ČUDNE IGRE U HUMSKOJ: Predsednika Partizana bira Terza
Foto: Nemanja Pančić

Završnica kampanje

ČUDNE IGRE U HUMSKOJ: Predsednika Partizana bira Terza

Fudbal -

Procurilo Kurir došao u posed navodne telefonske prepiske generalnog direktora Partizana Miloša Vazure i Branislava Vučelića, sina predsednika JSD Partizan Milorada Vučelića

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura i sin predsednika JSD Partizan Milorada Vučelića Branislav na sve načine pokušavaju da pronađu rešenje kako da izbegnu poraz na predstojećoj sednici Skupštine kluba 24. maja.Kurir je došao u posed njihove navodne prepiske iz koje se jasno vidi na koji način pokušavaju da izguraju pobedu svom kandidatu Ivanu Ćurkoviću. Mlađi Vučelić u jednom trenutku objašnjava da izvesni Terza (u javnosti se taj nadimak pripisuje direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću) pritiska članove Skupštine kako moraju da glasaju za predsednika Radne grupe, inače neće proći na tenderu za određeni posao. U prepisci je ta osoba nazvana Gliga, ali nijednog trenutka nije precizirano da li je u pitanju Milomir Gligorijević, dugogodišnji član Skupštine crno-belih.Ćale večera s TerzomBranislav Vučelić: Ćale večeras u Bizu večerao s Terzom.Miloš Vazura: Znam, nisam mogao da dođem, šta kaže brat Terza za Gligu?Branislav Vučelić: Kaže Terza da ga završava 100%. Ima jedan problem u nekoj firmi za tender. Ako ne glasa za Ćureta, nema posla.Miloš Vazura: Do j..a, brate. Je.aću majku onom Obućini ako ispali Terzu.Među porukama koje su Vazura i Vučelić razmenili nalazi se i ona u kojoj sin predsednika JSD Partizan, koji inače nema nikakvu funkciju u klubu, navodno priznaje da Ivan Ćurković ne može biti izabran za predsednika.Miloš Vazura: Ðaško (verovatno Nenad Bjeković) iskulirao Zeku (verovatno Žarko Zečević).Branislav Vučelić: Kada?Miloš Vazura: Večeras. Kao mi uništili sve. Budala.Branislav Vučelić: Raja to rešava s dve šljage.Miloš Vazura: Nisam siguran, zajeban je Ðaško. Mora i Tumbu sutra da pritegne.Branislav Vučelić: Brate, slabe su nam šanse, realno.Miloš Vazura: Pijemo kafu ujutro, pa se prebrojavamo.

U javnosti ne priča sa Terzićem. Milorad Vučelić
U javnosti ne priča sa Terzićem. Milorad Vučelić

Oprezno oko Ðaška

Na jednom mestu Vazura i Vučelić navodno pričaju i da bi Mile Jovičić mogao da bude potencijalni „problem“.Miloš Vazura: Pregovori u toku... Zovem posle... Mora da se truje Jovičić protiv V. Nedića (verovatno Vojkan Nedić).Branislav Vučelić: Ide to dobro.Miloš Vazura: Oprezno oko Ðaška, Mile poštuje Nenada.Branislav Vučelić: OK.Do zaključenja broja Branislav Vučelić i Zvezdan Terzić nisu odgovarali na pozive naših novinara.
Negira da se dopisivao. Miloš Vazura
Negira da se dopisivao. Miloš Vazura

Miloš VazuraTO JE FALSIFIKAT, TUŽIĆU KURIRGeneralni direktor Partizana Miloš Vazura tvrdi da je pomenuta prepiska klasičan falsifikat, a sve u cilju njegove diskreditacije pred predsedničke izbore u klubu zakazane za 24. maj.- To je najobičnija izmišljotina i falsifikat i ukoliko to objavite, FK Partizan prekida svaku saradnju s Kurirom, a uz to ćemo vas i tužiti. Bane mi u telefonu nije memorisan kao Bane Vučela nego Bane Vučelić, a svi znaju da Nenada Bjekovića nikad nisam zvao Ðaško. Neko je ovo podmetnuo da bi uticao na ishod izbora na kojima tvrdim da će pobediti naš kandidat Ivan Ćurković - kaže Vazura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track