BOŽOVIĆ POSLE PORAZA: Titula ne dolazi sama, ali bi bilo čudo da je ne osvojimo
Foto: Fonet

Reakcijas posle meča na Marakani

BOŽOVIĆ POSLE PORAZA: Titula ne dolazi sama, ali bi bilo čudo da je ne osvojimo

Fudbal -

Fudbalreri Crvene zvezde su u meču 3. kola plej ofa Superlige, lišeni pomoći navijača poraženi od Čukaričkog sa 2:1, tako da još nisu osvojili šampionsku titulu.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je Čukarički zasluženo pobedio.

- Nismo ušli u utakmicu kako treba. Možda da je Katai dao gol i da smo tako otvorili utakmicu bilo bi drugačije. Oni su znali šta hoće. Mi smo očekivali da nam titula sama dođe i da je proslavimo. Moglo je da bude i 2:2, ali i 2:4. Čestitam im na pobedi, a svojim igračima nemam šta mnogo da zamerim.Moramo da dajemo šansu mladim igračima, davaćemo i dalje. Stojanović nije poremtio ništa u igri. On je u tim godinama, da moramo da ga trpimo- rekao je Božović i nastavio:

- Hteli ili ne, ova bodovna prednost nam je dosadila i čekamo da uzmemo taj trofej. Hteli smo da ga uzmemo, ali nismo uspeli. Sve je moguće, ali bilo bi veliko čudo da ne osvojimo prvo mesto. Nisam zabrinut i verujem u ovo ekipu. Svaki poraz je dobar jer se u njemu vidi više nego u pobedi.”

Božović je rekao i da je falila podrška navijača sa tribina- Svi znaju šta su Zvezdini navijači. To je veliki hendikep za nas. Ali, ne smemo u tome da tražimo razlog, jer nije bilo ni navijača Čukaričkog. (smeh)Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak ocenio je da je njegova ekipa pokazala karakter u pobedi nad Crvenom zvezdom, u trećem kolu plej-ofa Super lige Srbije.

- Važna je pobeda. Ne znam da li je ovo naša najbolja utakmica, igrali smo dobro i u prethodnim. Mi smo bili u prednosti jer nije bilo Zvezdine publike. Malo je Zvezda dominirala, malo mi iz kontre, na kraju je rezultat 2:1. Momci su pokazali krakter i srećan sam zbog toga - rekao je Lešnjak posle utakmice .

Čukarički je ostvario sedmu uzastopnu pobedu. Na konstataciju novinara da Čukarički ima šanse da osvoji titulu, Lešnjak je rekao da je Zvezda zaslužila da bude šampion i da je neozbiljno pričati nešto drugo.

- Zvezda zaslužuje da bude prva i tu nema priče. A mi koji ćemo biti, drugi, treći... Idemo iz utakmice u utakmicu, za sad ide dobro. Lep je niz pobeda. Sutra ćemo uraditi analizu ove utakmice i pripremiti sledeću - rekao je on.

Fudbaler Čukaričkog Andrija Pavlović postigao je oba gola, a Lešnjak ga je pohvalio, rekavši da zaslužuje da u nastavku karijere ode u neki ozbiljan evropski klub. Zvezda je prva na tabeli sa 42 boda iz 32 utakmice, a Čukarički ima šest bodova manje i utakmicu viš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja