BLOG UŽIVO, VIDEO:  Plej-of počinje u petak utakmicom Zvezda - Mega
Foto: Fonet

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Plej-of počinje u petak utakmicom Zvezda - Mega

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

22:34 - Plej-of počinje u petak utakmicom Zvezda - MegaPolufinalna serija plej-ofa košarkaške Superlige Srbije počeže u petak, 27. maja, utakmicom Crvene zvezde i Mega Leksa u Beogradu. Kako je večeras saopštila Superliga Srbije, Zvezda i Megaće prvi polufinalni duel igrati 27. maja od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu. Revanš utakmica igraće se u nedelju od 20 časova u Sremskoj Mitrovici. U drugom polufinalu u subotu od 18 časova u hali "Aleksandar Nikolić" igraće Partizan i FMP, a revanš je dva dana kasnije u Železniku od 21 čas. Serija se igra na dve pobede, a termini eventualnih trećih utakmica biće naknadno objavljeni. Zvezda i Partizan su osvojili prva mesta u grupama A i B, a FMP i Mega su bili drugi.

21:37 - Među 14 dopingovanih ruskih sportista 10 osvajača medalja sa OI u PekinguMeđu 14 ruskih sportista pozitivnih na doping posle ponovljenih testiranja uzoraka sa Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine, nalaze se osvajači 10 medalja sa tog takmičenja, prenela je danas ruska državna telvizija.Medju pozitivnim sportistima je i Ana Čičerova, koja je osvojila zlatnu medalju u skoku u vis na Igrama u Londonu 2012. godine.Televizija Meč prenela je da je od 14 pozitivnih sportista 11 atletičara, medju kojima i osvajačica zlatne medalje u štafeti 4 x 100 metara Julija Čermošanskaja. Tu je još dvoje dizača tegova i jedan veslač. Atletski savez Rusije saopštio je da će zabraniti bivšim dopingovanim atletičarima da učestvuju na predstojećim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, kako bi suspenzija Medjunarodne atletske federacije (IAAF) bila ukinuta. IAAF je prošlog novembra suspendovala ruske atletičare iz svih medjunarodnih takmičenja posle izveštaja komisije Svetske anti doping agencije (WADA) u kome se navodi da je vlada finsirala i prikrivala doping."Nijedan naš sportista koji je prethodnih godina koristio zabranjene supstance neće biti član reprezentacije za Rio. Odluka je doneta samo s jednim ciljem, da uradimo sve da se čisti sportisti takmiče na Olimpijskim igrama", navodi se u saopštenju Saveza.Takva odluka mogla bi da utiče na osvajačice zlatnih medalja u brzom hodanju, Elenu Lašmanovu i Olgu Kaniskinu. Bivšem svetskom šampionu u hodaju Sergeju Kirdjapkinu oduzeta je zlatna olimpijska medalja sa Igara u Londonu zbog dopinga. Svo troje hodača je trebalo da učestvuju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, koje počinju 5. avgusta.IAAF će u junu odlučiti o eventualnom ukidanju suspenzije ruskim atletičarima.Olimpijski komitet Rusije potvrdio je da je dobio obaveštenje da je 14 sportista pozitivno na doping, ali je naveo da neće objaviti imena dok se ne testiraju B uzorci. Ruski olimpijski komitet će poslati svoje zvaničnike da nadgledaju testiranja B uzoraka, koja će se obaviti početkom juna.Čičerova je za televiziju Meč rekla da je bila u "šoku kao i svi ostali", kada je dobila obaveštenje o pozitivnom doping testu."Možda je to samo greška. Ne mogu da objasnim kako su moji rezultati ispali pozitivni. Od tada sam se takmičila mnogo puta i dala na stotine uzoraka", rekla je ona.MOK je 17. maja saopštio da je posle ponovljenih testiranja uzoraka sa Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine, 31 sportista iz šest sportova i 12 zemalja pozitivan na zabranjene supstance, ali i da bi moglo da se pojavi još pozitivnih rezultata posle novih testiranja uzoraka sa Igara u Londonu 2012. godine.MOK je ponovo testirao 454 doping uzorka iz Pekinga koristeći "najnovije metode naučne analize". Uzorci se čuvaju 10 godina i kako napreduje tehnologija, mogu se ponovo testirati. Rok zastarelosti za ponovno testiranje je prošle godine produžen sa osam na 10 godina, što znači da će uzorci iz Pekinga biti važeći do 2018. godine.

