CIRKUS U HUMSKOJ: Policija čuva Partizan od Partizana!
Foto: Zorana Jevtić, Saša Pavlić

Danas izborna Skupština crno-belih

CIRKUS U HUMSKOJ: Policija čuva Partizan od Partizana!

Fudbal -

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio da policija neće dozvoliti tuču zbog glasanja za novo rukovodstvo kluba

Kraj krize ili njeno dalje produbljenje mogla bi da donese današnja (17.00) skupština FK Partizan u SC Teleoptik.

Ako izaberu predsednika, klub će konačno dobiti legitimnu upravu i mogućnost da u miru radi nakon deset meseci vakuuma u kom se za prevlast vodila borba dve struje. Dva viđenja budućnosti crno-belih imaju Nenad Bjeković kao lider opozicije i Milorad Vučelić kao kandidat vladajuće garniture Partizana.

Ovako je bilo u maju... Petrić jedva smirio besnog Miloševića
Ovako je bilo u maju... Petrić jedva smirio besnog Miloševića

Koliko je sudar dve strane snažan i beskompromisan, na najbolji način ilustruje i poziv ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića na smirivanje strasti pred održavanje Izborne skupštine i na samoj sednici:- Ako izraze sumnju da može biti ugrožavanja bezbednosti, svakako da će policija biti prisutna. Nećemo dozvoliti da se neko tuče i ubija zbog bilo kakvog glasanja ili bilo čega - rekao je juče prepodne ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Moguć scenarioOPOZICIJA PLANIRA BOJKOTPrema poslednjim informacijama, opozicija s Nenadom Bjekovićem na čelu namerava da bojkotuje današnju skupštinu zbog, kako kažu, silnih nepravilnosti vezanih za održavanje izbora.Najviše im smeta što je vladajuća struja u tri navrata menjala članove skupštine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track