DŽABA, ADEME: Seksi Italijanka odala našeg fudbalera: Ljajić me muva, ali mu ne dam!
Foto: Saša Pavlić, Instagram

Švaler

DŽABA, ADEME: Seksi Italijanka odala našeg fudbalera: Ljajić me muva, ali mu ne dam!

Fudbal -

Azija Nučeteli, ćerka italijanske starlete Antonele Mozeti, u tamošnjem „Velikom bratu“ otkrila da joj je Adem „poslao hiljadu poruka, ali džaba!“

Adem Ljajić je tema broj jedan u italijanskim medijima, i to ne samo zbog gola ili pobede, već zbog prelepe Azije Nučeteli.

Učesnica tamošnjeg rijalitija „VIP Veliki brat“ priznala je da joj se srpski fudbaler uporno udvarao, ali bez uspeha.

- Nikad ne bih bila u vezi s fudbalerom! Ljajić mi je pisao hiljadu puta i ništa mu nije vredelo - rekla je Azija, na šta je bivši fudbaler Parme i Sampdorije i nekadašnji muž Simone Venture Stefano Betarini dobacio: „Nikad ne reci nikad.“

Azija, 20-godišnja starleta, ušla je u rijaliti kao ćerka još poznatije starlete, 41-godišnje Antonele Mozeti, koja je počela karijeru kao igračica u raznim šou-programima, da bi se kasnije posvetila modelingu i poslu TV voditeljke.

I majka i ćerka učestvuju u „Velikom bratu“, obe su nominovane, pa će jedna s manjim brojem glasova publike morati da napusti kuću.

Aktuelna ljubavŠTA ĆE REĆI SOFIJA MILOŠEVIĆ?!Poslednjih meseci Adema Ljajića mediji često sele iz jedne ljubavne avanture u drugu, ali čini se po slikama na Instagramu da je njegova veza s manekenkom Sofijom Milošević uplovila u mirnije vode. Ipak, postavlja se pitanje šta će sad, posle „slučaja Azija Nučeteli“, reći Sofija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track