21:03 - Zvezda pobedila FMP, Mega bolja od BorcaKošarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu FMP sa 72:67 (16:22, 18:17, 24:12, 14:16), u utakmici poslednjeg šestog kola Grupe A u Superligi Srbije. Najefikasniji u ekipi Zvezde, pred oko 300 gledalaca u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", bio je Tarens Kinsi sa 17 poena, Luka Mitrović postigao je 11, a Kvinsi Miler 10 poena, a imao je i pet skokova. U timu FMP-a najefikasniji su bili trojica igrača koji su postigli po 12 poena, Ilija Djoković, Stefan Lazarević i Ognjen Dobrić. Ekipa Dejana Radonjić je ligaški deo Superlige završila sa svih šest pobeda, a FMP sa četiri pobede i dva poraza. Zvezda će u plej-ofu igrati protiv Mega Leksa, a FMP potiv prvoplasirane ekipe iz Grupe B, Partizana. Košarkaši Mega Leksa pobedili su večeras na svom terenu u Sremskoj Mitrovici Borac iz Čačka sa 102:74 (24:15, 28:17, 21:18, 29:14), u utakmici šestog kola Grupe B. Megu je do pobede predvodio Ivica Zubac sa 31 poenom uz sedam skokova, Petar Popović postigao je 19, a Nikola Pavlović 10. U ekipi Borca Andreja Stevanović postigao je 19 poena, a Aleksa Avramović17 poena.

20:22 - Serena Vilijams lako do drugog kola Rolan GarosaAmerička teniserka Serena Vilijams počela je odbranu titule na Rolan Garosu u Parizu ubedljivom pobedom nad Slovakinjom Magdalenom Ribarikovom u dva seta, 6:2 i 6:0. Prva teniserka sveta pobedila je 77. igračicu na WTA listi za 42 minuta. Posle rezultata 2:2 u prvom setu, Vilijams je osvojila 10 uzastopnih gemova i plasirala se u drugo kolo. Amerikanka će u drugom kolu igrati protiv pobednice duela Čehinje Karoline Plskove i Telijane Pereira iz Brazila.

19:44 - Rukometašice Vardara odbranile titulu šampiona MakedonijeRukometašice skopskog Vardara danas su, kolo pre kraja, odbranile tutulu šampiona Makedonije. Vardarke su četvrtu titulu obezbedili popodne ubedljivom pobedom sa 45:24 ;protiv ekipe Metalurga u zaostaloj utakmici 4. kola. Samo 20 minuta bilo je potrebno da izabranice Indire Kastratović povedu s dvocifrenom razlikom, 16:6, posle čega je do kraja razlika postojano povećavana, da bi na kraju iznosila 21 gol. Najefijkasnija u šampionskom timu bila je Barbara Lazoviš sa sedam golova, dok je Andrea Peneziš postigla šest golova. U ekipi gradskog rivala Metalurga najpreciznija je bila Marija Nikolić sa sedam golova. Do kraja prvenstva te dve ekipe će odigrati još jednu utakmicu, a domaćin će biti Vardar. Posle tog duela, koji će biti odigran u četvrtak, biće predat šampionski pehar. Timu ženskog rukometnog kluba Vardar ovo je četvrta tutula, a sve su osvojene od 2013. godine. Kolo pre kraja Vardar ima 21 bod, Metalurg 15, Vardar junior 12, Kumanovo 3, a rukomatašice Pelistera su bez osvojenog boda.

19:04 - Lučesku potpisao dvogodišnji ugovor sa ZenitomDosadašnji trener Šahtjora iz Donjecka Mirčea Lučesku potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga, saopštio je danas ruski fudbalski klub. Lučesku će na klupi zameniti Andrea Viljaša Boaša, koji je sa Zenitom ove sezone zauzeo treće mesto na tabeli i nije se plasirao u kvalifikacije za Ligu šampiona, već u grupnu fazu Lige Evrope. Rumunski trener je 12 godina predvodio Šahtjor iz Donjecka i osvojio je osam šampionskih titula u Ukrajini, uz Kup Uefa 2009. godine. On je ove sezone sa Šahtjorom osvojio Kup Ukrajine, a prvenstvo je završio na drugom mestu, iza Dinama iz Kijeva. Lučesku je tokom karijere predvodio i reprezentaciju Rumunije, Galatasaraj, Inter i Rapid iz Bukurešta.

