BOMBA U HUMSKOJ: Partizan dovodi Miloša Krasića zahvaljujući Rasimu Ljajiću
Foto: Fonet

Najveće pojačanje šampiona

BOMBA U HUMSKOJ: Partizan dovodi Miloša Krasića zahvaljujući Rasimu Ljajiću

Fudbal -
Iskusni krilni fudbaler igraće za crno-bele kao pozajmljen igrač Fenerbahčea, koji će mu davati platu

Miloš Krasić u Partizanu, prenose beogradski mediji!

Vest je odjeknula kao bomba iako crno-beli već mesecima pokušavaju da angažuju iskusnog internacionalca iz Fenerbahčea. Međutim, sada se kraj prelaznog roka se približio, 30-godišnji krilni fudbaler nije pronašao novi klub, a srpskom šampionu je očajnički potrebno veliko pojačanje. U toj tački sreli su se Partizan i Miloš Krasić. Ipak, ključnu ulogu u realizaciji ovog posla imao je Rasim Ljajić. Potpredsednik Vlade Republike Srbije dobro poznaje predsednika Fenerbahčea Jezisa Jildirima, pa ga je ubedio da pusti Krasića na pozajmicu u Partizan i da mu pritom daje platu!

Bivši reprezentativac Srbije se nadao da će se ovog leta izboriti za mesto u timu istanbulskog velikana. Ipak, od toga nije bilo ništa. Želeli su ga Bursa i Trabzon, ali je on odbijao te ponude, jer u Fenerbahčeu ima godišnja primanja od 2,2 miliona evra.

Posao bi trebalo da bude zaključen u ponedeljak, a saradnja će biti potpisana na godinu dana.

Hitronogi vezista neće biti jedino pojačanje crno-belih poslednjih dana prelaznog roka, jer bi u Humsku mogli da se vrate levi bek Lehije iz Gdanjska, Nikola Leković, i vezista Branislav Jovanović iz Hapoela iz Akre. Leković je Partizanovo dete, dok je Jovanović crno-beli dres nosio 2009/10.

Prethodnih dana u igri je bio i Marko Dević, ali kako sada stvari stoje, iskusni napadač, bivši ukrajinski reprezentativac neće doći u Humsku.

(Sportski žurnal/Mozzartsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track