DRAMA NA MARAKANI: Terzić i Božović ponudili ostavke, Upravni odbor ih odbio
Foto: Nebojša Mandić

Nastavak zasedanja sutra

DRAMA NA MARAKANI: Terzić i Božović ponudili ostavke, Upravni odbor ih odbio

Fudbal -
Nebojša Čović ostao zagonetan na pitanje da li će postati predsednik Fudbalskog kluba

Posle tri i po sata zasedanja Upravnog odbora FK Crvena zvezda još uvek nema krupnih promena. Sve će biti jasnije sutra, kada UO nastavi zasedanje.

Prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović, koji bi trebalo da preuzme komandu i u Fudbalskom klubu, ostao je zagonetan posle sednice. Upitan da li će sesti u predsedničku fotelju Fudbalskog kluba, odgovorio je:

"Znate vi koga bi trebalo to da pitate".

Predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović rekao je da su generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović ponudili ostavke, ali da je Upravni odbor jednoglasno to odbio.

"Terzić i Božović su ponudili ostavke Upravnom odboru, ali su one jednoglasnom odlukom odbijene. Terzić je razloge ostavke naveo kao moralni čin posle loših igara na startu sezone. Sastanak se nastavlja narednih dana i svi u upravi su složi i rade za dobrobit zvezdaša", rekao je Mijalović.

On je dodao da rezultati na startu sezone nisu zadovoljavajući, ali da ekipa može da se bori za šampionsku titulu.

"Izraženo je da tim ima potencijal u borbi za titulu. Nastavićemo razgovore i svi učesnici se slažu da nastavimo da radimo u interesu Crvene zvezde i da se dogovorimo oko svih pitanja. Rešeni smo da akciju sprovedemo u delo", zaključio je prvi čovek crveno-belih.

Do bure u vrhu kluba iz Ljutice Bogdana je došlo posle lošeg strarta sezone ekipe Miodraga Božovića. Zvezda je eliminisana od Kairata u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a u prvenstvu je posle pobede nad OFK Beogradom 6:2, koja je digla veliku prašinu u javnosti, dva puta remizirala, sa Metalcem i Radničkim.

Upravo je meč sa Nišlijama bio kap koja je prelila ionako punu čašu žuči kod navijača, koji su prvi put u glas uzvikivali: "Uprava napolje".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track