BLOG UŽIVO, VIDEO Dešan pred Island: Ma, kakvi penali
Foto: AP

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO Dešan pred Island: Ma, kakvi penali

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:05 - Veseli napustio FenerbahčeFenerbahče će morati u narednu sezonu bez Jana Veselog. Ovo je češki košarkaš, koji će sa svojom reprezentacijom igrati u Beogradu, rekao u razgovoru za Sport klub. Veseli je istakao da je od petka slobodan igrač i da traži novi klub. Nekadašnji košarkaš Partizana je stigao u Fener 2014. godine nakon neslavne epizode u Vašington Vizardsima, a za to vreme nije uspeo da osvoji Evroligu iako je obe godine igrao na F4.Vrlo verovatno jeste da će on otići u NBA kako se napominjalo prethodnih nekoliko nedelja.

22:26 - Konga se pridružio fudbalerima Zvezde u SlovenijiFudbaler iz Gabona Crvene zvezde Gelor Konga pridružio se danas novim saigračima iz Crvene zvezde koji su na pripremamam u slovenačkim Termama Čatež."Drago mi je što sam konačno ovde", rekao je Konga po dolasku u hotel u kojem su smeštenei fudbaleri Zvezde.Konga je u Sloveniju doputovao iz Pariza, a preko Zagreba. Njega su na aerodromu Pleso dočekali sekretar stručnog štaba Goran Negić, kao i fudbaler crveno-belih Damjan Le Talek.On je juče promovisan na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, a sa crveno-belima je potpisao dvogodišnji ugovor.Konga je karijeru počeo u gabonskom Mangasportu, a igrao je još i za Misil, Munanu i ruski Rostov.

22:01 - Zimonjić i Štepanek u drugom kolu VimbldonaSrpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Čeh Radek Štepanek izborili su večeras plasman u drugo kolo Vimbldona, pošto su u prvom kolu pobedili američku kombinaciju Stiva Džonsona i Sema Kverija s 7:6 i 6:3.U prvom setu svi teniseri bili su sigurni na svoje servise, pa je taj period okončan posle taj-brejka, koji su Zimonjić i Štepanek dobili sa 7:4.U drugom setu srpsko-češka kombinacija je u šestom gemu stigla do brejka, a na kraju se ispostavilo da im je to bilo dovoljno da izbore plasman u drugo kolo.Oni će se u drugom kolu sastati sa srpskim dublom - Dušanom Lajovićem i Viktorom Troickim.

21:11 - Deng potpisao četvorogodišnji ugovor s LA LejkersimaDoskorašnji košarkaš Majamija Luol Deng novi je igrač Los Andjeles Lejkersa, prenela je danas američka televizija ESPN.Kako je potvredjeno ESPN-u, Deng je prihvatio četvrogodišnji ugovor LA Lejkersa vredan 72 miliona dolara.Ovaj 31-godišnji krilni košarkaš je prethodne sezone u Majamiju prosečno beležio 12,3 poena, uz šest skokova i dve asistencije po meču.Deng je bio najzaslužniji za dobre rezultate Majamija u delu sezone posle "Ol-stara". On je prosečno postizao 15,2 poena, uz 8,1 skok, 2,5 asistencije i 1,2 ukradene lopte na 28 utakmica u drugom delu sezone.Lejkersi, jedan od najlošijih timova u prethodnoj sezoni NBA lige, nedavno su potpisali četvrogodišnji ugovor s ruskim centrom Timofejem Mozgovim, vredan 64 miliona dolara. Mozgov je prethodne sezone s Klivlendom osvojio šampionski prsten.

20:12 - Avelanž hospitalizovan u Rio de ŽaneiruBivši predsednik Svetske fudbalske federacije (Fifa) Žoao Avelanž hospitalizovan je danas u bolnici u Rio de Žaneiru zbog upale pluća.U saopštenju bolnice Samaritano navodi se da je 100-godišnji Avelanž u stabilnom stanju, ali nisu ulazili u detalj bolesti.Avelanž je na čelu Fife bio od 1974. do 1998. godine i jedan je od najzaslužnijih što je fudbal postao globalna igra. ; On je od 1963. godine bio član Medjunarodnog olimpijskog komiteta (MOK), a decembra 2011. podneo je ostavku na tu funkciju zbog optužbi da je primao mito od marketinškog partnera Fife.

