BLOG UŽIVO, VIDEO: Fiorentina srušila Juventus
Foto: Reuters

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Fiorentina srušila Juventus

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.23:29 - Monako preuzeo prvo mesto na tabeliFudbaleri Monaka pobedili su u gostima ekipu Marseja 4:1 u meču 20. kola francuskog prvenstva. Golove za Monako postigli su Lemar u 15, Falkao u 21. i Silva u 45. i 56. minutu. Jedini strelac za Marsej bio je Rolando u 28. minutu. Monako je prvi na tabeli sa 45 bodova, koliko ima i drugoplasirana Nica. Marsej je šesti sa 30. Nica je ranije danas igrala bez golova protiv Meca, dok je Kaen pobedio Lion 3:2.23:15 - FMP pobedio MornarKošarkaši FMP-a pobedili su na svom terenu ekipu Mornara 92:85 (20:24, 21:20, 26:18, 25:23) u meču 18. kola ABA lige. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Bolden sa 20 poena, dok je Apić ubacio 19. U poraženom timu najbolji je bio Džons sa 24 poena. FMP je trenutno osmi sa skorom 7/11, dok je Mornar deveti sa učinkom 6/12.23:00 - Jovetić prekinuo seriju Real MadridaNovi fudbaler Sevilje Stevan Jovetić postigao je danas gol u drugom minutu nadoknade vremena za pobedu svog tima nad Real Madridom od 2:1, čime je rivalu naneo prvi poraz u sezoni. Real je poveo u 67. minutu iz penala koji je izveo Kristijano Ronaldo, da bi Serhio Ramos autogolom doneo izjednačenje. Veliku radost domaćim navijačima doneo je Jovetić fantastičnim pogotkom u nadoknadi vremena. On je u trku u polukontri sa oko 18 metara sa leve strane šutirao u suprotni ugao gola i savladao nemoćnog Kejlora Navasa. Sevilji je ovo bila četvrta uzastopna pobeda i sada ima samo bod manje od prvoplasiranog Reala, koji ima i meč manje. Barselona ima dva boda manje od Reala i bod manje od Sevilje. Jovetiću je ovo bila druga utakmica u dresu Sevilje. Real je ovako prekinuo seriju od 40 mečeva bez poraza.22:50 - Fiorentina srušila JuventusFudbaleri Fiorentine pobedili su u Firenci ekipu Juventusa 2:1 u meču 20. kola Serije A. Golove za Fiorentinu postigli su Kalinić u 37. i Badelj u 54. minutu. Jedini strelac za goste bio je Iguain u 58. minutu. Juventus je prvi na tabeli sa 45 bodova uz meč manje, dok je Fiorentina osma sa 30.

22:35 - Džikić: Idemo dalje i pored poraza od Olimpije

22:15 - Senegal pobedio TunisFudbaleri Senegala pobedili su danas Tunis sa 2:0 u prvom kolu Grupe B na Kupu afričkih nacija u Gabonu, a ovo je prva pobeda na turniru posle tri odigrane utakmice. Senegal je jedan od favorita turnira, a oba gola postigao je u prvom poluvremenu posle prekida. Sadio Mane je u 10. minutu iskoristio penal, a u 30. je Kara Mbodži posle kornera glavom udvostručio prednost. Senegal posle toga nije stvorio nijednu jedinu šansu, a Tunis je u drugom poluvremenu napadao i stvarao šanse, a u nadoknadi vremena je Taha Kenisi imao idealnu priliku da postigne gol, ali nije uspeo. Ranije danas Alžir kao favorit nije uspeo da savlada Zimbabve, iako je poveo golom Rijada Mareza u 12. minutu, samo da bi rival do poluvremena preokrenuo na 2:1 golovima Kudakvašea Mahačija u 17. i Njaše Mušekvija iz penala u 29. minutu. Alžirce je spasao Marez novim pogotkom u 82. minutu. U subotu su odigrane prve utakmice, kada su se utakmice Burkina Faso-Kamerun i Gabon- Gvineja Bisao završene 1:1.

