BLOG UŽIVO, VIDEO: Juventus ne posustaje, pao i Empoli
Foto: Reuters

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Juventus ne posustaje, pao i Empoli

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:05 - Juventus ne posustaje, pao i EmpoliFudbaleri Juventusa pobedili su Empoli 2:0 (0:0) u meču 26. kola Serije A. Skorupski je u 52. minutu postigao gol, a Aleks Sandro je u 65. "zakucao" goste.Lider Juventus sada ima 66 bodova, deset više od drugoplasirane Rome, koja ima i meč manje. Empoli je na 17. mestu sa 22 boda.Ovaj meč obeležio je i povratak Bonućija u tim Juventusa. Naime, odlični defanzivac nije bio u ekipi za meč sa Portom u Ligi šampiona, jer je bio kažnjen zbog psovanja trenera Alegrija.

22:53 - FMP poražen od Budućnosti u PodgoriciKošarkaši FMP-a izgubili su večeras od Budućnosti u Podgorici sa 93:84, u 23. kolu Jadranske lige.FMP je zabeležio 14. poraz, ali mu nije ugrožen opstanak u regionalnom takmičenju. Budućnost je četvrta sa skorom 17/7.Najefikasniji u FMP-u bio je Džona Bolden sa 21 poenom, dok je Budućnost predvodio Boris Savović sa 19.Mornar je ranije danas ostvario veoma važnu pobedu u borbi za opstanak, pošto je savladao Krku u gostima sa 72:63.Ekipa iz Bara je do osme pobede u sezoni došla najviše zahvaljujući Antabiji Voleru, koji je postigao 21 poen. Krka, u kojoj je sa 13 najefikasniji bio Ronald Kari, ima 17 poraza i poslednja je na tabeli.

22:36 - Eibar ubedljiv protiv MalageFudbaleri Eibara pobedili su danas na svom stadionu Malagu sa 3:0, u 24. kolu španske Primere.Strelci su bili Adrijan Gonsales u 43. i iz penala u 50. i Serhio Enrič u 52. minutu.Malaga je utakmicu završila sa igračem manje, zbog drugog žutog kartona i isključenja Roberta Rosalesa u 71. minutu.Eibar je sedmi na tabeli sa 38 bodova, dok je Malaga na 14. mestu sa 26.

21:34 - Odbojkaši Novog Pazara pobedili KlekOdbojkaši Novog Pazara pobedili su večeras Klek sa 3:0 u setovima (25:18, 25:20, 25:14), u 17. kolu Super lige Srbije.Domaćina su do pobede vodili Irfan Hamzagić sa 12 i Marko Božović sa 11 poena, dok je Hamza Zatrić postigao osam.Najefikasniji kod gostiju bio je Marko Narančić sa 11 poena, Zoran Ateljević dodao je devet, a Filip Petrović pet.Meč u dvorani Pendik trajao je sat vremena, a pratilo ga je oko 350 gledalaca.Novi Pazar je drugi na tabeli sa 14 pobeda i tri poraza, dok je Klek poslednji sa tek dva trijumfa u 17 odigranih mečeva.U poslednjem kolu, Novi Pazar će gostovati Jedinstvu u Staroj Pazovi, dok će Klek biti domaćin kraljevačkoj Ribnici.

20:55 - Votford i Vest Hem igrali 1:1Fudbaleri Votforda i Vest Hema igrali su danas nerešeno 1:1, u 26. kolu Premijer lige.Votford je vodio već od trećeg minuta, golom Troja Dinija iz penala. Konačan rezultat postavio je Andre Ajev u 73.Vest Hem je utakmicu završio sa igračem manje zbog isključenja Majka Antonija u 86. minutu.Votford sada ima 31 bod i 12. je na tabeli engleskog prvenstva, dok je Vest Hem tri mesta iznad sa dva boda više.

