BOMBA: Seksi funkcionerka čeka Srbe u Albaniji
Foto: Youtube Printscreen

Novo oružje

BOMBA: Seksi funkcionerka čeka Srbe u Albaniji

Fudbal -
Marina Vjolca, član PR tima reprezentacije Albanije, biće domaćin „orlovima“ 8. oktobra u Elbasanu na meču kvalifikacija za EP

Kako se bliži gostovanje „orlova“ u Elbasanu, sa albanske strane stiže sve više pretnji, a jedna od njih je prsata seks-bomba i najveća zavodnica fudbalera Marina Vjolca, sportska novinarka i član PR tima reprezentacije Albanije!Navijači iz Tirane i Prištine često putem medija šalju poruke da će pobiti sve Srbe koji 8. oktobra dođu na kvalifikacioni meč između Albanije i Srbije. Međutim, osim zastrašivanja, za naše igrače postoje i druge pretnje u vidu tamošnjih starleta i seks-bombi. Jedna od najopasnijih za reprezentativce Srbije svakako je Marina Vjolca, sportska novinarka poznata po tome što lako zavede svoje sagovornike. Tako bi izabranici Radovana Ćurčića, osim huligana, trebalo da se paze i ove zanosne plavuše.Marinu su dovodili u vezu s poznatim fudbalerima. Prema pisanju albanskih medija, njenom šarmu retko ko može da odoli, što su na svojoj koži najbolje osetili Lorik Cana, Adnan Januzaj i mnogi drugi.

Žari i pali... Marina Vjolca, portparolka albanskih fudbalera
Žari i pali... Marina Vjolca, portparolka albanskih fudbalera

Poštuje OVKNEDAVNO OPLAKIVALA TERORISTE IZ KUMANOVAPrsata Marina Vjolca nikad nije krila da je pristalica „velike Albanije“, pa je često pozirala sa obeležjima OVK, ali i oplakivala teroriste poginule u napadu na Kumanovo pre mesec dana. Na njenom Instagram profilu mogu se pronaći i fotografije albanskih fudbalera iz Beograda u vezi sa famoznim „slučajem dron“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track