BLOG UŽIVO, VIDEO: Engleske dobila novog selektora?
Foto: Ap

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Engleske dobila novog selektora?

Fudbal -

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

Kanćelara se povukao sa Tur de FransaŠvajcarski biciklista Fabijan Kanćelara (35) povukao se sa Tur de Fransa kako bi se što bolje pripremio za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, saopštio je večeras njegov tim Trek-Segafredo."Fabijan Kanćelara neće (u četvrtak) početi 18. etapu Tur de Fransa. Nakon pažljivog razmatranja, doneta je odluka da se švajcarskom biciklisti dozvoli da se odmori i pripremi za Olimpijske igre", navodi se u saopštenju tima.Kanćelara posle 17 etapa na ovogodišenjem Turu zauzima 114. mesto u generalnom plasmanu, sa skoro tri sata zaostatka iza lidera trke, Britanca Krisa Fruma.Švajcarski biciklista, jedan od najuspešnijih u istoriji tog sporta kojim se bavio još od svoje 13. godine, najavio je da će na kraju sezone okončati karijeru.

21:39 - Finiks će igrati dve utakmice u Meksiko SitijuKošarkaši Finiksa će naredne sezone, kao domaćini, odigrati dve utakmice u Meksiko Sitiju, saopštio je danas taj NBA klub.Finiks će u Meksiko Sitiju igrati utakmice protiv Dalasa, 12. janura 2017. godine, i protiv San Antonija dva dana kasnije.To će biti prvi put da se dve NBA utakmice u jednoj sezoni igraju u Meksiku.NBA utakmice se u Meksiku igraju od 1992. godine. Račujući i ta dva predstojeća meča, u Meksiku će ukupno biti odigrane 24 NBA utakmice što je više nego u bilo kojoj drugoj zemlji gde se te utakmice igraju.

20:53 - Lešnjak: Očekujem otvorenu utakmicu s mnogo golovaTrener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da protiv Videotona u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa očekuje otvorenu utakmicu s mnogo golova."Očekujem otvorenu utakmicu s dosta golova. Mi ćemo igrati agresivnije i napadački. Ne treba da srljamo po svaku cenu, ali treba da zadržimo aktivan rezultat, što znači da ne primimo gol. To moramo da uspemo tokom cele utakmice. Nadam se pobedi. Uradićemo sve da prodjemo u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa", rekao je Lešnjak novinarima u Beogradu.Čukarički je prošlog četvrtka u Felčutu izgubio s 0:2 od Videotona, a sutra ih na Banovom brdu očekuje revanš meč."Videli smo da su sada u prvenstvu odmarali pojedine igrače i to ih je koštalo rezultata. Očekujem da će od postave prošlog vikenda da će sutra na terenu biti devet, a možda i 10 istih igrača", kazao je Lešnjak.Čukarički je oba gola u prvoj utakmici primio posle individualnih grešaka, a Lešnjak je rekao da u revanšu takve stvari ne smeju da se ponavljaju."Mi smo ti koji smo direktno učestvovali u tom rezultatu. Ima nekih igrača koji mogu da se nose s tim, ali ima i onih koji se malo teže nose. Bitno je da se te greške ne ponavljaju. Nadam se da će sreća sutra biti na našoj strani... Svi znamo da sreća kratko traje", rekao je Lešnjak.Na pitanje novinara da li će Asmir Kajević biti spreman za sutrašnju utakmicu, Lešnjak je rekao "teško da će igrati".Kapiten Čukaričkog Igor Matić kazao je da očekuje "tešku i neizvesnu utakmicu, ali ne i nemoguću misiju"."Moramo da budemo hrabri i odvažni. Sreća će u tom slučaju biti uz nas. Očekujem povoljan rezultat, ali moramo da imamo više vere u sebe, da budemo koncentrisaniji, kao i da smanjimo individualne greške na minimum. Stvarno verujem u povoljan rezultat. Ove ekipa ima ogroman potencijal i to mora da iskoristi", kazao je Matić.Revanš utakmica izmedju Čukaričkog i Videotona igraće se sutra od 20.30 na Banovom brdu.