20:34 - Leganes deklasirao Deportivo u borbi za opstanakFudbaleri Leganesa deklasirali su Deportivo, pošto su danas pobedili sa 4:0 u 24. kolu Primere.Leganes je prekinuo seriju od četiri izgubljene utakmice i sada je 16. na tabeli španskog prvenstva sa 21 bodom. Deportivo ima dva manje i mesto je ispod.Golove su dali Aleksander Šimanovski u 19, Martin Mantovani u 30, Unai Lopes u 81. i Alberto Bueno u 91. minutu.Leganesu je posao olakšan u 62. minutu, kada je isključen fudbaler Deportiva Raul Albentosa.

20:29 - Herta pobedila i prestigla AjntrahtFudbaleri Herte pobedili su danas Ajntraht Frankfurt sa 2:0, u 22. kolu nemačke Bundeslige.Strelci u Berlinu bili su Vedad Ibišević u 52. i Vladimir Darida u 83. minutu.Ajntraht je od 78. imao igrača manje, zbog direktnog crvenog kartona Harisa Seferovića.Herta je tako prestigla Ajntraht na petom mestu na tabeli i sada ima 37 bodova, dva više od ekipe iz Frankfurta.

20:04 - Atalanta šokirala NapolitanceFudbaleri Atalante pobedili su danas Napoli u gostima sa 2:0, u derbiju 26. kola italijanske Serije A.Strelac je bio Matija Kaldara u 28. i 70. minutu.Napoliju nije pomoglo ni to što je od 67. minuta imao igrača više, a posle drugog žutog kartona i isključenja Frenka Kesije.Atalanta je vezala četvrtu pobedu i ostala je na četvrtom mestu sa 51 bodom, tri manje od trećeplasiranog Napolija.

19:57 - Lalatović: Nismo bili bolji od Napretka, ali pobeda mnogo značiTrener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da njegovi fudbaleri nisu bili bolji od protivnika, ali da mu mnogo znači današnja pobeda nad Napretkom."Ne mogu da kažem da smo bili bolji za jedan gol, ali nam mnogo znači ova velika pobeda, da pobegnemo iz zone ispadanja i u sledećoj utakmici možda možemo da se umešamo u borbu za plej-of", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice na Banovom brdu.Čukarički je vezao drugu pobedu sa Lalatovićem na klupi, pošto je danas sa 1:0 savladao Napredak u 23. kolu Super lige."Igrači su pokazali ogromnu želju da ispune ono što sam tražio i delimično su uspeli. Svaki bod nam je bitan, kao i Napretku, ali smo igrali kod kuće i želeli smo pobedu. Najrealnije bi bilo da je bilo nerešeno, ali su naše izmene urodile plodom", kazao je Lalatović.On je kritikovao svoje igrače zbog pojedinih grešaka i "driblanja tamo gde ne sme" posle čega je Napredak imao dve izgledne šanse u prvom poluvremenu.Lalatović je kazao da se vidi da Napredak "ima kvalitet" i da je siguran da će klub iz Kruševca izboriti plasman u Evropu."Napredak kao klub i Kruševac kao grad to apsolutno zaslužuju", istakao je Lalatović Trener Napretka Vuk Rašović čestitao je Čukaričkom na pobedi."Kada se promaše šanse, obično je takav epilog", rekao je Rašović.On je istakao "sporni momenat" kod gola."Odluka nije doneta sa sigurnošću. Vidno je bilo da pomoćni sudija nije siguran, dugo se usaglašavao i tu se nešto dešavalo. Treba sačekati i pogledati taj momenat koji je odlučio utakmicu", kazao je Rašović.Čukarički će u sledećem kolu gostovati Spartaku u Subotici, dok će Napredak u Kruševcu igrati protiv Radničkog.

19:00 - Čukarički pobedio NapredakČukarički je na Banovom brdu pobedio Napredak sa 1:0 u 23. kolu Superlige Srbije golom Asmira Kajevića u 72. minutu. Prvo poluvreme je prošlo u čvrstoj igri oba tima, a Napredak je imao bolje šanse, uglavnom preko Alekse Vukanovića, koji ipak nije uspeo da iskoristi greške domaćih igrača. Drugi deo igre prošao je u šansama na obe strane, a Čukarički je vodeći gol postigao posle dobrog prodora i ubacivanja Aleksandra Jevtića. Ognjen Ožegović je posle dodavanja Jevtića sa gol linije vratio loptu na koju je natrčao Kajević i poslao je u gol Nikole Petrovića. Čukarički je pobedio i u drugoj utakimici od kako je ekipu preuzeo Nenad Lalatović. Klub sa Banovog brda je sada 10. na tabeli sa 26 bodova. Napredak je peti sa 36.