21:45 - Srpski strelci blistali u SlovenijiSrpski strelci se sa vrlo kvalitetnog turnira vazdušnim oružjem u Rušama (Slovenija) vraćaju sa 17 medalja. Posle subotnjih devet, u nedelju su osvojili osam odličja. Danas, drugog dana takmičenja „pogodili“ su tri zlatne i pet bronzanih medalja. U pojedinačnoj konkurenciji zlatom se okitila Jasmina Milovanović (pištolj), a bronzane medalje osvojili su Jasminin brat Dimitrije Grgić (pištolj), Bobana Veličković (pištolj) i Tatjana Banjac (puška). U ekipnoj konkurenciji timovi Srbije pištoljem su se okitili zlatnim, a oba sastava puškom bronzanim odličjima. Ukupan bilans srpskih strelaca je sedam zlatnih, tri srebrne i sedam bronzanih medalja. U finalu puškom za muškarce gađao je Milenko Sebić, pobednik subotnjeg takmičenja, i zauzeo sedmu poziciju.21:00 - Srpski kadeti bez EP Muška kadetska odbojkaška reprezentacija Srbije posle šest uzastopnih učešća na Prvenstvima Evrope nije uspela da se plasira na EP 2017. Kadeti Srbije su zauzeli drugo mesto na turniru C grupe II runde kvalifikacija za EP 2017. u Balikesiru, ali su na tabeli drugoplasiranih reprezentacija na četvrtom mestu, a plasman na EP u Mađarsku i Slovačku izborile su Češka i Belgija, dve najuspešnije selekcije. Plasman na EP, pored Mađarske i Slovačke, organizatora, izborili su pobednici grupa: Poljska, Rusija, Turska, Francuska, Rumunija, Italija, Bugarska i Finska, kao i Češka i Belgija, dve najbolje drugoplasirane reprezentacije.

20:30 - Kuman: Odigrali smo savršenoTrener Evertona Ronald Kuman rekao je da su njegovi fudbaleri odigrali "savršeno" drugo poluvreme u pobedi od 4:0 nad Mančester sitijem, dok je trener gostiju Pep Gvardiola ocenio da njegovi fudbaleri nisu bili dovoljno dobri u odbrani. "Ovakva utakmica se ne može planirati. Svi znaju da je uvek teško igrati protiv Sitija, jer oni igraju sjajan fudbal. Drugo poluvreme je bilo savršeno u svakom pogledu. Oni su imali dobre šanse u prvom, a razlika je u tome što smo davali golove na vreme. Dali smo jedan u prvom i jedan odmah na početku drugog. To je jako dobro za nas, a teško za protivnika", rekao je Kuman. Sitiju je ovo bio drugi poraz u poslednje tri utakmice, a peti u sezoni i sada zaostaje 10 bodova za liderom Čelsijem. "Ovo se dešavalo mnogo puta do sada. Dobro smo igrali u prvom poluvremenu, stvorili smo mnogo šansi, a protivnik da gol čim pridje. U drugom poluvremenu su iz dva šuta dali dva gola. To je teško za igrače, teško je za psihu. Zato mora da se nastavi sa radom i ne sme da se pada", rekao je Gvardiola.

20:00 - Valensija dovela ZazuItalijanski fudbaler Simone Zaza okončao je svoj kratak boravak na pozajmici u Vest Hemu, pošto je danas došao u Valensiju do kraja sezone, takodje na pozajmicu, saopštio je španski klub. Zaza je igrač Juventusa, a na pozajmicu u Vest Hem je došao prošlog leta. On se, medjutim, nije snašao u Londonu, gde je odigrao 11 mečeva, a nije postigao nijedan gol. Prema dogovoru dva kluba, on je mogao da postane član "čekićara" da je odigrao 14 mečeva, a pošto nije, bio je slobodan da predje u Valensiju. "Valensija je potpisala ugovor o pozajmici sa Juventusom do kraja sezone. Igrač je prešao lekarske preglede i potpisao je ugovor u nedelju. On će biti igrač Valensije do kraja sezone, sa mogućnošću da ga klub otkupi", navodi se u saopštenju španskog kluba. Ovaj 25-godišnji igrač nastupao je 16 puta za reprezentaciju Italije. Sa Juventusom je osvajao italijansku titulu, kup i super kup. U karijeri je igrao i za Atalantu, Sampdoriju, Juve Stabiju, Vijaredjo, Askoli i Sasuolo.

19:00 - Radonjić: Jadranska liga ostaje prioritetTrener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle današnje pobede nad Krkom u Jadranskoj ligi da njegova ekipa ne pravi razliku u takmičenjima i dodao da osvajanje regionalne lige ostaje prioritet. "U svaki meč Jadranske lige ulazimo ozbiljno. Nismo opušteni. Ne razmišljamo da menjamo prioritete. Ukoliko postoji razlika u ekipi koja igra, to ne znači da smo promenili prioritete. Maksimalno smo fokusirani na Jadransku ligu i ne pravimo razliku u takmičenjima. Takmičenje koje smo igrali večeras je od najvećeg značaja za nas, jer znamo šta nam donosi", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice. Crvena zvezda pobedila je danas Krku sa 79:62 u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" u 18. kolu Jadranske lige. "Sledi ciklus utakmica značajno od ovog iz kog smo izašli. Sledi nam dosta putovanja i čak četiri utakmice za osam dana. Drago mi je i dobro je što smo iz ovog završenog ciklusa izašli u dobrom raspoloženju, a videćemo kako će biti nakon sledeće četiri utakmice", rekao je Radonjić. Upitan da li će mladji igrači u narednom periodu dobijati veću minutažu, Radonjić je rekao: "hoće, ako zasluže". On je dodao da je Boriša Simanić počeo samostalno da trenira i da nema razloga da se žuri s njegovim oporavkom.

17:55 - Kadeti drugi u kvalifikacijama za EPMuška kadetska odbojkaška reprezentacija Srbije zauzela je drugo mesto na turniru C grupe II runde kvalifikacija za EP 2017. u Balikesiru. Turska je danas u 3. kolu pobedila Srbiju sa 3:0, po setovima 25:20, 26:24 i 25:18, posle 74 minuta igre. Kadeti Srbije su zauzeli drugo mesto u Balikesiru i čekaće ishode preostalih utakmica u kvalifikacijama da bi saznali da li su među dve najbolje drugoplasirane selekcije koje će izboriti plasman na EP. Turska je danas pred svojim navijačima zasluženo slavila, u meču u kome su izabranici Boška Mačužića bojažljivo ušli u meč i uglavnom jurili prednost rivala. Kadeti Srbije će sutra iz Balikesira otputovati u Moskvu, gde će učestovati na 7. Međunarodnom turniru "Lokovolej 2016". Pobednici 8 kvalifikacionih grupa i dve najbolje drugoplasirane selekcije izboriće plasman na EP za igrače do 19 godine, koje će se odigrati od 22. do 30. aprila u Đeru, u Mađarskoj i Puhovu, u Slovačkoj.

