DRAGAN ĐURIĆ: U moje vreme smo lagano tukli Zvezdu!
Foto: Dragan Kadić

Zvezda nikad jača od crno-belih

DRAGAN ĐURIĆ: U moje vreme smo lagano tukli Zvezdu!

Fudbal -
Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić smatra da crno-beli imaju veoma male šanse da savladaju Crvenu zvezdu u 150. jubilarnom večitom derbiju.

Đurić je istakao da ne pamti kada je Zvezda bila ovoliko jača od Partizana.

"Igrački sigurno ne možemo da pobedimo. Ipak, nadam se trijumfu Partizana jer volim taj tim. U moje vreme, na derbijima u Humskoj smo lagano pobeđivali. Međutim, situacija nikad nije bila ovakva, da Zvezda ima toliko jači tim", rekao je za "Alo" Đurić.

Bivši funkcioner Partizana smatra da Partizan nema tim koji bi mogao da se suprostavi ekipi Zvezde, ali polaže nade u trenera Ivana Tomića, koga izuzetno ceni.

"Verujem samo u Ivana Tomića. On ima znanje da postavi utakmicu, ali nema sa čim da radi jer su mu prodali ceo tim. Bar da su to uradili za 20.000.000 evra, pa da kažete da je to u redu. Međutim, čitav tim je otišao za 2.000.000 evra. To su uglavnom deca, neiskusni su. Videli ste protiv OFK Beograda da ne može tako. Dok sa druge strane Zvezda ima jedan tim koji je na okupu godinu dana", istakao je Đurić.

Obzirom na trenutno stanje u fubalskom klubu Partizan, Đurić nije isključio mogućnost da u narednom periodu usledi dominacija Crvene zvezde.

"Osetiće se u naredne dve do tri, ma i u narednih pet godina, ovo što je napravila trenutna uprava i ljudi koji nemaju osećaja za klub kakav je Partizan. Partizan ima velike probleme, oporavljaće se godinama", rekao je bivši predsednik Partizana.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track