18:36 - Vučićević: Ništa nije rešeno, ima još da se igraTrener Novog Pazara Nebojša Vučićević rekao je danas da su njegove fudbalere skupo koštale neiskorišćene prilike u remiju sa Metalcem u Super ligi."Hvala publici na podršci, ali i da smo pobedili, to ništa ne bi značilo jer ima još mnogo da se igra. Prepoloviće se bodovi, pa ćemo videti šta će biti dalje. Najslabiji akter meča bio je sudija Marko Popović. Ne kažem da je uticao na krajnji rezultat, ali je puno pričao sa igračima Metalca, zbog čega je izgubljeno 20 minuta utakmice", rekao je Vučićević novinarima posle utakmice u Pazaru.Novi Pazar i Metalac igrali su pred oko 2.500 gledalaca na Gradskom stadionu nerešeno bez golova u 23. kolu Super lige Srbije.Izabranici Nebojše Vučićevića imali su inicijativu, ali nisu uspeli da postignu gol i ostvare prvu pobedu nakon osam uzastopnih poraza.Domaćin je meč završio sa igračem manje jer je Slavko Marić u finišu meča zaradio drugi žuti karton.Trener Metalca Nenad Vanić bio je zadovoljan igrom svojih fudbalera i ostvarenim rezultatom."Nagradjeni smo za igru i uloženi trud, iako smo želeli da osvojimo sva tri boda koji bi nam puno značili, ali znajući u kakvoj je situaciji Novi Pazar i koliko im je ova utakmica značila, dobro je ispalo i ovako", kazao je Vanić.Novi Pazar će u narednom kolu gostovati ekipi Mladosti u Lučanima, dok će Metalac dočekati Bačku.

18:16 - Sevilja posle preokreta pobedila Betis u gradskom derbijuFudbaleri Sevilje pobedili su danas Betis u gradskom derbiju sa 2:1, u 24. kolu španske Primere.Betis je vodio na svom stadionu golom Rize Durmisija u 36. minutu, ali nije izdržao pa je Sevilja u drugom poluvremenu preokrenula i zabeležila važnu pobedu u borbi za titulu.Strelci su bili Gabrijel Merkado u 56. i kapiten Visente Ibora u 76. minutu.Sevilja posle 24 odigrane utakmice ima 52 boda, isto koliko i vodeći Real Madrid, ali sa dva meča manje.Betis je na 15. mestu na tabeli španskog prvenstva sa 24 boda.17:15 - Boaći: Golove posvećujem saigračimaFudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći izjavio je da je zadovoljan svojom igrom na meču protiv Bačke u 23. kolu Superlige Srbije. Crvena zvezda je pobedila 3:0, a Boaći je postigao dva gola za svoj tim. "Odmah moram da naglasim da golove posvećujem svojim saigračima. Da nije bilo njih, da nije bilo zajedničkog truda koji smo uložili i u pripremi ove utakmice, ne bi bilo ni ovih golova i mnogo sam im zahvalan. Imao sam jedan veliki promašaj, ali u fudbalu je najvažnije nastaviti dalje, čak i ako se to dogodi. Nisam odustao, želeo sam da se iskupim i zahvaljujući svojim saigračima, uspeo sam u tome. Napadačima se uvek dogode i promašaji, i najvažnije je ne odustati, ne predati se", rekao je Boaći i dodao da je zadovoljan saradnjom sa Gejlorom Kangom. "Pratim kako se Kanga kreće, i čim pomislim da je u situaciji da asistira, pokušavam da mu se ponudim, tražim loptu, i za sada imamo dobru saradnju. Sledeća utakmica je derbi, ali ova je tek završena. Radićemo naporno tokom naredne nedelje kako bismo se dobro pripremili. Saigrači su mi pričali koliko je ta utakmica važna, ali svaka je važna", jasan je Boaći.