17:30 - Pogba: U Junajtedu sam zbog velikog izazovaVezni fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba objasnio je da je izabrao povratak na Old traford zbog izazova. Junajted je oborio transfer rekord proteklog leta plativši Juventusu 105 miliona evra za povratak Francuza u svoje redove posle četiri godine u Torinu. "U Junajted sam došao zbog izazova. Imao sam ponude Reala i Barselone, ali sam izabrao Junajted jer je to za mene veći izazov. Srce je tako izabralo i drago mi je što sam se vratio u klub. Nadam se da ćemo vratiti Junajted u sami vrh evropskog fudbala, zbog toga je ovo za mene izazov", rekao je Pogba.17:10 - Kirjos: Osećam da mogu da iznenadimAustralijski teniser Nik Kirjos očekuje da ove godine beleži bolje rezultate protiv najboljih igrača sveta. Kirjos je u 2016. osvojio tri turnira i stigao do 13. pozicije na ATP listi, pa ove očekuje da nastavi na tom nivou i na Australijen openu. "Moja očekivanja su velika. Osećam da mogu da napravim dosta štete, stignem do drugog vikenda i napravim neko iznenađenje. Prošle godine sam se učvrstio u vrhu ATP-a, ali nisam konstantno dobijao najbolje. Znam šta mogu, kako bi trebalo da igram, mislim da mogu da pobedim svakoga kada je moj dan", rekao je Kirjos. On je zadovoljan žrebom prve runde AO, gde će igrati priotiv Portugalca Gaštaa Elijaša, a posle bolji iz duela između Andreasa Sepija i Pol-Anrija Matjea. "Igrao sam dobro prošle godine, ušao među najboljih 30 i nagrađen sam za to dobrim žrebom. Dobre igre vam to donose. Elijaš može da odigra vrlo kvalitetno, kao i svako na Gren slemu, svako može da pobedi svakoga ako je njegov dana", istakao je Kirjos.16:50 - Kristofersen pobednik slaloma u Vengenu, Hiršer drugiNorveški skijaš Henrik Kristofersen pobednik je današnjeg slaloma voženog u švajcarskom Vengenu u okviru Svetskog kupa. Norvežanin je pobedio četvrti put ove sezone, a 13. put u karijeri, ali je preuzeo prvo mesto u poretku slaloma od Austrijanca Marsela Hiršera koji je danas zauzeo drugo mesto. Kristofersen je trku završio za minut, 43 sekunde i 31 stotinku, što je za 15 stotinki bolje od drugoplasiranog Hiršera koji je na drugom prolazu u drugoj vožnji imao malu prednost, ali je Norvežanin u finišu ipak uspeo da stigne do trijumfa. Na trećem stepeniku pobedničkog postolja našao se Nemac Feliks Nojrojter sa 63 stotinke zaostatka, dok je Austrijanac Kristijan Hiršbuel zauzeo četvrto mesto, a Francuz Žilijen Lizeru našao se na petom mestu. Kristofersen u poretku slaloma ima 460 bodova, 20 više od Hiršera, dok je treći Italijan Manfred Melg sa 358. U generalnom plasmanu prvi je Hiršer sa 973 bodova, drugi je Kristofersen sa 692, dok je Francuz Aleksis Pinturo treći sa 629. Takmičenje u Svetskom kupu nastavlja se u austrijskom Kicbilu narednog petka kada je na programu superveleslalom.16:30 - Saša Ilić najbolji 39-godišnji fudbaler na svetKapiten Partizana Saša Ilić proglašen za najboljeg fudbalera na svetu koji ima 39 godina u zanimljivoj anketi portala "Talksport. List je napravio top listu igrača od 16 do 40 godina, a Ilić se našao u društvu Frančeska Totija, Kristijana Ronalda, Lionela Mesija, Zlatana Ibrahimovića, Andree Pirla, Gereta Bejla, Nejmara, Antoana Grizmana, Davida De Hee, Serhija Aguera, Manuela Nojera i drugih.

16:00 - Milojević: Previše mečeva smo izgubili na jednu loptuTrener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je posle današnjeg poraza od Cedevite da je njegova ekipa u Jadranskoj ligi izgubila previše mečeva na jednu loptu i izrazio nadu da će u nastavku sezone ekipa iz Sremske Mitrovice imati "više sportske sreće". "Čestitam Cedeviti na pobedi. Evidentno je da smo u usponu forme, igramo mnogo bolje u poslednjih mesec dana, međutim, ne uspevamo to da materijalizujemo. Izgubili smo od Cedevite na jednu loptu, od Zvezde na produžetke, od dve ekipe koje su mnogo kvalitetnije od nas i protiv kojih bi nam puno značile pobede u borbi za opstanak. Ove sezone loše igramo završnice, ovo nam je šesta utakmica u Jadranskoj ligi koju smo izgubili na jednu loptu", rekao je Milojević za klupski sajt. Mega je danas u Zagrebu izgubila od Cedevite sa 85:89 u 18. kolu Jadranske lige. "Za ekipu koja se ove sezone bori za opstanak, to je previše poraza na jednu loptu. Nadam se da ćemo u nastavku lige zaslužiti i malo sportske sreće. Mislim da smo uspeli da namučimo Cedevitu, uveli smo ih u naš ritam. Ta dva-tri šuta na kraju koja smo promašili, mogla su da okrenu utakmicu na našu stranu, ali nažalost nisu ušla. Očigledno je da još uvek nismo zaslužili našim radom i odnosom da pobedimo ovako velike utakmice", rekao je Milojević.15:30 - Šajer pobednica spusta u Altenmarktu, povratak Lindsi VonAustrijska skijašica Kristin Šajer pobednica je današnjeg spusta u Altenmarktu voženog u okviru Svetskog kupa, a trku u Austriji obeležio je i povratak Amerikanke Lindsi Von posle skoro godinu dana odsustva zbog povreda. Šajer je do prve pobede u karijeri na izuzetno teškoj stazi na domaćem terenu došla u vremenu od minut, 21 sekundu i 15 stotinki. Drugo mesto zauzela je Tina Vajrater iz Lihtenštajna sa 39 stotinki zaostatka, dok se na trećem mestu našla Amerikanka Žaklin Vajls koja je bila 54 stotinke iza pobednice. Četvrto mesto zauzela je drugoplasirana u generalnom plasmanu Svetskog kupa Lara Gut iz Švajcarske, dok se na petom mestu našla Slovenka Ilka Štuhec, koja je vodeća u poretku spusta, a njen prvi pratioc Italijanka Sofija Gođa bila je tek 17. Trka u Austriji obeležio je povratak Amerikanke Lindsi Von koja je zauzela 13. mesto sa minut i 54 stotinke zaostatka. U poretku spusta Štuhec je prva sa 300 bodova, prati je Gođa sa 162, dok je Gut treća sa 130. U generalnom plasmanu prva je Amerikanka Mikaela Šifirn sa 1.008 bodova, druga je Gut sa 643, dok je Francuskinja Tesa Vorli treća sa 563. Takmičenje u Svetskom kupu nastaviće se sledeće subote u nemačkom Garmiš-Partenkirhenu kada je na programu novi spust.

