CRVENO-BELI U VELIKOM PROBLEMU: Niko se nije kandidovao za predsednika Zvezde!
Foto: Nemanja Pančić

Izbori se odlažu

CRVENO-BELI U VELIKOM PROBLEMU: Niko se nije kandidovao za predsednika Zvezde!

Fudbal -
"Bojim se da će Crvena zvezda ostati obezglavljena", poručio odlazeći direktor kluba Zvezdan Terzić

Niko neće u predsedničku fotelju Crvene zvezde!

Mnogi su se minulih dana pominjali kao potencijalni kandidati za prvog čoveka crveno-belih, ali posle večerašnje sednice Upravnog odbora kluba jasno je da - nema nijednog kandidata!

To znači da Crvena zvezda neće dobiti novog predsednika 11. oktobra za kada su bili zakazani izbori, već će oni biti odloženi za mesec dana.

"Rok za prijavu kandidata ističe u ponoć, a kandidatura može i u sredu da stigne ako ide poštom. Moramo da sačekamo, ali mislim da niko neće. To je dokaz koliko problema ima Zvezda i koliko je teško uhvatiti se u koštac sa tim problemima. Ali neću o daljim koracima. Ovo je dokaz da nema ljudi iz sporta i privrede koji su spremni da se suoče sa ovim problemom. Očigledno Zvezda ne predstavlja nešto vredno za borbu za tu poziciju", rekao je odlazeći direktor kluba Zvezdan Terzić.

Problem je dubok...

"Brine me to što sam očekivao da svi koji su figurirali kao potencijalni kandidati već spremaju novac da se reši problem licence koja sledi 15. oktobra i iznosi 3,9 miliona evra. Mi smo novoj upravi ostavili još milion od Makabija, 1,6 miliona evra od Telekoma i šest od Gasproma da reše tu licencu eskontovanjem. Ja sam rekao da neću ostati i mislio sam da mi je ovo poslednji radni dan, ali očigledno nema dovoljno hrabrih. Doneto je više od 200 potpisa za Džajića, ali on nije želeo. Ni u snu nisam očekivao da ću posle 6. oktobra ostati. Mi sada moramo da odlažemo isplate za decembar uz saznanje da tada siguno nećemo biti u klubu. Ovo nikome nije trebalo. Ne vidim šta može da se desi u narednom periodu pa da na narednim izborima nešto bude drugačije. Ne znam, možda ću i otići potpuno iz kluba jer sam očekivao da bude kandidata i iznenađen sam što se niko nije prijavio".

Na sednici je bio i Nebojša Čović koji se pominjao kao mogući kandidat.

"I Nebojša Čović i svi ostali su imali dva meseca da pripreme program", nastavio je Zvezdan Terzić i zaključio:

"Bojim se da će Crvena zvezda ostati obezglavljena, kao što je mogla da ostane i četvrtog avgusta, da smo se svi pokupili i otišli".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track