CRVENO-BELI REŠILI VELIKU MUKU: Zvezda dobila licencu za evropska takmičenja
Foto: Saša Pavlić

Zadovoljstvo u Ljutice Bogdana 1

CRVENO-BELI REŠILI VELIKU MUKU: Zvezda dobila licencu za evropska takmičenja

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda je saopštila da je dobio licencu za učešće u evropskim takmičenjima sledeće sezone.

Rukovodstvo lidera Superlige naročito je ponosno što je licenca obezbeđena u aprilu i što u narednim mesecima neće biti neizvesnosti oko nastupa na međunarodnoj sceni.

Takođe, Zvezda se posebno zahvalila igračima zbog sjajnih rezultata postignutih u prvenstvu.

Ovim povodom klub sa stadiona "Rajko Mitić" objavio je saopštenje.

"FK Crvena zvezda sa zadovoljstvom može da saopšti svojim navijačima i sportskoj javnosti u Srbiji, da je dobio licencu za evropska takmičenja", stoji na početku saopštenja.

"Na taj način, klub je otklonio sve nedoumice oko toga da li će se sledeće sezone takmičiti sa najjačim klubovima Evrope i pokazao da korača pravim putem ka stabilizaciji i potpunom oporavku. Menadžment kluba je uložio velike napore i postigao ono što, praktično, nijedna Uprava u prethodnoj deceniji nije uspevala - da već u aprilu ima obezbeđenu licencu, i ne mora da strepi od eventualnih sankcija. Uprava kluba i na ovaj način želi da se zahvali svima koji su pomogli u ovom procesu, a naročito bivšim fudbalerima koji su još jednom pokazali privrženost Zvezdi i pristali da prolongiraju naplatu svojih potraživanja.Sada je ostalo da na terenu potvrdimo sve dosadašnje uspehe, obezbedimo i matematički 27. titulu i posle dugog niza godina, uđemo u borbu za plasman u najelitnije evropsko klupsko takmičenje - Ligu šampiona", dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track