19:26 - Kavendiš osvojio prvu etapu Tur de FransBritanski biciklista Mark Kavendiš pobedio je danas u prvoj etapi Tur de Fransa i poneo je žutu majicu posle deonice obeležene udesima.Prva etapa vožena je od Mon-Sen-Mišela do plaže Juta u Normandiji, na kojoj su se savezničke trupe iskrcale 1944. godine.Ovo je Kavendišu 27. osvojena etapa na Tur de Francsu, po čemu je izbio na treće mesto liste svih vremena, posle Edija Merksa (34) i Bernoa Inoa (28). Britanac, medjutim, nikada nije osvojio prvu etapu, koja je često vožnja na hronometar.Nemački vozač Marsel Kitel bio je drugi, a Slovak Peter Sagan treći.Dvostruki šampion Alberto Kontador imao je udes sredinom deonice, a nekoliko vozača bilo je umešano u težak udes u ciljnoj ravnici.

18:47 - Hamiltonu pol-pozicija u AustrijiVozač Mercedesa i aktuelni šampion Luis Hamilton osvojio je danas pol poziciju u trci za Veliku nagradu Austrije u Formuli jedan.Ovo je Britancu peti pol ove sezone, a stazu Red Bul Ring prešao je za pola sekunde brže od svog timskog druga Nika Rozberga, koji će trku početi sa šeste pozicije zato što mu je bila potrebna promena menjača.Zato će sa drugog mesta krenuti vozač Fors Indije Niko Hilkenberg, dok je treći Dženson Baton iz Meklarena. Britanac je na to mesto došao zbog pomeranja Rozberga, ali i Sebastijana Fetela iz Ferarija, koji je takodje kažnjen zbog promene menjača.Posle Batona na stazi će se nalaziti drugi vozač Ferarija Kimi Raikonen, zatim Danijel Rikardo iz Red Bua, Valteri Botas iz Vilijamsa, pa onda Rozberg. Medju prvih 10 su i Maks Ferstapen iz Red Bula, Fetel i Felipe Masa iz Vilijamsa.Red Bul Ring je danas bio i suv i vlažan, a promenljivi uslovi doprineli su i nekim incidentima. Danil Kvjat iz Toro Rosoa je prešao preko ivičnjaka, a slične probleme imali su i njegov timski drug Karlos Sains, kao i Serhio Peres iz Fors Indije.

18:23 - Dešan pred Island: Ma, kakvi penaliSelektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan rekao je danas da je uveren u pobedu protiv Islanda, ali i da je s druge strane oprezan pred četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva."Island je igrao jako dobro u grupnoj fazi takmičenja, a u osmini finala su pobedili Englesku. To pokazuje da su kvalitetna ekipa. Ovo je četvrtfinale i u ovoj fazi takmičenja za protivnike imate samo dobre timove. S druge strane smo puni samopouzdanja i naš cilj je da pobedimo u ovom četvrtfinalu", rekao je Dešan.Francuska će se sutra u četvrtfinalu Evropskog prvenstva sastati s najvećim iznenadjenjem ovog šampionata Islandom."Moji igrači znaju da Island nije slučajno stigao do ovde. Oni su ovde zato što su to zaslužili svojom igrom i svojim kvalitetom. Zaslužili su da pobede Englesku, a to su postigli zahvaljujući kvalitetnoj igri", rekao je Dešan.On je ocenio da su prekidi s velikih udaljenosti jedna od najvećih prednosti Islanda."Izvođenje auta s 35, 40 metara su za njih kao slobodni udarci. Mi moramo da pronadjemo način da se nosimo s tim. Ako je igra otvorena, oni su izuzetno sposobni za da se prilagode i takvoj igri, pa samim tim su opasni i iz takvih situacija", rekao je Dešan.Na pitanje novinara da li njegova ekipa na treninzima uvežbava izvođenje penala, Dešan je rekao da nikada igračima ne zadaje takve zadatke."Kod mene na treninzima se nikada ne vežbaju penali. Možda neki igrač ostane posle treninga i vežba, ali se ne dešava da ja zadajem takve zadatke", kazao je on.Utakmica četvrtfinala Evropskog prvenstva izmedju Francuske i Islanada igraće se sutra od 21.00 na stadionu Francuska u Sen Deniju.