20:22 - Trener Videotona: Igraćemo napadački, želimo da postignemo golTrener fudbalera Videotona Hening Berg rekao je danas da će njegova ekipa igrati napadački i pokušati da postigne gol protiv Čukaričkog u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa, jer kako je ocenio, vodjstvo od 2:0 iz prvog meča ne znači mnogo."Zadovoljni smo doputovali u Beograd. Rezultat od 2:0 iz prvog meča nam odgovara, ali to je bilo tek prvo poluvreme. Ima još mnogo da se igra. Očekujemo tešku i drugačiju utakmicu od one kakva je bila kod nas. Moramo da budemo na najvišem nivou kako bismo došli do željenog rezultata", rekao je Berg novinarima u Beogradu.Videoton je prošlog četvrtka u prvoj utakmici drugog kola kvalfikacija za Ligu Evropa s 2:0 pobedio Čukarički, a sutra ih na Banovom brdu očekuje revanš meč."Da je rezultat bio 0:0 u prvoj utakmici Čukarički bi u revanšu napadao, ali ovako će morati još više da napadaju. Mi se nećemo braniti, igraćemo našu igru, daćemo sve od sebe da napdamo i postignemo gol", rekao je Berg.Desni bek Videotona Loik Nego je u prvoj utakmici zaradio isključenje, pa tako u revašu neće imati pravo nastupa. Novinare je zanimalo da li će pored promene u zadnjoj liniji doći do još neke u ekipi."Desnog beka moramo da menjamo, a da li će biti još neke promene ću ipak zadržati za nas. Ne bih izlazio s takvim informacijama sada... Generalno sam zadovoljan igrom svakog igrača u prvom meču. Igrali smo zaista dobro, ali je i Čukarički bio dobar, utakmica je bila izjednačena", kazao je on.Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa izmedju Čukaričkog i Videotona igraće se sutra od 20.30 na Banovom brdu.

19:54 - Engleske dobila novog selektora?Engleska nije imala selektora otkako je Roj Hodžson podneo ostavku posle bruke na Evropskom prvenstvu i eliminacije u osmini finala od Islanda. Skaj sports, koji malo kad greši, javlja da će Hodžsonov naslednik biti Sem Alardajs. On je spasao Sanderlend ispadanja iz Premijer lige i potpisao novi ugovor sa "crnim mačkama". Međutim, u pitanju su nacionalni interesi, pa neće biti problem da Alardajs sedne na klupu "gordog Albiona".

19:16 - Šardi prejak za ČačićaSrpski teniser Nikola Čačić nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Umagu, pošto je u osmini finala izgubio od Francuza Žeremija Šardija u dva seta - 6:2, 6:0. Meč Čačića i Šardija, 761. i 38. tenisera sveta, trajao je 45 minuta. Šardi će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Jiržija Veselog iz Češke i Argentinca Karlosa Berloka, koji je na startu turnira u Umagu eliminisao Filipa Krajinovića.

18:52 - Hačanov protivnik Lajoviću u četvrtfinalu KicbilaRuski teniser Karen Hačanov plasirao se u četvrtfinale turnira u Kicbilu, pošto je pobedio branioca titule Nemca Filipa Kolšrajbera u dva seta - 6:4, 6:4. Hačanov, 104. teniser sveta, u borbi za polufinale će igrati protiv srpskog tenisera Dušana Lajovića, koji je pobedio Nemca Mišu Zvereva – 6:4, 6:4. U četvrtfinale turnira u Kicbilu plasirao se i Čeh Adam Pavlasek, koji je eliminisao šampiona iz 2013. godine, Španca Marsela Granoljesa (6:2, 6:4). On će u četvrfinalu igrati protiv Nikoloza Basilašvilija iz Gruzije, koji je bio bolji od Holanđanina Igora Sislinga u tri seta (6:4, 4:6, 6:2). Pored njih, u četvrtfinale su se plasirali i Italijan Paolo Lorenci, Nemac Jan-Lenard Štruf i Gerald Melcer iz Austrije.