15:02 - Kaljari ubedljiv protiv ĐenoveFudbaleri Kaljarija pobedili su danas na svom terenu Djenovu sa 4:1 u 20. kolu italijanske Serije A.Djenova je prva stigla do prednosti, a strelac je bio Djovani Simeone u 29. minutu na asistenciju Edenlisnona, ali je Kaljari u finišu prvog poluvremena ipak stigao do preokreta.Izjednačujući pogodak za Kaljari postigao je Marko Borijelo u 40. minutu, da bi samo četiri minuta kasnije Žoao Pedro doveo domaćine u vodjstvo.Borijelo je svojim drugim golom u 60. minutu povisio na 3:1, a ponovo je posle samo četiri minuta Kaljari ponovo stigao do novog gola. Ovaj put siguran izvodjač jedanaesterca bio je Dijego Farijas.Kaljari je utakmicu završio sa desetoricom igrača na terenu, pošto je Marko Kapuano dobio drugi žuti karton.Srpski fudbaler Nikola Ninković u igru za Djenovu ušao je u 58. minutu, dok je Darko Lazović na terenu bio od 75.Kaljari je 10. na tabeli Serije A sa 26 bodova, dok je Djenova posle četvrtog uzastopnog poraza 15. sa 23.

14:34 - Cedevita u finišu srušila MeguKošarkaši Cedevite pobedili su danas u Zagrebu Mega Leks sa 89:85 (18:24, 26:12, 19:28, 26:21) u 18. kolu regionalne Jadranske lige.Cedeviti je sada druga na tabeli Jadranske lige sa 13 pobeda i pet poraza, dok je Mega 12. sa pet trijumfa iz 18 utakmica.Mega je u brzom i snažnom ritmu počela utakmicu, već u ranoj fazi ekipa Dejana Milojevića stekla je devet poena prednosti - 19:10, ali usledio je pad, što je Cedevita iskoristila i već na početku druge četvrtine stigla do preokreta - 28:27.Zagrepčani su od tog trenutka uspostavili kontrolu i do poluvremena uvećavali vodjstvo, koje je na pauzi iznosilo osam poena - 44:36. Cedevita je na početku treće četvrtine došla i do dvocifrene prednosti, ali je Mega predvodjena sjajnim šutem za tri poena do kraja tog perioda igre stigla do preokreta - 64:63.U poslednjoj deonici vidjena je velika borba, ali je Cedevita ipak uspela da ostvari pobedu. Mega je pri rezultatu 87:85 za Cedevitu imala napad za pobedu, ali je Jovan Novak promašio šut za tri poena, što se ispostavilo, donelo zagrepčanima pobedu.Megu je do pobede predvodio Luka Babić sa 27 poena, devet asistencija i šest skokova, dok je Rajan Boatrajt dodao 14.U ekipi Mege najefikasniji bio je Radosav Spasojević sa 18 poena, dok je Novak ubacio 16, a jedan manje dodao je Rade Zagorac.

