ĆIRO BLAŽEVIĆ: Nikad nisam muvao Brenu!
Foto: Dragan Kadić I Profimedia

Ćiro i pevačica na odmoru

ĆIRO BLAŽEVIĆ: Nikad nisam muvao Brenu!

Fudbal -

Veliki smo prijatelji decenijama, ona mi je kao ćerka, a Boba mnogo bolje vozi brod od mene i zato mu zavidim, kaže poznati fudbalski stručnjak

Odnos koji poznati srpski fudbalski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević ima s pevačicom Lepom Brenom može se uporediti s onim kakav imaju otac i ćerka.Poznata estradna umetnica je na svom Instagram profilu postavila zajedničku fotografiju na kojoj je napisala „Prijatelj i u dobru i u zlu. Neprevaziđeni Ćiro Blažević“, a hrvatski trener takođe naglašava da Brenu voli kao svoje dete.Prelepa je- Prijateljstvo s Brenom nije od juče, ono traje od 1982. godine. U početku je to bio odnos mlađe sestre i starijeg brata, a sad je gotovo kao odnos ćerke i oca. Brena je prelepa, ali sine moj, kunem ti se da nikada ništa nisam pokušavao kod nje. Sećam se da smo u Banjaluci bili u nekom žiriju, tad sam još bio faca pa su me stalno zvali u žiri, a ona je bila s nekom drugaricom koja me je odjebala kao levom rukom - kaže Ćiro i nastavlja:

- Sećam se kad je slomila ruku, gledao sam je kao svoje dete. Meni je drago što ona pored sebe ima čoveka kao što je Boba, čiji sam veliki fan bio i predviđao mu blistavu karijeru. Mi se porodično družimo i znam da je i on srećan što pored sebe ima ženu o kojoj je tako dugo sanjao.

Živojinović je facaIako s Brenom i Bobom ima višedecenijski prijateljski odnos, Ćiro naglašava da mu kod bivšeg tenisera pak nešto „smeta“.

- Moram nešto iskreno da vam kažem, mnogo sam ljubomoran na Bobu jer je bolji pilot na brodu od mene. Znate, on ima veliki brod i igra se njime kao igračkom. To što on radi i kako ga vozi ja nikada neću moći - kaže Blažević.

PohvaleNIKO U BIVŠOJ JUGI NE PEVA BOLJE OD NJEMiroslav Ćiro Blažević kaže da obožava da sluša Brenine pesme i da ona u ovom delu Evrope nema adekvatnu konkurenciju.- Kad smo se videli poslednji put, otpevala je pesmu Tereze Kesovije „Nono, dobri moj nono“ i zvučalo je baš kao da peva Tereza lično. Tvrdim da je Brena najbolja pevačica na prostoru bivše Jugoslavije. Volim sve njene pesme i uživam u njima - kaže Blažević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track