18:02 - Ludnica u Velsu: Dajte nam Portugal

16:40 - Kontador imao udes na Tur de Fransu, ali je nastavio trkuDvostruki šampion Tur de Fransa Alberto Kontador imao je udes u prvoj etapi te biciklističke trke. Španski vozač udario je u ivičnjak na kružnom toku, oko 80 kilometara pre kraja prve etape, izmedju Mon-Sen-Mišela i plaže Juta u Normandiji. Kontador se vratio na bicikl sa pocepanom majicom i ogrebotinama na desnom ramenu. On je posle promenio bicikl i ubrzo je sustigao peloton.

16:13 - Počeo Tur de FransNajveća međunarodna bicklistička trka, Tur de Frans, počela je u Mon Sen Mišelu u Normandiji na severu Francuske.Ukupno 198 bicklista krenulo je na 21 etapu od ukupno 3.535 kilometara što će preći do cilja u Parizu 24. jula. Francuski ministar unutrašnjih poslova Bernar Kaznev izjavio je ranije da će oko 23.000 žandarma i policajaca obezbeđivati biciklističku trku "u okolnostima povećane terorističke pretnje". Kaznev je podsetio da je Tur de Frans od 1903. najpopularnija besplatna manifestacija za Francuze i turiste svakog leta u Francuskoj. Milioni gledalaca uz stazu bodre bicikliste, događaj prati oko 2.000 novinara i trka se prenosi u 190 zemalja sveta.

15:29 - Vilmots: Nedostajalo nam je iskustvo u odbraniSelektor fudbalske reprezentacije Belgije Mark Vilmots rekao je nakon poraza od Velsa (3:1), da je njegova ekipa napravila previše grešaka što je na kraju uslovilo poraz i kraj takmičenja na Evropskom prvenstvu. Belgija je u Lilu poražena od Velsa, iako je od 13. minuta vodila golom Rađe Naingolana. Velšani su do najvećeg uspeha u istoriji stigli golovima Ešlija Vilijamsa u 31, Hala Robsona-Kanua u 55. i Sema Vouksa u 87. minutu. “Bili smo na listi timova koji su bili projektovani da igraju u polufinalu, ali smo napravili previše grešaka protiv odlične ekipe Velsa. Oni igraju odlično i imaju veoma talentovan tim. Imali smo dobro jezgro tima, potpomognuto mladim igračima, ali nismo uspeli da napravimo dobar rezultat”, rekao je Vilmots. On je naglasio da je njegovom timu nedostajalo iskustvo u poslednjoj liniji, pošto je kapiten Vensan Kompani propustio šampionat zbog povrede. “Nisam mađioničar. Ne možete jednostanvo nadomestiti iskustvo i moja odbrana je u proseku imala 23 godine. Ne mogu da krivim igrače, ali oni moraju da funkcionišu kao dobro podmazana mašina. Možda je bio prisutan strah jer su momci mladi, ali ja sam odgovoran za tim i mislio sam da je to najbolje moguće rešenje". Vilmots se nakon meča našao na udaru kritika, a novinare je zanimalo da li će ostati na čelu reprezentacije.“Doneću odluku o budućnosti u narednih nekoliko nedelja. Ne želim da pričam u naletu adrenalina. Trenutno, ne razmišljam o odlasku sa funkcije. Dozvolite mi da razmislim. Odlučiću kada se završi Evropsko prvenstvo”, zaključio je Vilmots.

