jer se Ivanović ranije dovodio u vezu sa Barselonom, Juventusom, Vest Hemom, Milan i Bešiktaš. Ivanoviću ugovor ističe na kraju sezone, a od 1. oktobra, tačnije otkad je menadžer "plavaca" Antonio Konte promenio formaciju u 3-4-4, odigrao je samo 25 minuta.

12:02 - Lovren: Ne bojim se LukakuaFudbaler Liverpula Dejan Lovren rekao je da se ne plaši Romelua Lukakua uoči meča "crvenih" i Evertona u ponedeljak. Belgijski napadač je ove sezone postigao već devet golova u Premijer ligi, ali je hrvatski fudbaler naveo da je spreman za taj duel. "Everton ima vrhunske igrače, a Lukaku je jedan od njih. On se već godinama dokazuje u Premijer ligi i jedan je od najboljih napadača", rekao je Lovren za Liverpul Eho (Liverpool Echo). "Biće to težak izazov, ali ja sam spreman. Svi smo spremni na bitku", dodao je Lovren. Fudbaleri Liverpula u ponedeljak od 21.00 gostuju Evertonu u utakmici 17. kola Premijer lige. Ekipa s Enfilda je druga na tabeli sa 34 boda, dok je Everton na osmom mestu sa 23. Liverpul je već 11 utakmica u Premijer ligi bez poraza u duelima s gradskim rivalom - "crveni" su upisali četiri pobede, uz sedam remija.

11:13 - Emeri: Verati je veoma važan igrač za PSŽTrener fudbalera Pari Sen Žermena Unaj Emeri rekao je da je Marko Verati veoma važan igrač za šampiona Francuske."Verati je veoma važan igrač za PSŽ. On je igrač s mnogo kvaliteta, nema mnogo fudbalera kao što je on. Igra srcem, donosi kvalitet timu. Kad je na terenu, tim igra mnogo bolje", rekao je Emeri. Ta izjava Emerija usledila je nakon navoda medija u Britaniji da trener Čelsija Antonio Konte pokušava da dovede Veratija u redove tog premijerligaša.Verati je u PSŽ došao 2012. godine iz Peskare. Italijanski fudbaler je ovog leta potpisao novi, petogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom.

10:22 - Vest Hem želi Mandžukića umesto ZazeFudbalski klub Vest Hem želi da Simonea Zazu vrati nazad u Juventus, a da umesto njega u svoje redove dovede hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića, pišu danas italijanski mediji. Agent Simonea Zaze, Vićenco Morabito potvrdio je juče da će se Zaza definitivno vratiti u Juventus jer Vest Hem ne želi da ga zadrži. Prema navodima Tutosporta, predlog Vest Hema je da tokom zimskog prelaznog roka na Zazino mesto dodje Mandžukić. Zaza je ovog leta prešao na pozajmicu u Vest Hem za pet miliona evra sa opcijom da taj premijerligaš otkupi njegov ugovor za 20 miliona ukoliko odigra 14 utakmica. Medjutim, italijanski fudbaler je odigrao samo 11 mečeva, a zatim je poslat na tribine.

09:45 - Milojević: Verujem da imamo snage za dobar meč sa OlimpijomTrener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da veruje da njegova ekipa i pored izostanaka igrača, može da skupi snage i da odigra dobar meč protiv Olimpije u Jadranskoj ligi. "Očekuje nas teško gostovanje u Ljubljani koje je dodatno otežano izostankom Kostje Mušidija koji je sa svojom reprezentacijom na juniorskom Evropskom prvenstvu, kao i neigranjem Marka Tejića koji zbog povrede ruke neće putovati u Sloveniju", rekao je Milojević za sajt kluba.Mega sutra gostuje Olimpiji u utakmici 14. kola Jadranske lige. "Pored agresivne i pametne odbrane od početka meča, moramo da obratimo i pažnju na greške kojih smo imali previše, posebno u poslednjem meču. Olimpija je vrlo kvalitetna ekipa koja je značajno napredovala na tabeli. Ipak, verujem da možemo da skupimo snage da odigramo dobar meč i da pobedom završimo ovaj niz gostovanja", rekao je Milojević. Mega Leks i Olimpija su se u Jadranskoj ligi do sada sastajali sedam puta uz skor 4-3 za slovenački tim. Poslednji susret je odigran u 1. kolu kada je Mega slavila u Sremskoj Mitrovici sa 86:85. Posle 13 odigranih kola u regionalnom takmičenju, Mega ima skor 4-9, dok Olimpija ima pobedu više. "Očekuje nas težak meč u nedelju sa kvalitetnom ekipom Olimpije. Moramo da udjemo u meč maksimalno koncentrisani i sa puno energije. Samo na taj način i pored izostanaka koje imamo u ekipi, možemo da iznenadimo ekipu Olimpije i da pobedom popravimo utisak iz poslednjih par mečeva", rekao je plejmejker Mege Jovan Novak.Utakmica izmedju Olimpije i Mege igra se sutra od 17.00.

08:01 - Norveška protiv Holandije za odbranu tituleŽenska rukometna reprezentacija Norveške plasirala se danas u finale Evropskog prvenstva, gde će protiv Holandije pokušati da odbrani titulu šampiona kontinenta.Norveška je u uzbudljivoj polufinalnoj utakmici u Geteborgu pobedila Francusku sa 20:16. Holandija je ranije bila bolja od Danske sa 26:22.Norvežanke su imale i četiri gola prednosti u prvom poluvremenu, ali je Francuska preokrenula i imala prednost do sredine drugog dela. Aktuelne šampionke su tada napravile seriju od 6:1 i plasirale se u finale.Finale će se igrati u nedelju od 18.00 u Geteborgu.

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track