18:35 - Zidan: Atletiko nije samo dobar u odbraniTrener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je danas da Atletiko Madrid ne igra dobro samo u odbrani i da njegova ekipa u predstojećem finalu Lige šampiona mora dobro da odigra na obe strane terena. "To je jedna od utakmica u kojoj svašta može da se dogodi, biće veoma komplikovana. Ne radi se o ekipi koja se samo dobro brani. Atletiko je kompletan tim, zna kako da igra. Atletiko kada ima loptu, može mnogo da oteža posao protivniku", rekao je Zidan.Fudbaleri Reala igraće u subotu, 28. maja, od 20.45 u Milanu protiv gradskog rivala Atletika u finalu Lige šampiona.Igru Atletika ove sezone u Ligi šampiona uglavnom je obeležila dobra odbrana, ali ekipa Dijega Simeonea bila je uspešna i u napadu. "Znamo da je Atletiko ekipa sastavljena od sjajnih igrača na svim pozicijama. Oni imaju i sjajne napadače koji su u poslednje vreme postigli mnogo golova. Moraćemo da budemo oprezni", rekao je bek Reala Marselo.Njegov saigrač Pepe rekao je da nije pošteno da se iz igre Atletika izdvaja samo jedan aspekt, pošto ga krasi timska igra.Napad Atletika predvode Fernando Tores i Antoan Grizman, koji je postigao tri gola u poslednje tri utakmice u Ligi šampiona. On je ove sezone u najelitnijem evropskom takmičenju postigao sedam od 16 golova Atletika."Napadači su se istakli kada je ekipi trebalo da se istaknu. Dobro smo igrali", rekao je dvadesetpetogodišnji Grizman. Fudbaleri Reala su na 12 utakmica u Ligi šampiona ove sezone postigli 27 gol, tri manje od Bajerna iz Minhena. Kristijano Ronaldo je postigao 16 golova, jedan manje od rekorda koji je postavio u sezoni 2013-2014. Real je primio najmanje golova u sezoni u Ligi šampiona pet, a Atletiko dva više.U finalu Lige šampiona 2014. godine Real je posle produžetaka pobedio Atletiko sa 4:1. Real će u subotu pokušati da osvoji svoju 11. titulu prvaka Evrope, a Atletiko prvu.

17:50 - Obezbeđenje zabranilo ulaz Mijailoviću i VukadinovićuČlanovima Skupštine FK Partizan Ostoji Mijailoviću i Dragoljubu Vukadinoviću nije dozvoljen ulaz u SC Teleoptik, uoči izbora za novog predsednika. Obezbeđenje na kapiji u Zemunu, nije dozvolilo funkcionerima ulaz jer ih nema na spisku delegata koji učestvuju u glasanju za predsednika kluba. Mijailović i Vukadinović su uoči izbora skinuti sa liste, jer su aktivni u čačanskom Borcu, odnosno Metalcu, ali ta odluka nije verifikovana na Skupštini. Upravo su se Mijailović i Vukadinović pozivali na tu stavku, iako je uoči izbora objavljeno da nemaju pravo glasa. Mijailović i Vukadinović su došli u društvu kandidata za novog predsednika Nenada Bjekovića, ali je samo Bjekoviću dozvoljen ulaz.

17:05 - Ivanović u drugom kolu Rolan GarosaSrpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je na startu turnira savladala Francuskinju Osean Dodan sa 6:0, 5:7, 6:2. Meč je trajao 107 minuta, a srpska teniserka je uprkos izgubljenom setu opravdala ulogu favorita protiv 148. igračice sveta i slavila u prvom međusobnom susretu. Ivanovićeva će se u narednom kolu sastati sa boljom iz duela Kurumi Nar iz Japana i Denis Alertove iz Ceške. Otvoreni šampionat Francuske igra se za ukupni nagradni fond od 32 miliona evra.