15:02 - Kahriman: Ne treba da se opterećujemo imenima rivalaGolman fudbalskog kluba Crvena zvezda Damir Kahriman rekao je da njegova ekipa ima harizmu i da ne treba da se opterećuje imanima rivala u kvalifikacijama već da bude uvek koncentrisana samo na sebe. "Tu smo duže vreme i znamo šta želimo. Imena protivnika imaju malu ulogu, sve je na nešem karakteru i pristupu, da uvek bude maksimalno. To je pravi put i tim putem se kao ekipa vodimo", rekao je Kahriman. Zvezda se u Sloveniji sprema za izazove u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a Kahriman je istakao da je naporno na pripremama. "Jako je naporno, teško i mnogo je vruće", kazao je Kahriman uz osmeh. "Sve ide u ustaljenom režimu. Za razliku od pre godinu dana je za nijansu lakše jer smo svi prihvatili šta trener traži. Ali, fizički je teže", dodao je golman crveno-belih.On nije želeo da ocenjuje kakva su pojačanja Zvezde ovog leta. Kako je rekao, potrebno je vreme da bi se svi igrači upoznali sa njima. "Treba nam vremena da se upoznamo, a na terenu će to biti lakše. Ima vremena", naveo je Kahriman. Kada je reč o eventualnom plasmanu u Ligu šampiona, golman Zvezde je naveo da ekipa ne treba da se opterećuje time. "Ne znam šta je realno ili ne, stvarno ili nestvarno. Bitno je da je sve u najboljem redu i da idemo stepenik po stepenik, a za mesec dana možemo da pričamo više o Ligi šampiona", kazao je on. Kahriman nikada nije igrao u grupnoj fazi Lige šampiona, a prema njegovim rečima, to ga uopšte ne opterećuje.

14: 42 - Dešan i Loris helikopterom pred novinareSelektor Francuske Didije Dešan i kapiten Igo Loris pobrinuli su se da na konferenciju za novinare dođu na vreme tako što su na nju došli - helikopterom. Konferencija za medije pred polufinalni duel Francuske i Islanda.održana je mnogo ranije nego što je to bilo uobičajeno. "Policija nam je stavila helikopter na raspolaganje, što je jako ljubazno od njih, jer bez njih ne biste videli Iga", rekao je Dešan novinarima. Francuska je trenirala u obližnjem Klerfontenu da bi se sačuvala trava za sutrašnji meč, tako da će se njih dvojica i vratiti helikopterom."Razumem potrebu da se bude maksimalno oprezan sa terenom. Na nama je da se prilagodimo", rekao je Dešan.

14:19 - Novaković predstanvnik Srbije u K1-200 u RijuSrpski kajakaš Marko Novaković braniće boje Srbije u jednosedu na 200 metara na Olimpijskim igrama u Riju, pošto je na izbornom takmičenju za sastav tima održanom u BaČkoj Palanci pobedio Marka Dragosavljevića. Prema pravilniku Kajakaškog saveza Srbije, Novaković i Dragosavljević veslali su dve trke. Prvu trku Novaković je dobio u vremenu 34.81 sekund, dok je Dragosavljević kroz cilj prošao sa zaostatkom od 1.26 sekundi. U drugoj trci Novaković je kroz cilj prošao za 35.09 sekundi, dok je Dragosavljevicevh zaostatak iznosio 40 stotinki. "Meni je dvosed sa Nebojšom Grujićem prioritet, a vožnja u jednosedu će u Rio de Žaneiru biti za moju dušu. Nadam se da ću biti uspešan jer ću dati sve od sebe. Vratila su mi se sećanja na Olimpijske igre u Londonu gde sam veslao jednosed. Tada sam bio sedmi, a sada moram da budem bolji jer bi bilo glupo da ne ostvarim bolji rezultat jer sam iskusniji, brži i jači", rekao je Novaković nakon trke. Pored jednoseda, Novaković ce u Rio de Žaneiru veslati i dvosed na 200 metara."Veći mi je pritisak u dvosedu jer sa Nebojšom sve delim. Bili smo upešni na svim takmičenjima na kojima smo veslali, osim na Svetskom kupu u Račicama gde smo se takmičili iz punog treninga i nismo uspeli da osvojimo medalju. Na Evropskom prvenstvu smo postali šampioni iako sam ja na startu napravio grešku. Pogrešio sam od prevelike želje, ali nas je Bog pogledao. Nas dvojica se trudimo i siguran sam da će kruna svega biti u Riju", zaključio je Novaković. Izborna trka veslana je i u konkurenciji ženskog dvoseda na 500 metara u kojoj je veslana samo jedna trka. U "izbijanju" su prve kroz cilj prošle Nikolina Moldovan i Olivera Moldovan u vremenu 1 minut 41.07 sekundi, dok su Milica Starović i Dalma Ružičić-Benedek kroz cilj prošle sa 47 stotinki zaostatka.

