ĐANI ĆURČIĆ U SVOM FAZONU: Keš, kolica i Bogorodica!
Foto: Instagram

Ne menja se

ĐANI ĆURČIĆ U SVOM FAZONU: Keš, kolica i Bogorodica!

Fudbal -

Legendarni fudbaler i rijaliti zvezda pokušava da se ostvari u Engleskoj, a sve vreme pokazuje da ga nije napustio onaj ludački, pozitivan duh, po kojem je poznat

Saša Ćurčić se ne menja. U svom fazonu, potpuno ludačkom, nastavlja da živi i u Londonu.

Red zlata, red srebra...
Red zlata, red srebra...

Istina, po oceni prijatelja, Đani je prestao da troši novac na lude žurke i bahanalije, ali sudeći po fotografijama - duh opuštenog čoveka, potpunog zajebanta, nije ga napustio.

Skivi, tebra...
Skivi, tebra...

U poslednjem razgovoru za Kurir, krajem prošle godine, Ćurčić je rekao da u Engleskoj pokušava da napravi dobar posao. A upravo u tom stilu je i njegova nedavna čestitka malobrojnim fanovima na Instagramu (narod još nije provalio njegov profil).- Želim da vam padaju funtice u 2017 - napisao je Đani uz selfi s hrpom engleskih novčanica i ikonicom Bogorodice.

Sve ću da ih razbucam... Đani Ćurčić
Sve ću da ih razbucam... Đani Ćurčić

Takođe, Ćurčić je u svom fazonu pozirao sa flašama skupog alkohola, a očito ne krije i da je postao - šerif u bilijaru.Jednom car, uvek car. Đani Ćurčić!

Prisetimo se nekih ranijih izjava Đanija Ćurčića.

Roze je u modiJE*AČKE ŠTUCNEĐani ne može bez fudbala, a dok je gledao jedan meč Premijer lige na TV, postavio je hit komentar uz kratki video-klip:- Jebačke štucne!Naravno, Đani je akcenat stavio na svoje roze čarape do kolena.

Goran Anđelković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track