18.39 - Mario Gomez teška srca napustio BešiktašNemački reprezentativac Mario Gomez napustio je Bešiktaš i Istanbul, zbog trenutne situacije u Turskoj."Ovo je bila teška odluka o kojoj sam morao dugo da razmišljam. Moram da kažem navijačima da mi je mnogo teško što neću više igrati za ovaj veliki klub, pred predivnom publikom na ovom jedinstvenom stadionu. Nadam se da će te me razmeti. Dugujem veliku zahvalnost svima vama, ja i moja porodica smo doživeli puno divinih trenutaka. Nadam se da će se ovi politički problemi brzo rešiti, onda bih ponovo imao veliku želju da zaigram za Bešiktaš. Ovaj klub i ova zemlja su mi postali veoma bliski u proteklim godinama. Nadam se da ćemo se videti uskoro", poručio je Mario Gomez, koji je bio najzaslužniji što je Bešiktaš prošle sezone osvojio titulu.

17:11 - Žukov: Do nedelje će se znati da li Rusija nastupa u RijuPredsednik Olimpijskog komiteta Rusije Aleksandar Žukov rekao je da očekuje da će do nedelje biti doneta odluka da li će ceo tim te zemlje biti suspendovan sa Igara u Rio de Žaneiru posle navoda o državnom dopingu. Međunarodni olimpijski komitet (MOK) trenutno razmatra pravne mogućnosti o suspenziji celog tima, posle izveštaja Ričarda Meklarena, istražitelja Svetske antidoping agencije (WADA), čija je istraga optužila državni vrh Rusije da je sprovodio i nadgledao doping sportista zemlje. "Stvar će konačno biti rešena do kraja sedmice, najverovatnije u nedelju", rekao je Žukov posle sastanka OKR. On je naglasio da OKR nije raspravljao o Meklarenovom izveštaju, ali nije odbacio mogućnost da Rusija preduzme pravne mere ako svi njeni sportisti budu suspendovani sa Igara. Međunarodna altetska federacija (IAAF) ranije je suspendovala sve ruske atletičare sa Igara u Riju, na šta je Rusija uložila žalbu Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani. Očekuje se da će CAS sutra doneti presudu o žalbi Rusije. MOK će tu presudu uzeti u obzir pre nego što donese svoju odluku.

16:27 - Lajović preko Zvereva u četvrtfinale KicbilaSrpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale turnira u Kicbilu, pošto je u drugom kolu savladao Nemca Mišu Zvereva 6:4, 6:4. Meč je trajao 75 minuta, a Lajović sada u međusobnom skoru vodi 2:1. Njegov rival u četvrtfinalu biće pobednik duela Filip Kolšrajber (Nemačka) - Karen Kačanov (Rusija). Turnir u Kicbilu igra se za nagradni fond od 463.520 evra.

15:51 - Rukometašima Makedonije isplaćene obećane premijeRukometaši Makedonije dobili su obećanih 30.000 evra premije za plasman na Svetsko prvenstvo u Francuskoj 2017.godine. Kiri Lazarov i njegovi saigrači obezbedili su odlazak na Svetsko prvenstvo u Francusku, a Rukometna federacija Makedonije mesec dana posle toga ispunila je obećanje i uplatila 30.000 evra premije. Reprezentacija Makedonije redovno igra na velikim takmičenjima. Svetsko prvenstvo u Francuskoj biće im peto na kojem učestvuju, a treće uzastopno, posle Španije i Katara. Poslednje takmičenje na kojem nisu učestvovali, ako se izuzmu Olimpijski turniri u Londonu i Pekingu, jeste Svetsko prvenstvo u Švedskoj 2011. godine. Makedonija se u Francuskoj nalazi u grupi B sa selekcijama Španije, Slovenije, Islanda, Tunisa i Angole.

15:17 - Chećinato suspendovan iz tenisa zbog nameštanjaItalijanski teniser Marko Chećinato suspendovan je na 18 meseci i kažnjen sa 40.000 evra zbog nameštanja mečeva, objavio je nacionalni Savez. Chećinato je 143. na ATP listi i četvrti reket Italije, ali i treći koji se suočava sa sankcijama u vezi ilegalnog klađenja posle Rikarda Akardija i Antonija Kampa. Ovaj 23-godišnji teniser optužen je da je namestio meč protiv Poljaka Kamila Majčrzaka u Maroku prošlog oktobra, sa ciljem da zaradi novac od klađenja. Isto to uradio je i u dubl meču u češkom Prostejovu kada je u paru igrao za Lukom Vanijem protiv Segeja Betova i Mihaela Elgina, takođe 2015. godine. Chećinato ima pravo na žalbu i ako to ne uradi biće van terena do 17. januara 2018. godine.