14:06 - Valensija napokon pobedilaFudbaleri Valensije pobedili su danas na svom terenu Espanjol sa 2:1 u 18. kolu Primere i tako okončali seriju od osam utakmica bez trijumfa u prvenstvu Španije.Golove za pobedu Valensije, koja od sredine oktobra u Primeri nije osvojila tri boda na jednoj utakmici, postigli su Martin Montoja u 17. i Santi Mina u 73. minutu.Jedini gol za Espanjol postigao je David Lopes u 85. minutu.Valensija je četvrtom pobedom u prvenstvu Španije "izbila" na 17. mesto Primere sa 16 bodova, dok je Espanjol 11. sa 23.

13:23 - Pavkov: Brzo ću se uklopiti u Zvezdin sistemNovi fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov izjavio je danas da ga konkurencija motiviše i da je siguran kako će se brzo uklopiti u igru šampiona."Treniramo vredno, ali svi očekujemo da tek postane veoma teško. Moji utisci su fanastični, ekipa me je lepo prihvatila, ali još je rano da nešto konkretnije o tome govorim. Naravno, nadam se da ću se vrlo brzo uklopiti i postati deo ekipe", rekao je Pavkov za klupski sajt.Doskorašnji napadač Radničkog iz Niša dodao je da je svestan pritiska igranja u Zvezdi i da mu to neće predstavljati problem."Očekujem od sebe da se uspešno nosim sa pritiskom. Znam da će ga biti, na svakom treningu se to oseća jer je ovde i viši nivo rada nego u klubovima u kojima sam bio. Navikao sam na rad i treniranje i pritisak Zvezdinog dresa je samo dodatni podsticaj da se još više truda uloži".Pavkov koji je stigao kao veliko pojačanje ne plaši se konkurencije."Konkurencija me raduje i drago mi je da nas ima mnogo u napadu. To je nešto što te tera da radiš više. Ne verujem da će trener zbog velikog broja ofanzivnih igrača menjati formaciju. Igra nam se zasniva na prodorima po bokovima i brzim igračima i sa te strane mi veoma odgovara", poručio je Pavkov.

12:03 - Na češke sportiste se tokom utakmice srušio krov haleTokom utakmice omladinskog florbol turnira u Češkoj srušio se iznenada na teren krov potpuno nove hale u gradu Česka Tšebova na istoku zemlje, ali srećom nikome se ništa nije desilo jer su i mladi igrači i publika uspeli da pobegnu."U 21.00 počela je posledna utakmica turnira. Nakon nekoliko minuta srušila se konstrukcija krova. Osobe u hali su uspele da pobegnu. Hala je zatvorena, uzrok nesreće istražuje policija", kazala je českom radiju portparol lokalne policije Lenka Vilimkova.Niko od prisutnih na utakmici osim šoka nije zadobio nikakve povrede, niti je iko ostao pod ruševinama pošto su zgradu pretražili specijalno obučeni spasilački psi."Čuli smo čudno pucketanje, a onda je počela da jača buka i čuli su se jaki udarci lima, drvenih nosača krova koji su odjednom počeli da padaju", kazao je jedan od trenera mladih florbalista na utakmici Matej Kluho.Hala je potpuno nova, otvorena 2. januara, a predsednik regionalnih vlasti Martin Netolicki odbio je da je krov mogao da se sruši zbog neočišćenog snega."U regionu je sada visina snežnog pokrivača oko 40 centimetara, ja lično odbijam bilo kakvu raspravu da uzrok nesreće ima veze sa snegom, ta konstrukcija morala je da izdrži daleko veći napor. Zahtevaću da se krivci kazne", rekao je Netolicki.Izgradnju sportske hale uz Zimski stadion finansirao je region za mlade odbojkaše, košarkaše i florboliste iz škola u regionu, koriste je i lokalni klubovi, a koštala je oko dva miliona evra.

08:00 - Preokret Intera za petu uzastopnu pobedu u Seriji AFudbaler Intera dobili su petu uzastopnu utakmicu u Seriji A, pošto su večeras u 20. kolu pobedili Kjevo sa 2:1.Ekipa Kjeva je u Milanu vodila na poluvremena, golom Serdja Pelisijea u 34. minutu.Ipak, Inter je golovima kapitena Maura Ikardija u 69, Ivana Perišića u 86. i Edera u 93. minutu preokrenuo i zabeležio pobedu.Inter ima 36 bodova i šesti je na tabeli italijaskog prvenstva, dok je Kjevo 11. sa 25.

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track