DOKTORI U ČUDU: IBRA JE FENOMEN! Jedan od najboljih fudbalera sveta postaje zamorčić
Foto: Reuters

Mašina

DOKTORI U ČUDU: IBRA JE FENOMEN! Jedan od najboljih fudbalera sveta postaje zamorčić

Fudbal -

Lekari će po okončanju Zlatanove karijere vršiti istraživanja na njemu, jer ne mogu da veruju da vrhunski fudbaler nema oštećenja na kolenu.

Doktori s Univerzitetske bolnice u Pitsburgu, koji su operisali Zlatana Ibrahimovića, toliko su zapanjeni stanjem njegovog kolena da su od Šveđanina zatražili da po okončanju karijere ponovo dođe kod njih kako bi na njemu obavili naučna istraživanja.

Ovu neverovatnu informaciju javnosti je prezentovao Ibrin menadžer Mino Riola, koji kaže da njegov klijent predstavlja medicinsko čudo i da bi mogao da pomogne razvoju medicine. Ibrahimović je u ovojmedicinskoj ustanovi pre nekoliko dana operisao ligamente kolena, a tokom te hirurške intervencije doktori su videli nešto, što s stručnog aspekta, za sada deluje neobjašnjivo jer njegovo koleno deluje netaknuto.

- Koleno mu je toliko jako da doktori kažu kako nikad u životu nisu videli ništa slično. Prema njihovom mišljenju, prosto je nemoguće da neko ko se 20 godina bavi fudbalom i to na vrhunskom nivou, ima tako zdravo koleno i ligamente. Na njemu nema ni najmanjeg oštećenja, što je fenomenalno - rekao je Riola i dodao:

- Stanje njegovog kolena je takvo da su mu doktori rekli da nakon završetka karijere dođe ponovo kod njih kako bi na njemu uradili neka istraživanja, koja mogu da pomognu unapređenju medicine. Oni sunajbolja ustanova za ovu vrstu medicine u svetu, konstantno istražuju i zbog toga su ga zamolili da dođe, kako bi ponovo mogli "da ga otvore" i pogledaju o čemu je zapravo reč.

BROJKE

36 godina ima Zlatan Ibrahimović

201 dan u karijeri je bio povređen

41 utakmicu u karijeri propustio je zbog povreda

K. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) FEŠTA U SVLAČIONICI: Srpski fudbaler Milan Biševac prskao saigrače šampanjcem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track