16:39 - Pobede Radničkog i SpartakaFudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su danas na svom terenu Voždovac sa 2:0, u utakmici 23. kola Super lige Srbije, i prekinuli niz od osam utakmica bez pobede. Radnički je ostvario devetu prvenstvenu pobedu i zauzima šesto mesto na tabeli sa 33 boda, a Voždovac je deveti sa 28. Radnik i Mladost iz Lučana odigrali su nerešeno 1:1. Radnik je poveo u petom minutu golom Nemanje Arsenijevića, a bod gostima doneo je Nebojša Gavrić u 40. minutu. Radnik je 13. na tabeli sa 21 bodom, a Mladost zauzima četvrto mesto sa 38 bodova. Spartak je u Ivanjici pobedio domaći Javor sa 3:2, i prekinuo niz od tri utakmice bez pobede, dok su Novi Pazar i Metalac odigrali bez golova.

16:20 - Jovetić: Mesi je najbolji svih vremenaFudbaler Sevilje Stevan Jovetić rekao je da je Lionel Mesi najbolji igrač svih vremena. Crnogorski reprezentativac je stigao u Sevilju iz Intera. "Mesi je najbolji, nema boljeg. Kada ga gledate, sve što radi izgleda lako. On je najoblji svih vremena", rekao je Jovetić. Argentinac je pet puta osvajao Zlatnu loptu, dok Kristijano Ronaldo ima četiri priznanja.

15:35 - Alaves pobedio ValensijuFudbaleri Alavesa pobedili su danas na svom terenu Valensiju sa 2:1, u utakmici 24. kola španskog prvenstva i ostvarili drugu uzastopnu pobedu. Valensija je povela u 70. minutu golom Karlosa Solera, a izjednačio je Ibai u 78. minutu. Pobedu Alavesu doneo je srpski fudbaler Aleksandar Katai u 89. minutu. To je bio prvi gol Kataija u Primeri. Alaves je sada 10. na tabeli sa 33 boda, dok Valensija, koja je pretrpela 12. prvenstveni poraz, zauzima 14. mesto na tabeli sa 26 bodova.

15:20 - Božović: Moramo dobro da mućnemo glavomTrener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegova ekipa današnju utakmicu protiv Bačke odigrala ispod nivoa, pošto je postigla samo jedan gol sa dva igrača više u drugom poluvremenu. "Mislim da smo prvo poluvreme odigrali kako treba, napravili smo mnogo šansi koje nismo iskoristili. U drugom poluvremenu smo igrali jako loše. Imali smo igrača više neko vreme, a posle toga i dvojicu više, ali smo na kraju uspeli da postignemo samo jedan gol. Mislim da smo igrali ispod nivoa. Ako budemo igrali ovako u 'večitom' derbiju (s Partizanom), biće teško. Moramo dobro da mućnemo glavom", rekao je Božović. Fudbaleri Zvezde pobedili su danas u Bačkoj Palanci domaću Bačku sa 3:0 i stekli devet bodova prednosti nad Partizanom. Beogradski tim utakmicu je završio sa dva igrača više, pošto su isključeni Marko Klisura u 53. i Strahinja Manacanović u 65. minutu. Trener Bačke Zoran Govedarica rekao je da je nezadovoljan pristupom svojih igrača. "Ne postoji ništa pozitivno što možemo da izvučemo iz ove utakmice. Naivno smo primili golove, a klub kakav je Zvezda ne prašta greške. Rano su poveli, iz naše gluposti dobili smo drugi crveni karton i to zbog nesportskog ponašanja, što ne sme da nam se dešava. Moramo da izvučemo pouke i okrenemo se narednom protivniku. Pristup utakmici je bio najlošiji otkako sam u klubu, sa previše respekta su ušli, pravili velike greške, što nije bila njihova osobina u prethodnim utakmicama. Promenili smo tim, mnogo igrača je debitovalo, verovatno je to uticalo, ali nije opravdanje", rekao je Govedarica. ;