13:48 - Mančester junajted dovodi MhitarjanaDosadašnji fudbaler Borusije Dortmund Henrih Mhitarjan potpisaće ugovor sa Mančester junajtedom ako prodje lekarski pregled, objavio je nemački klub. Mhitarjan ima 27 godina i ostala mu je još jedna godina ugovora, ali je Borusija odlučila da ga proda kada je došla bolja ponuda. Ovaj vezni fudbaler je došao u Bundesligu 2013. godine, kada ga je tadašnji trener Jirgen Klop doveo iz Šahtjora za 27,5 miliona evra. Za klub iz Donjecka igrao je tri godine, a pre toga je proveo sezonu u Metalurgu iz istog grada. Tokom dve sezone pod Klopom, Mhitarjan je postigao 12 golova i asistirao je 15 puta. Prošle sezone je bio jedan od najboljih igrača u Bundesligi, pošto je pod vođstvom trenera Tomasa Tuhela procvetao i postigao 11 golova i zabeležio 20 asistencija. Jermenski reprezentativac je treće pojačanje novog trenera Žozea Morinja, posle Zlatana Ibrahimovića i Erika Baija iz Viljareala.

12:56 - Fudbaleri Zvezde trenirali, povreda JovovićaFudbaleri Crvene zvezde odradili su trening nakon dan i po pauze, na kom se povredio Vladimir Jovović. Jovović je posle duela povredio kuk. U početku je delovalo da je povreda ozbiljnija. Ipak, crnogorski fudbaler je sam, hramajući, izašao sa terena. Naknadno će biti poznato koliko je povreda ozbiljna i da li će Jovović morati da pauzira. Sa ekipom je prvi put radio i novo pojačanje Džon Ruis. Fudbaler iz Kostarike je u utorak stigao na pripreme u Terme Čatež i od tada je samo jednom samostalno trenirao. Trener Miodrag Božović imao je na raspolaganju svih 34 fudbalera koji su na pripremama u Sloveniji. Zvezdini fudbaleri su 40 minuta imali vežbe stabilizacije, a na ostalom delu treninga radili su s loptom. Crveno-beli su prethodno slobodan dan iskoristili za odmor, ali i okolne izlete. Zvezda će večeras imati još jedan trening, posle čega će im se pridružiti vezni fudbaler iz Gabona Gelor Konga, koji je u petak potpisao ugovor. Do kraja priprema tim Miodraga Božovića odigraće tri prijateljske utakmice, dve u utorak protiv Pandurija i Krškog, a jednu u petak sa Radomljem.

12:12 - Šonis Braun prva Amerikanka u makedonskoj košarciŽenski košarkaški šampion Makedonije, Badela, pojačala se američkom košarkašicom Šonis Braun (Shaniece Brown). Braunova je s Badelom potpisala jednogodišnji ugovor, i to je prvi put da jedna makedonska ženska košarkaška ekipa angažuje košarkašicu iz SAD.Radi se o plejmejkeru visokom 163 centimetara, kojoj će skopski Badel biti prvi profesionalni klub za koji igra.Šonis Braun dolazi sa Univerziteta Klaflin, gde je prošle sezone u drugoj diviziji NCAA lige bila prvi strelac ekipe, s prosečnim učinkom po utakmici od 12,2 poena, uz po 2,9 skokova i asistencija, i 1,3 osvojene lopte. Prethodno je igrala za koledž Mohava veli.Prema lokalnim sportskim portalima, s Braunovom Badel će dobit na kvalitetu u predstojećoj sezoni u kojoj makedonskog šampiona, pored domaće lige, očekuju i mečevi u Međunarodnoj ženskoj regionalnoj košarkaškoj ligi.