16:44 - UEFA kaznila Mančester junajted i Liverpul zbog navijačkih ispadaEvropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je danas Mančester junajted i Liverpul sa po 20 hiljada evra zbog ponašanja navijača na utakmici ta dva kluba u Ligi Evropa. UEFA je Liverpulu naložila da kontaktira upravu Junajteda u roku od 30 dana, kako bi se nadoknadila šteta na stadionu Old Traford. Liverpul je eliminisao Junajted u šesnaestini finala Lige Evropa, ukupom pobedom u dvomeču sa 3:1. Liverpul očekuje nova kazna u julu, a zbog tuče sa navijačima Sevilje na stadionu u Bazelu pre finala Lige Evropa prošle nedelje.15:20 - Jelena Janković: Sudija me oštetioSrpska teniserka Jelena Janković bila je nezadovoljna sudijom Karlosom Ramosom posle poraza od Tatjane Marije u tri seta u prvom kolu Rolan Garosa. "Oštetio me je, pomogao je mojoj protivnici i mislim da nije bio korektan. Prvo mi je oduzeo servis, a onda i poen, a možda sam samo za nekoliko sekundi kasnila – hajde onda da stavimo sat kao u svim sportovima, a ne ovako... Pa da kažnjavamo sve žive igrače. Nekima treba i minut da odrade sve rituale, a sada sam ja bila žrtva. Ne samo što su mi oduzeti poeni, nego sam onda posle toga bukvalno trčala između poena, čak sam i zadihana stajala na liniju da počnem poen. Nisam posle ni peškir uzimala, znoj mi je curio s lica pred servis", rekla je srpska teniserka. Jankovićeva je izgubila od 111. teniserke sveta sa 6:3, 3:6, 6:3.14:55 - Rafal Nadal i Endi Marej u drugom kolu Rolan GarosaNajbolji britanski teniser Endi Marej plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa. Marej je u prvom kolu posle dva dana pobedio Radeka Stepaneka 3:6, 3:6, 6:0, 6:3, 7:5. Čeh je vodio 2:0 u setovima, ali je uspeo da preokrene i da dođe do pobede. Meč je sinoć prekinut pri vođstvu Stepaneka 2:1 u setovima i 4:2 u četvrtom setu za Britanca. Marej je danas zaigrao angažovanije i stigao do pobede. On će se u drugoj rundi sastati sa domaćim igračem Matijasom Buržuom. Španac Rafael Nadal je na startu pobedio Australijanca Sema Grota 6:1, 6:1, 6:1.

14:30 - Tipsarević se zahvalio za podršku

13:55 - Murinjov menadžer stigao u MančesterŽorže Mendeš, menadžer portugalskog trenera Žozea Murinja, stigao je u Mančester ugde ga tokom popodneva očekuje sastanak sa čelnicima Junajteda. Mendeš bi trebalo da se sastane sa izvršnim potpredsednikom "crvenih đavola" Edom Vudvordom kako bi dogovorio detalje ugovora svog klijenta. Mediji poslednjih nekoliko meseci intenzivno spekulišu o dolasku bivšeg menadžra Čelsija na Old traforda, dok je poslednjih dana to predstavljeno kao već 'gotova stvar'. Murinjo bi tokom nedelje trebalo da bude predstavljen kao novi trener Junajteda.