14:55 - Stopiran Subotićev prelazak u MidlzbroSrpski fudbaler Neven Subotić neće preći u Midlzbro jer je transfer stopiran u poslednjem trenutku. Midlzbro je pristao da plati 10 miliona evra Borusiji iz Dortmunda, ali za sada nije objašnjeno zašto Subotić nije potpisao ugovor sa novim članom Premijer lige. Engleski mediji navode da postoje dve verzije priče, prva je da Subotić nije prošao medicinske preglede, a druga da se predomislio i odbio Midlzbro. Nekadašnji reprezentativac Srbije poslednjih godina ima dosta problema, pošto je prošle sezone posle oporavka od povrede ligamenata kolena zadobio trombozu ruke. Subotić je član “milionera” od 2008. godine, ali je ovog leta odlučio da promeni sredinu jer želi veću minutažu.

14:20 - Omladinci Zvezde počeli pripreme u Termama ČatežMlade fudbalske nade Crvene zvezde otputovale su na pripreme u Terme Čatež u Sloveniji, gde se pripremaju i seniori šampiona Srbije. Nakon prvotimaca Zvezde, koji su pre oko dve nedelje bili na istom mestu, mladi fudbaleri su odradili prvi trening na terenima u Termama Čatež. Osim igranja fudbala, omladinci će se upoznati sa svim atrakcijama koje ima ova slovenačka banja.

14:07 - Estonac Klavan pojačao LiverpulEstonski fudbaler Ragnar Klavan, dosadašnji član Augzburga, potpisao je višegodišnji ugovor sa Liverpulom. Iskusni 30-godišnji štoper tokom karijere nastupao za Elvu, Tulevik, Floru, Valerangu, Herakles i AZ, pre nego što je 2012. stigao u Augzburg. "Zaista mi je čast da budem deo ovog neverovatnog kluba. Teško je opisati rečima, jer je moj san bio da dođem u Premijer ligu. To najatraktivnija liga na svetu, sa neverovatnim igračima. Ovo je dom fudbala", rekao je Klavan. Dres reprezentacije Estonije nosio je u 112 nastupa i tri puta se upisao u listu strelaca. Klavan je peto pojačanje Liverpula ovog leta, pošto su klub prethodno pojačali golman Loris Karijus, Žoel Matip, Sadio Mane i Marko Grujić.

13:56 - Stefan Ilić: Zvezda se ne odbija!Novi fudbaler Crvene zvezde Stefan Ilić rekao je da želi da se nametne treneru i da što pre zaigra, ali i da mu je čast što je došao u najtrofejniji klub u zemlji. "Čast mi je što sam došao u najtrofejniji klub u Srbiji. Trudiću se na treninzima da se dokažem i nametnem treneru i što pre zaigram. Ja sam mlad igrač i volim konkurenciju i drago mi je što ću da je imam. Čast mi je što ću moći od starijih igrača da učim nešto o svojoj poziciji. Ima vremena", rekao je Ilić. Stefan Ilić dolazi iz subotičkog Spartaka. On je bio član reprezentacije Srbije do 20 godina koja je osvojila Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu. On je počeo da igra fudbal u Zvezdi, nastavio u Partizanu, a onda prešao u Spartak. "Naravno da je dolazak moja želja. Crvena zvezda je izrazila interesovanje, a Zvezda se ne odbija. Vrlo lako sam prihvatio poziv", rekao je Ilić. U Zvezdi igraju dvojica nekadašnjih igrača Spartaka, Srđan Plavšić i Stefan Milošević, a Ilić poznaje Mihaila Ristića iz reprezentacije. "Mnogo mi to znači. Svakom igraču znači kada poznaje nekoga u novom timu, jer se tako brže prilagodi. Znam Plavšića, Miloševića, Ristića i još neke igrače", rekao je Ilić. Ilić je odigrao ukupno 65 utakmica za Spartak, a prošle sezone je postigao sedam golova. Ugovor sa Zvezdom potpisan je na tri godine.

