ĆIRO BLAŽEVIĆ ZA KURIR: Čim mi žena ozdravi, dolazim u Spartak!
Foto: Profimedia

Počinje šou

ĆIRO BLAŽEVIĆ ZA KURIR: Čim mi žena ozdravi, dolazim u Spartak!

Fudbal -
Miroslav Blažević čeka da mu od švajcarskih lekara stignu vesti o supruginom zdravlju, pa ukoliko bude sve u redu,dolazi u Srbiju da trenira „plave golubove“

Hrvatska fudbalska legenda Miroslav Ćiro Blažević (81) na korak je od prihvatanja ponude uprave subotičkog Spartaka o preuzimanju ekipe posle neuspešne epizode sa Stevanom Mojsilovićem na klupi. Porodični problemi su jedina prepreka zbog koje „trener svih trenera“ nije na prvu odreagovao i dao potvrdan odgovor na poziv Subotičana.Ćiro, kad dolazite u Srbiju?- Sine moj, za 24 sata biće poznata moja odluka. U delikatnoj sam situaciji, moja supruga imala je dva hirurška zahvata, u pitanju su problemi s kičmom. Trenutno je u Švajcarskoj, gde će lekari dati preporuku o njenom daljem lečenju, a na osnovu toga i ja ću biti u prilici da donosim odluke o svojoj karijeri. Ne mogu baš posle 55 godina života s njom tek tako da se pokupim i odem u Suboticu - priča Ćira Blažević za Kurir.Kako su tekli pregovori sa Spartakom?- Predsednik Simović je veoma fin čovek, odmah sam mu rekao kako stoje stvari i on je razumeo šta me sprečava da odmah preuzmem tim.Koliko ste upoznati sa ekipom Spartaka?- Nemojte da sumnjate u moju sposobnost da mobilišem sve u klubu i da kod igrača donesem jedan preokret u razmišljanju, koji bi doneo bum već u Surdulici protiv Radnika.Možda ste baš vi nedostajali Spartaku sve ove godine?- Verujem da bi moj dolazak doveo veći broj navijača na tribine, ali da sačekamo prvo šta će reći lekari u Švajcarskoj.

Hrvatski ToleMAMIĆ JE UMORAN OD VLADAVINEZašto poslednjih nedelja nema vaših komentara o dešavanjima u hrvatskom fudbalu?- Rekao sam šta sam imao o postavljenju Anta Čačića na mesto selektora za koji je zaslužan Zdravko Mamić. On vlada hrvatskim fudbalom, ali mi se čini da se već umorio od svoje vladavine i da uskoro neće biti u prilici da odlučuje o svemu - rekao je čovek koji je selekciju Hrvatske doveo do 3. mesta na SP u Francuskoj 1998. godine.

Fudbalski GandiPOMIRIO BIH SPARTAK PARTIZANDa li znate da se poslednjih godina razvilo neprijateljstvo između Spartaka i Partizana?- Goni ta neprijateljstva u pi.ku materinu. Ja sam za to da se među ljudima i klubovima šire ljubav i tolerancija.Niste me razumeli, reč je o fudbalskom neprijateljstvu i ratu koji se vodi na terenu?- Kod nas ti svaka nesreća počne s fudbalom, zato sam samo za ljubav!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track