BOŽINOV: Lažu da sam debeo slikajte me u gaćama!
Foto: Filip Plavčić

Negira sukob s Tomićem

BOŽINOV: Lažu da sam debeo slikajte me u gaćama!

Fudbal -

Neka pronađu taj famozni višak kilograma, ja sam po prirodi krupnije građe, a u svlačionici je sve u najboljem redu, kaže Partizanov Bugarin za Kurir

Dosadilo je napadaču Partizana Valeriju Božinovu da mu se na svake dve-tri nedelje u javnosti „dodaju“ kilogrami i ističu problemi s težinom, pa čak i sad kad je došao na pripreme najspremniji otkako profesionalno igra fudbal.Bugarski internacionalac kaže da su njegovi odnosi s trenerom Ivanom Tomićem savršeni i da nije tačna priča o njihovom sukobu.- Ja u sukobu s trenerom? Pitajte bilo kog mog saigrača, člana stručnog štaba, ljude iz uprave da li Božinov pravi bilo kakav problem i videćete šta će vam reći. Nikad nisam isticao sebe ispred tima, jer sam od dolaska svestan da je Partizan istorija, a da Božinov može biti samo delić njegove istorije ako to zasluži svojim igrama - priča Božinov za Kurir.

Da li vas opet muče kilogrami?

- Da imam malo vremena, pa da mogu doći u Kurir na jedan foto-sešn u kupaćim gaćama (smeh). Da objavite slike i neka javnost pronađe taj višak kilograma ako ga ima... Moja muskulatura je takva, prirodno sam krupnije građe. Došao sam na pripreme spreman, nikad se nisam bolje osećao i sad mi opet pominjete kilograme.Kažu da vam te zamerke upućuje Tomić?- Nije tačno! U našoj svlačionici je sve u najboljem redu, a izgleda da neko to pokušava da pokvari. Očekuje nas važna utakmica s Poljacima, koju moramo dobiti. Imamo odlične igrače i obavezu da na terenu dokažemo svoju vrednost kako bismo pobedom obradovali navijače. E, to su najvažnije teme i jedine stvari na koje smo fokusirani, a ne priče o mojim kilogramima, koje se puštaju bezveze.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track