14:55 - Štuhec pobedila u superveleslalomu u Kran MontaniSlovenačka skijašica Ilka Štuhec pobedila je danas u superveleslalomu, trci koja je u sklopu Svetskog kupa vožena u švajcarskoj Kran Montani.Štuhecova je pobedila za 1:21,78 minuta, drugo mesto zauzela je Italijanka Elena Kurtoni sa 1:22,28, dok je treća kroz cilj prošla Austrijanka Stefani Vener sa 1:22,87.Vodeća u generalnom plasmanu Svetskog kupa Amerikanka Mikaela Šifrin zauzela je 13. mesto, s rezultatom od 1:23,89 minuta.U plasmanu superveleslaloma prva je Austrijanka Tina Vajrajter sa 306 bodova, Švajcarkinja Lara Gut je druga sa 300, a Štuhecova je treća sa 290.U Svetskom kupu prva je Šifrinova sa 1.223 boda, Gutova je druga sa 1.023, a treća je Štuhecova sa 965.

14:26 - Jansrud pobedio u Kvitfjelu i primakao se tituli u spustuNorveški skijaš Kjetil Jansrud pobedio je danas u spustu koji je u sklopu Svetskog kupa vožen u norveškom Kvitfjelu.Jansrud je pobedio rezultatom 1:47,63 minuta i bio je za 0,08 sekundi brži od Italijana Petera Fila.Fil brani titulu u spustu u Svetskom kupu, ali trku pre kraja zaostaje 33 boda za Jansrudom. Treće mesto zauzeo je Švajacarac Beat Fojc sa 0,14 sekundi zaostatka za pobednikom.Jansrud je prvi skijaš koji je osve sezone pobedio u dva spusta, pošto je u decembru bio najbrži u Val de Izeru. Poslednja trka u spustu na programu je 15 marta u Aspenu, u SAD. ;

14:00 - Otvorena Balkanijada u Beogradskoj areniAtletsko prvenstvo Balkana, na kome će učestvovati 300 takmičara, otvoreno je danas u Beogradskoj areni. Takmičenje su otvorili predsednik Balkanske atletske federacije Dobromir Karamarinov, predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović i predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević, saopštio je danas Atletski savez Srbije. "Ovo je istorijsko izdanje prvenstva Balkana u dvorani. Prvi put će biti održano u Beogradu, u fantastičnoj Beogradskoj areni. Ovo je izvanredan objekat koji pruža odlične uslove za atletiku. Ujedno, prvi put u Beogradu će se održati i Evropsko prvenstvo u dvorani i siguran sam da će biti najbolji događaj ikada do sada. Želim sreću svim učesnicima i da postignu bolje rezultate nego što su planirali", rekao je Karamarinov. Balkanijada će poslužiti kao test takmičenje za predstojeće Evropsko dvoransko prvensto, koje će se od 3. do 5. marta održati u Areni. "Dobrodošli u Beograd, osećajte se kao kod svoje kuće. Atletika je sport koji je doneo puno radosti u prethodnih nekoliko decenija, a sada je došao trenutak da se i mi atletici odužimo na pravi način. Želim svim sportistima puno sreće i pozivam sve Beograđane da dođu i bodre atletičare", rekao je predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević. "Poslednjih pet godina Beograd je zajedno s vladom Srbije i Atletskim savezom učinio mnogo kako bismo stvorili dobre uslove za razvoj atletike u našoj zemlji. Iako nismo najbogatija i najveća zemlja, na ovaj način ćemo postaviti nove standarde kada su u pitanju velika atletska takmičenja. Ovako stvaramo bolje uslove za naše takmičare ali i nove nade", dodao je Nikodijević.

13:32 - Vilijams predstavio bolid za novu sezonuEkipa Vilijams predstavila je danas bez velike pompe novi bolid za predstojeću sezonu u šampionatu Formule 1. Vilijams, koji je uglavnom naneo kozmetičke promene na ovogodišnjem bolidu, uspeo je da ubedi vozača Felipea Masu da se vrati iz penzije, kako bi zamenio Valterija Botasa, koji je prešao u Mercedes. Uz Masu, za Vilijams će voziti osamnaestogodišnji Lens Strol. "Iako će kozmetički ovogodišnji bolidi izgledati drugačije od prošlogodišnjih, jezgro bolida, motor i područja oko njega nisu se mnogo promenili", naveo je Vilijams u saopštenju. Vozači Vilijamsa će prvi put isprobati nove bolide za vreme predsezonskih testiranja, a prvi će to učiniti Masa, 27. februara u Španiji. Vilijams je u prošloj sezoni zauzeo peto mesto u konkurenciji konstruktora. ;

13:00 - Klop: Možda i ja prođem kao RanijeriMenadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da bi možda i on mogao da bude otpušten kao Klaudio Ranijeri ako izostanu rezultati njegovog tima. Nemački stručnjak nikada u karijeri nije ostao bez posle, ali svestan je da do toga može doći ako njegovim radom ne budu zadovoljni. "Niko ne treba da podseća menadžere u svetu fudbala o njihovom poslu. Ako ne možemo da uradimo ništa ili budemo bilzu velikih stvari u narednih nekoliko godina, stvari će se zakomplikovati. Do sada nisam to razumeo jer sam uvek imao dugogodišnje ugovore i ostajao u klubovima koliko sam ja želeo i ne znam zbog čega se to tako dešavalo. Liverpul je klub koji ima snažne veze sa menadžerima, ali sve zavisi od uspeha", rekao je Klop. On je podsetio na situaciju u Čelsiju kada je Murinjo otpušteno brzo po osvajanju Premijer lige. "Gvardiola do sad nije bio otpuštan, kao ni ja, ali to su samo neki primeri. Ali, pogledajte Čelsi prošle godine, šampioni, a onda su otpustili menadžera. To je deo posla i moramo da ga prihvatimo, radimo i nadamo se da do toga nikada neće doći", rekao je Klop.

12:14 - Stefan Birčević MVP 23. kola Jadranske ligeKošarkaš Partizana Stefan Birčević najkorisniji je igrač (MVP) 23. kola Jadranske lige, što mu je prvi put da je ove sezone dobio to priznanje, saopšteno je danas.Birčević je u pobedi svog tima nad Zadrom imao učinak od 26 poena, šest skokova, tri ukradene lopte, dve blokade i jedne asistencije za 35 minuta na terenu, odnosno za ukupno 33 indeksna poena. Ovo je drugi najviši indeks u kolu, pošto je Džoš Skot iz MZT-a imao 35, ali je njegov tim izgubio od FMP-a.Birčeviću je ovo prvo MVP priznanje u sezoni.Najbolji strelac 23. kola Jadranske lige je Boris Barać iz Zadra, koji je postigao 27 poena. Najbolji skakači su Djordje Milošević iz Igokee i Nikola Janković iz Olimpije sa po 11 skokova. Najbolji asistent je Gregor Hrovat iz Olimpije sa osam asistencija. Po četiri ukradene lopte imali su Stefan Jović iz Crvene zvezde, Dejan Davidovac iz FMP-a, Boris Savović iz Budućnosti i Gregor Hrovat iz Olimpije.

09:49 - Jokić i Bjelica po dva poena za 15 minutaSrpski košarkaši Nikola Jokić i Nemanja Bjelica odigrali su prethodne noći po 15 minuta u NBA ligi i zabeležili po dva poena.Jokić je u pobedi Denvera protiv Bruklina 129:109 imao i sedam asistencija, pet skokova, tri ukradene i četiri izgubljene lopte.Minitaža mu je smanjena jer je opet brzo ušao u probleme sa faulovima, ali i i zbog umora jer nije imao pauzu tokom Ol-star vikenda.Sa druge strane Bjelica je u trijumfu Minesote protiv Dalasa 97:84 odigrao ispod svog standarda i sem dva poena dodao još dva skoka i tri blokade.

08:00 - Sosijedad pobedio Las PalmasFudbaleri Real Sosijedada pobedili su na gostujućem terenu Las Palmas sa 1:0, u utakmici 24. kola španskog prvenstva i učvrstili se na petom mestu na tabeli. Jedini gol postigao je Ćabi Prijeto u 74. minutu. Sosijedad je ostvario 14. prvenstvenu pobedu i peti je na tabeli sa 44 boda. Las Palmas je pretrpeo četvrti uzastopni poraz i zauzima 12. mesto sa 28 bodova.

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track