13:35 - Morgan ostaje u Lesteru do 2019. godineKapiten Lestera Ves Morgan produžio je ugovor sa klubom do 2019. godine, saopšteno je na zvaničnom sajtu šampiona Engleske. Morgan je tokom karijere nastupao za Notingem Forest, pre nego što je u januru 2012. stigao u Lester. "Produžiti ugovor sa Lesterom je divan osećaj. Svi znaju šta osećam kada igram za ovaj klub. Podizanje trofeja Premijer lige je momenat koji ću pamtiti do kraja života, ali sada moramo da uradimo sve da ga odbranimo i da se pokažemo u Ligi šampiona", rekao je 32-godišnji Jamajčanin. Morgan je sa Lesterom osvojio trofej u Čempionšipu, dok je prošle sezone odigrao svih 38 utakmica u pohodu na šampionski trofej u Premijer ligi.

12:00 - Simeone ne može do Dijega Koste, Origi "plan B"Fudbaler Liverpula Divok Origi velika je želja trenera Atletiko Madrida Dijega Simeonea.Madriđani se svim snagama bore da vrate Dijega Kostu na Visente Kalderon, ali će najverovatnije biti primorani da se okrenu drugim igračima, pa upravo 21-godišnjeg Origija vide kao idealno rešenje. Origi je navodno u užem izboru trenera Dijega Simeonea, koji veruje da bi se belgijski fudbaler lako uklopio u koncepciju igre "jorgandžija". Međutim, menadžer Liverpula Jirgen Klop ne želi tako lako da se odrekne Origija i zahtevaće veliku količinu novca za eventualni transfer. Origi je prošao mlađe kategorije Genka, odakle je prešao u Lil, pre nego što je u julu 2014. godine potpisao petogodišnji ugovor sa Liverpulom, koji ga je odmah vratio na pozajmicu u Lil. Prošle sezone za Liverpul je odigrao 33 utakmice i postigao 10 golova. Za Belgiju je odigrao 21 meč i tri puta se upisao u strelce.

11:52 - Marković zamena za Sanea u Šalkeu?Fudbaler Liverpula Lazar Marković nalazi se na listi želja Šalkea kao zamena za odlazećeg Leroja Sanea. Kako se navodi, nemački klub moraće da pusti Sanea posle ponuda Bajerna i Mančester Sitija, a srpski fudbaler mogao bi da bude njegov naslednik. Liverpul je spreman da sasluša sve ponude za nekadašnjeg fudbalera Partizana, pa čak i da ga prosledi na pozajmicu, nakon što ga žele lisabonski klubovi Benfika i Sporting, Fenerbahče, Volfsburg, Fiorentina. Marković je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Fenerbahčeu.

11:21 - Tomić bez Božinova protiv ZaglebjaFudbaleri Partizana otputovali su danas u Poljsku, gde ih u Lubinu protiv Zaglebja očekuje revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.Trener Ivan Tomić na put je poveo 21 igrača, dok je Valeri Božinov ostao u Beogradu, pa u napadu računa samo na mladog Dušana Vlahovića i Nikolu Djurđića.Golmani: Bojan Šaranov, Filip Kljajic i Marko Jovičić.Odbrana: Miroslav Vulićević, Miroslav Bogosavac, Nikola Milenković, Miladin Stevanović, Sedrik Gogua, Bojan Ostojić.Vezni red: Miroslav Radović, Saša Ilić, Saša Lukić, Nemanja Mihajlović, Everton Luiz, Darko Brašanac, Saša Marjanović, Petar Djuričković, Marko Janković, Alen Stevanović.Napad: Dušan Vlahović i Nikola Djurđić.Revanš utakmica između Zaglebja i Partizana igra se sutra od 21.05 sati, nakon što je prvi duel u Beogradu završen bez golova.

11:00 - Munir i Samper produžili ugovore sa BarselonomMladi fudbaleri Munir El Hadadi i Serhi Samper potpisali su nove trogodišnje ugovore sa Barselonom, saopštio je danas šampion Španije.Katalonski klub je za Munira postavio izlaznu klauzulu od čak 60 miliona evra, dok Samperova iznosi 50 miliona evropskih novčanica.Obojica imaju po 21 godinu i dolaze iz Barselonine čuvene škole La Masije, a za prvi tim debitovali su 2014. godine.Munir je stigao da debituje i za A tim reprezentacije Španije, pre dve godine protiv Makedonije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, dok je Samper prošao sve mlađe selekcije te zemlje.

