BOŽOVIĆ: Primili smo dva gola koja nismo smeli. NIKOLIĆ: Ne smem da kažem što mi je na vrh jezika
Foto: Dado Đilas

Reakcije posle derbija

BOŽOVIĆ: Primili smo dva gola koja nismo smeli. NIKOLIĆ: Ne smem da kažem što mi je na vrh jezika

Fudbal -

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu 3:1 (1:0) kao gosti na stadionu "Rajko Mitić" u 154. "večitom derbiju", odigranom u okviru 31. kola Superlige.

Trener Partizana Marko Nikolić odmah posle pobede je rekao: "Glas mi nije u redu, ali ovo je velika pobeda za igrače Partizana, koji su naporno radili 9 meseci i napravili seriju od 26 pobeda i tri nerešene. Ne mogu da kažem, ono što mi je na vrh jezika, o tome ko je najbolji i ko je najviše pokazao, jer ima još šest kola do kraja", rekao je Nikolić i dodao:

"Izašli smo da igramo našu igru i mislim da smo imali loš period samo napočetku drugog poluvremena. Ovo je po meni zaslužena pobeda 100 posto, čestitam i kolegi Božoviću i igračima Zvezde na fer igri, gostoprimstvu i svemu što krasi jednu ovakvu utakmicu.

Nikolić je podvukao:

"Nismo ništa osvojili od prekosutra kreće priprema za Vojvodinu. Hvala navijačima, koji su napravili sjajnu atmosferu. sada je zaista vreme da stanu iza ovog kluba, baš kao što rade ovi što redovno dolaze."Trener Crvene zvezde Miodrag Božović je odmah polse meča kazao:

Oni nisu imali šta da izgube i znam samo da je dobro što se sve završilo, a niko ne kuka, noiko ne plače. Hvala navijačima, ali danas je Partizan bio bolji", rekao je Božović i dodao: "Utakmica je bila dobra, primili smo dva gola koja nismo smeli. Vratili smo se posle 1:0, ali posle 1:2 nismo mogli. Treško je bilo sa Tavambom, nismo mogli da se nosimo sa njim, ikao smo znali da će igrati", rekao je Božović.

Govoreći o šampionskoj trci, koja je sada izjednačena trener Crvene zvezde je rekao:

"Sve je otvoreno oko borbe za titulu, moramo da se dignemo. Izgubili smo najvažniju utakmicu za navijače i klub, nadam se da ćemo pobediti sledeći put.Ali sve je u našim rukama. "

Slavlje igrača i navijača Partizana posle pobede u derbiju

Igrači Crvene zvezde ispod severa posle derbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track