13:33 - Ronaldo pod znakom pitanja za finale LŠ?Najbolji fudbaler Reala Kristijano Ronaldo mogao bi da propusti finale Lige šampiona zbog povrede. Ronaldo se povredio na treningu. Portugalac je posle jednog duela sa Danijelom Karvahalom, pao preko golmana Kika Kasilje, a potom je napustio teren. Najbolji strelac elitnog takmičenja zbog povrede je već propustio prvi meč polufinala protiv Mančester sitija, a bio je pod znakom pitanja i za revanš. Ronaldo je i pre dve godine kada su se u finalu sastali isti rivali takođe bio povređen, ali je ipak odigrao meč i pogotkom iz penala u produžecima doprineo trijumfu Reala 4:1. Finale Lige šampiona između Reala i Atletika na programu je u od 20.45 sati na San Siru u Milanu.13:11 - Alves Peleu: Ti si kralj, ali ja imam više trofejaFudbaler Barselone Dani Alves postao je u nedelju najtrofejniji igrač u istoriji Brazila sa 30 osvojenih trofeja u karijeri. Brazilac je stigao do 30. trofeja pošto je šampion Španije savladao u finalu Kupa kralja njegov bivši klub Sevilju. Dani Alves je po broju trofeja prestigao legendarnog Pelea, koji ima 29. "Obećao sam prijateljima da ću uraditi ovo, nemoj se ljutiti. Pele, ti si kralj, ali ja imam više trofeja od tebe. Znam da će me kritikovati zbog ovoga, ali me ne zanima jer sam presrećan. U fudbalskoj istoriji će zauvek ostati moja priča. A, sada idem da kuvam", rekao je Alves.

Brincadeira viu galera, prometi para uns amigos que ia fazer isso, não fiquem chateados kkkkk. Tá tranquilo, tá favorável

A video posted by DanialvesD2 My Twitter (@danid2ois) on May 23, 2016 at 9:23am PDT

12:55 - Holanđanka šokirala Kerber u prvom kolu Rolan GarosaNemačka teniserka Anđelika Kerber, koja je treća igračica sveta, eliminisana je u prvom kolu Rolan Garosa. Nemica, koja je bila jedan od favorita za osvajanje Frenč opena, izgubila je u prvom kolu od 58. na WTA listi Holanđanke Kiki Bertens 2:1, po setovima 6:2, 3:6, 6:3. Kerber je početkom godine osvojila Australijan open.

12:44 - Ajestara ostaje na klupi ValensijeTrener fudbalera Valensije Pako Ajestaran potpisao je dvogodišnji ugovor sa španskim klubom, saopšteno je danas. Ajestaran je u martu preuzeo Valensiju od Gerija Nevila koji je otpušten. On je bio privremeno rešenje Uprave, ali su ipak odlučili da mu ukažu priliku, pa je 53-godišnji trener potpisao ugovor s klubom do 30. juna 2018. Valensija je u trenutku kada je je Ajestaran preuzeo bila na 14. mestu, blizu zone ispadanja, ali je s tri vezane pobede protiv Sevilje, Barselone i Eibara ekipa osigurala opstanak i na kraju sezone zauzela 12. mesto. On je pored tri pobede ostvario remi protiv Hetafea, ali i poraze od Las Palmasa, Viljareala, Real Madrida i Real Sosijedada.12:23 - Grizman: Osvajanje LŠ je ostvarenje snaFudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman rekao je da bi osvajanje Lige šampiona za njega bilo ostvarenje sna i izrazio nadu da će predstojećeg vikenda njegova ekipa pobediti Real Madrid u finalu. "Osvajanje Lige šampiona je ostvarenje sna. Nadam se da ću biti u prilici da podignem trofej za vikend. Da bismo pobedili potrebno je mnogo napornog rada i truda, a mi smo spremni na sve i imamo veliku želju da to i uradimo", rekao je Grizman. Atletiko Madrid igraće u subotu finale Lige šampiona protiv gradskog rivala Real Madrida, a Grizman je rekao da njegova ekipa mora da bude koncentrisana dok sudija ne označi kraj utakmice. "Moramo biti koncentrisani svake sekunde u svakom minutu i moramo da pružimo svoj maksimum kao i do sada. Moramo se truditi, moramo da zasučemo rukave, da igramo visok presing i da pokušamo prvi da postignemo gol", rekao je Grizman.

11:45 - Veliko interesovanje za trening kamp Miloša TeodosićaKošarkaški kamp "TEO 4" na Srebrnom jezeru srpskog reprezentativca Miloša Teodosića zbog velikog interesovanja uvešće i petu smenu za dečake od 10 do 16 godin. "Mislim da smo uradili logičnu stvar. Dobio sam informaciju od tima koji se bavi kampom da su dve smene rasprodate još pre dva meseca, a da je u ostale dve ostalo malo mesta, a interesovanje je veliko. Zato smo odlučili da pokrenemo i petu smenu a imam utisak da bismo mogli još tri", rekao je Teodosić. Pošto je CSKA iz Moskve, za koji nastupa Teodosić, osvojio Evroligu nedavno u Berlinu interesovanje za učešće na kampu je naglo skočilo, pa su iz organizacije odlučili da uvedu petu smenu.

11:11 - Montolivo produžio ugovor sa MilanomTrojica prvotimaca Milana Rikardo Montolivo, Luka Antoneli i David Kalabrija produžili su ugovore do leta 2019. godine, saopštio je italijanski klub. Montolivo je kapiten tima i već četiri godine nosi crveno-crni dres, nakon dolaska iz Fiorentine 2012, Antoneli igra na poziciji levog beka i stigao je iz Djenove u januaru 2015, dok je 19-godišnji desni bek Kalabrija ponikao u Milanovoj školi. Milan je prošle sezone osvojio tek sedmo mesto u Seriji A, u finalu Kupa Italije poražen je od Juventusa 1:0 i nije izborio plasman na evro scenu.10:40 - Toni: Rafa je uvek pomalo nervozan na Rolan GarosuToni Nadal, stric i trener Rafaela Nadala, kaže da se njegov bratanac uvek oseća pomalo nervozno na Rolan Garosu. Toni kaže da nije previše pažnje posvetio žrebu, ali i da je čuo kako ljudi komentarišu da 'Bik sa Maljorke' ima težak žreb do same završnice turnira u Bulonjskoj šumi. "Izgleda da je tako, čuo sam ljude da pričaju na tu temu... Ali, iskreno, nisam previše pažnje posvetio žrebu. Kao što rekoh, prva runda je tradicionalno teška, što se druge tiče – to već ne znam, ali znam da nas u trećoj čeka Fabio Fonjini, koji takođe spada u grupu 'komplikovanih' protivnika jer nam je već zadavao probleme. Dominik Tim je takođe opasan, a posle toga. čini mi se, ide Žo-Vilfrid Conga. Ali, istovremeno, nije previše ni važno jer ne znate šta sve može da se dogodi. Primera radi, jedne godine smo na US Openu dobili očajan žreb, a na kraju se nismo sastali ni sa jednim od projektovanih protivnika, pošto su poispadali ranije. Shodno tome, sada trebamo da brinemo samo o prvoj rundi, a za kasnije ćemo videti", rekao je Toni Nadal.10:15 - Gvardiola se oprostio od navijača Bajerna

10:04 - Grin kažnjen novčano 09:40 - Juventus odbio Barsinih 90 miliona evra za Dibalu

09:15 - Toronto pobedio KlivlendKošarkaši Toronta savladali su Klivlend sa 105:99 i izjednačili na 2:2 u finalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige. Toronto je vodio tokom čitave utakmice, ali je Klivlend odigrao odličnu poslednju deonicu u kojoj su pogodili prvih 11 šuteva i stigli do prednosti, ali su Reptorsi ipak smogli snage za trijumf i na kraju zasluženo slavili. Domaći tim je do pobede predvodio Kajl Lauri sa 35 poena, Demar Derouzen je dodao 32, dok je Demari Kerol meč završio sa 11. Kod Kavsa, najefikasniji je bio Lebron DŽejms sa 29, Kajri Irvind ga je pratio sa 26, a Čening Fraj je imao 12. Peta utakmica Istočne konferencije na programu je u sredu, a domaćin je Klivlend.

08:44 - Rus novi prvak Evrope u šahu

08:20 - Novak, Ana i Jelena startuju na Rolan GarosuTrećeg dana Rolan Garosa na terene će izaći Novak Đoković, Ana Ivanović i Jelena Janković. Dan će otvoriti Jankovićeva, na terenu 4 igraće sa Nemicom Tatjanom Marijom, 111. teniserkom sveta. Đoković će posle dva meča izaći na glavni teren Filip Šatrije (ne pre 14.00) i sastati se sa Jen-Hsun Luom sa Tajpeha. Posle njega će zaigrati i Ivanovićeva, ona će na terenu Suzan Lenglen igrati treći meč dana, a prvi međusobni sa Francuskinjom Osean Dodan, 148. na WTA listi.08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track