CIRKUS U HUMSKOJ SE NASTAVLJA: Partizan prekršio dogovor!
Foto: Dado Đilas, Nebojša Mandić

Bjeković pisao Kokezi

CIRKUS U HUMSKOJ SE NASTAVLJA: Partizan prekršio dogovor!

Fudbal -

Opozicija Partizana traži izjašnjenje od predsednika FSS zašto je vladajuća garnitura crno-belih bez njih zakazala skupštinu kluba za 24. oktobar ove godine

Kandidat za predsednika Partizana Nenad Bjeković uputio je pismo predsedniku FSS Slaviši Kokezi kojim ga obaveštava na novi ciklus kršenja Statuta privremenog rukovodstva kluba.Bjeković skreće pažnju da je skupština zakazana za 24. oktobar, mimo dogovora iz juna da se u vezi sa svakim važnim pitanjem usaglase dve strane.- Na vašu inicijativu, formirana je radna grupa da uz vaše posredovanje pripremi uslove dostojne Partizanu za održavanje skupštine. Na zadnjem sastanku u junu, u prostorijama FSS, dogovoreno je da predstavnici pravnih timova usaglase stavove i otklone pravne nedoumice zaključno sa 15. avgustom u pogledu zakazivanja i održavanja skupštine FK Partizan.

Takođe je dogovoreno da ukoliko se u tome ne uspe, da konačnu reč o spornim pitanjima da nadležni sud. Prema našim informacijama, sud treba u vrlo kratkom roku da donese adekvatne odluke zbog činjenice da smo danas obavešteni da je skupština ponovo zakazana za 24. oktobar 2016, uz novu zamenu članova i novo kršenje Statuta. Pitamo vas da li ćete se kao predsednik držati dogovora postignutog u vašem kabinetu ili ćete podržati održavanje ovako nelegalno, nelegitimno i mimo dogovora zakazane skupštine - piše u pismu Nenada Bjekovića upućenom Slaviši Kokezi.

Brišu se nepodobniSKUPŠTINA DVA DANA PRE SUDSKE ODLUKENovi pokušaj da Partizan dobije upravu dogodiće se 24. oktobra, iako po tužbi Bjekovićeve struje nadležni sud treba da se izjasni dva dana kasnije, 26. oktobra. Opet se spor vodi oko legitimiteta novoizabranih delegata Skupštine umesto onih koji su bili u prvom sazivu. Najsvežiji primer je brisanje Gordana Petrića sa spiska delegata pod obrazloženjem da je preuzimanjem Čukaričkog prekršio Statut koji zabranjuje bilo kom članu kluba angažovanje u konkurentskoj fudbalskoj organizaciji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track