BRUKA JEDINO STOŠIĆ NA PROSLAVI ZVEZDE: Samo tetki da odnesem lek!
Foto: Printscreen

Imali su preča posla

BRUKA JEDINO STOŠIĆ NA PROSLAVI ZVEZDE: Samo tetki da odnesem lek!

Fudbal -

Većina fudbalera koji su osvojili titulu tvrde da su dobili poziv, ali da je bilo prečih stvari, koje su morali da urade

Samo direktor Dragan Džajić, predsednik Svetozar Mijailović, trener Vladica Popović i fudbaler Vlada Stošić od članova zlatne generacije iz Tokija došli su na Zvezdinu proslavu 25 godina od osvajanja titule.Crveno-beli fudbalski biseri rasuti po celoj planeti zbog poslovnih i ličnih obaveza nisu mogli da se odazovu pozivu sadašnjeg rukovodstva. Mnogi od njih su u drugim sferama biznisa, daleko od sporta, a i oni koji su ostali u fudbalu imaju unapred zakazane poslove.

Osvetlao obraz... Vla­da Sto­šić
Osvetlao obraz... Vla­da Sto­šić

Vladimir Jugović bio je strelac dva gola u Tokiju.

- Lično me je pre tri nedelje zvao direktor Terzić. Mnogo mi je žao, ali unapred sam imao zakazane poslovne obaveze u Beču, gde živim. Mi smo tada u Tokiju napravili nešto veliko, i to je zasluga svih u klubu, od nas fudbalera, preko Cveleta i Džaje, do Stoleta ekonoma.Goran Vasilijević bio je neprelazni bedem u odbrani, a nije bio u hotelu „Kraun plaza“:

- Nisam u Srbiji! To je jedini razlog što nisam došao. Zvali su me i došao bih da sam mogao. Još sam u inostranstvu.Ilija Ivić pre 25 godina odgledao je utakmicu s klupe za rezerve.

- Zbog posla nisam mogao da dođem, iako su me zvali. Tek juče ujutro sam došao u Grčku. Stvarno mi je žao. Pamtim Tokio, jer sam tada imao 20 godina i uživao sam u svakom trenutku - rekao je Ivić.Darko Pančev, strelac jednog gola u Tokiju, nije došao u Beograd zbog porodičnih obaveza.

- Žao mi je što nisam došao... Ma, bio sam tamo kad je trebalo! Supruga se bavi profesionalnim pevanjem. Zato ja moram da brinem o deci - naglasio je Pančev za Mondo pre nekoliko dana.

Stručnjak Bata Spasojević o fudbalerovom autfituKANGA JE PRENAPADAN!Modni kreator Bata Spasojević smatra da se fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga neprikladno obukao za proslavu 25 godina od osvajanja svetske titule u Tokiju:- Fudbaleri su poznati po tome da vole sve što je novo, posebno ono što izbace svetski brendovi. Tu bude dosta promašaja, jer često bukvalno shvate sve ono što se pojavi na pisti. I to primene na sebi. Nisu dovoljno kreativni da sami doziraju i iskombinuju odevnu kombinaciju. Ovo što vidimo na Kangi je previše printa. Deluje prenapadno i pomalo psihodelično. Jesam za pomeranje granica i individalnost, ali ovo nije nikako uputno za ovaj događaj.

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track