11:44 - Selektor Italije Antonio Konte otpevao himnu svoje zemlje

10: 33 - Nani: Sančez je odbio Junajted da bi prešao u BajernFudbaler Fenerbahčea i član reprezentacije Portugala Nani rekao je da je njegov saigrač iz nacionalnog tima Renato Sančez odbio ponudu Mančester Junajteda da bi pojačao minhenski Bajern. Sančez je ovog leta iz Benfike stigao u Bajern sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor, a na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu pokazao je zašto ga smatraju jednim od najvećih talenata u Evropi. "Renato bi bio veliko pojačanje za Mančester Junajted. Nema nikakve dileme. Ipak, on je napravio svoj izbor i prešao u Bajern. Nadam se da je to prava odluka i da će uspeti u karijeri, ali mislim da je Junajted svestan kakvog su igrača propustili. Sančes je veoma samouveren igrač, iako je još uvek veoma mlad. Ne plaši se velikih igara i lepo je videti da još jedan mladi igrač želi da postane zvezda i ostvari svoje snove", rekao je nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda. Sančez (19), do sada je odigrao devet utakmica za nacionalni tim, a postigao je gol u četvrfinalnoj utakmici Evropskog prvenstva protiv Poljske.

09:55 - Kolman: Fantastičan meč i zaslužena pobedaSelektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolman rekao je posle pobede nad Belgijom (3:1) i plasmana u polufinale Evropskog prvenstva, da je njegova ekipa odigrala odličan meč i zasluženo stigla do pobede. Velšani su u Lilu do najvećeg uspeha u istoriji stigli posle preokreta golovima Ešlija Vilijamsa u 31, Hala Robson-Kanua u 55. i Sema Volksa u 87. minutu. Prethodno je Rađa Naingolan evro-golom doveo svom tim u vođstvo u 13. minutu. "Već ranije sam ponovio da nismo došli na Evropsko prvenstvo samo kako bismo ucestvovali i uživali. Došli smo da se takmičimo i uvek smo osećali da nešto veliko možemo da napravimo. Ono što nikako ne želite je da protiv Belgije rano primite gol. To nam se ipak desilo, ali smo pokazali neverovatan karakter. Mislim da smo odigrali fantastičan meč i zasluženo upisali pobedu", rekao je Kolman nakon meča. Vels će se u polufinalu Evropskog prvenstva sastati sa Portugalijom, a sam Kolman ističe da njegova ekipa ne razmišlja o evenutalnom osvajanju turnira. "Ne smemo zaboraviti kroz šta smo sve prošli i šta je naša vizija. Moramo da se držimo našeg plana. Ne razmišljamo o eventalnom osvajanju turnira. Naša najveća briga je sledeća utakmica protiv Portugala", zaključio je Kolman. Najbolji igrač utakmice i strelac drugog gola za Vels, Hal Robson-Kanu rekao je da nema vremena za slavlje i da se čitav tim fokusira na meč sa Portugalom. "Stigli smo na turnir kao autsajderi, ali smo znali da posedujemo kvalitet. Znamo koliki je ovo uspeh i čestitke čitavom timu. Mi smo profesionalci i znamo da nema vremena za slavlje. Okrećemo se utakmici sa Portugalom i znamo da nas samo ta utakmica deli od finala", zaključio je Robson-Kanu.

08:31 - Poraz odbojkaša Srbije od Irana u TeheranuOdbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je u petak uveče od Irana 3:2 (18:25, 22:25, 25:22, 25:23, 16:14) u prvom meču trećeg vikenda Svetske lige u Teheranu.Izabranici Nikole Grbića imali su 2:0 u setovima, ali su u nastavku posustali, verovatno i zbog umora nakon dugog puta u Iran i problema sa nevremenom u Beogradu i pauze u Istanbulu zbog terorističkog napada.Naredni meč Srbija igra u nedelju od 15.30 sati protiv Argentine.

07:42 - Vels preokretom protiv Belgije do polufinala EPFudbalska reprezentacija Velsa plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je u Lilu posle preokreta u četvrtfinalu pobedila Belgiju s 3:1.Belgija je do prednosti stigla u 13. minutu nakon sjajnog udarca Radje Naingolana s oko 30 metara, da bi Vels izjednačio u 31. preko Ešlija Vilijamsa, a preokret su kompletirali Hal-Robson Kanu u 55. i Sem Vouks u 86. OPŠIRNIJE OVDE

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track