10:33 - Dijego pojačao FlamengoBrazilski fudbaler Dijego Ribas napustio je Fenerbahče i vratio se u domovinu gde će igrati za tamošnjeg velikana Flamengo, objavljeno je na sajtu kluba.Dijego je raskinuo saradnju sa turskim klubom i kao slobodan potpisao trogodišnji ugovor sa Flamengom.Ovaj 31-godišnji vezista ponikao je u Santosu, iz kojeg je kao veliki talenat prešao u Porto, a potom u Verder, Juventus, Volfsburg i madridski Atletiko, pre nego što je postao član Fenerbahčea 2014. godine.Za reprezentaciju Brazila odigrao je 33 utakmice i dao četiri gola.

10:02 - Drogba: Ronaldo zaslužio Zlatnu loptu za 2016. godinuBivši fudbaler Čelsija Didije Drogba smatra da Kristijano Ronaldo mora da dobije Zlatnu loptu za najboljeg igrača sveta ove godine, nakon što se popeo na krov Evrope sa madridskim Realom i reprezentacijom Portugalije."On je pravi lider i zaslužuje da dobije Zlatnu loptu zbog svojih igara u dresovima Reala i reprezentacije. I kada je rano izašao iz igre u finalu Evropskog prvenstva imao je veliki uticaj na ekipu i bio je jedan od glavnih razloga pobede", rekao je Drogba.Ronaldo iza sebe ima sjajnu golgetersku sezonu jer je postigao 35 pogodaka u Primeri, rekordnih 16 u Ligi šampiona i tri na EURO u Francuskoj, zbog čega je prvi favorit za svoju četvrtu Zlatnu loptu.Prošle godine nagradu je osvojio najbolji igrač Barselone Lionel Mesi.

09:36 - Santoš odbio Kineze, ostaje na klupi PortugalijeSelektor novog prvaka Evrope i reprezentacije Portugalije Fernando Santoš produžio je ugovor do 2020. godine, saopštio je nacionalni Savez.Santoš je nagrađen dužim i finansijski jačim ugovorom nakon što je sa Portugalijom osvojio Evropsko prvenstvo u Francuskoj.On je zbog ostanka na toj funkciji odbio bogatu ponudu Peking Guana od osam miliona evra po sezoni.Santoš je klupu nacionalnog tima preuzeo u septembru 2014. i nepune dve godine kasnije ostvario najveći rezultat u istoriji portugalskog fudbala.Ranije je vodio reprezentaciju Grčke, PAOK, Benfiku, AEK iz Atine, lisabonski Sporting, Panatinaikos, Porto i Estoril.

08:55 - Kuzmić potpisao za Crvenu zvezduSrpski košarkaški reprezentativac Ognjen Kuzmić potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopšteno je danas na sajtu crveno-belih.Kuzmić, član selekcije Srbije prošle godine na EP i igrač koji je ove godine bio na širem spisku selektora Aleksandra Djorđevića dolazi kao zamena za Maika Cirbesa, koji je prešao u Makabi.On je prošlu sezonu proveo je u ekipi Panatinaikosa, a ovo leto proveo u kampu Golden Stejt Voriorsa i za njih nastupao na mečevima letnje NBA lige.Rođen je 16. maja 1990. godine u Doboju, nastupao je najpre za Borac iz Banjaluke, a onda za Korihait, Lapuan, Čelik iz Zenice, Unikahu, Rinkon, Huventud, Golden Stejt i njegovu filijalu Santa Kruz.Kuzmić je drugo Zvezdino pojačanje ovog leta, nakon što se u klub sa Malog Kalemegdana vratio Čarls Dženkins, koji je prošle sezone igrao za Armani.

08:23 - Zvezdina pobeda za brigu uoči LudogorecaFudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su sinoć u revanšu pobedili maltešku Valetu sa 2:1 (1:1).Crveno-beli su, pred 31.121 gledalaca na stadionu Rajko Mitić, trijumfovali posle preokreta golovima Mičela Donalda u 29. i Aleksandra Kataija u 76, nakon što je Valeta povela preko Žonatana Karuane u 11. minutu. OPŠIRNIJE OVDE

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track