DŽEMA ATKINSON: Ronaldo me je muvao uz „Mućke“
Foto: Shutterstock, Reuters

Glumica otkrila vezu s Portugalcem

DŽEMA ATKINSON: Ronaldo me je muvao uz „Mućke“

Fudbal -

Sedeli smo kod mene kući, pili čaj, a onda uživali i smejali se gledajući Del Boja i Rodnija Trotera, otkrila Džema Atkinson

Engleska glumica i TV voditeljka Džema Atkinson, prva devojka Kristijana Ronalda na Ostrvu, otkrila je da ju je Portugalac muvao uz humorističku seriju „Mućke“. Na njihovim sastancima bio je tih i skroman i nikad se nije razmetao novcem.Fudbaler Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo (30), koji je ime izgradio igrajući za Mančester junajted, zarađuje oko 15 miliona funti nedeljno i jedan je od najpoželjnijih neženja na svetu. Plavokosa Džema Atkinson prvi put je u javnosti otkrila kako se Portugalac udvara.Šoljica čaja i grickaliceDa bi pridobio njenu pažnju, nikad nije koristio novac, niti je pokušavao da je zadivi tako što bi na sastanak došao s nekim od svojih skupocenih automobila.- Prvi sastanak sa Ronaldom? Bio je zaista „glamurozan“! Otišli smo kod mene kući i popili šoljicu čaja. Posle toga smo s dvoseda gledali „Mućke“, smejali se i uživali. Možda ljudima to sad deluje nemoguće, ali je stvarno bilo tako - rekla je Džema Atkinson (31) za radio Ki 103 i dodala:- Ne znam da li je Kristijano fan te serije, jer je u to vreme često bila reprizirana na raznim TV stanicama. Uživao je uz „Mućke“ i čaj. Bilo nam je baš lepo, ali to je bilo pre šest ili sedam godina. Stvarno se smejao Del Boju i Rodniju Troteru! Nije me vozikao u svojim automobilima, niti smo odlazili u fensi restorane. Imali smo intimu.Doterala teloDžema Atkinson i Kristijano Ronaldo bili su zajedno svega nekoliko meseci tokom 2007. godine.- Ne žalim za njim, jer sam posle te veze odlučila da svoje telo doteram do savršenstva. Srećna sam danas. I dalje sam ponekad nesigurna poput svih devojaka, jer imam jake noge, ali šta da radim, to je porodično nasleđe i genetika. Naučila sam da ih volim, na neki način, tu su sa mnom 31 godinu i nose 69 kilograma, tako da su prilično dobre.

Fatalne EngleskinjePAMTI ALIS I IMODŽENKristijano Ronaldo česta je meta raznih lepotica koje traže „ljubav i pažnju“. Povezivan je s velikim brojem atraktivnih dama, a priličan broj izašao je iz njegovog kreveta. Uživao je u vezama s Karinom Fero, Žordanom Žardel, Izabelom Figueirom, Merše Romero, Sorijom Šavez, Niki Gazijan, Leticijom Filipi, Nereidom Galjardo, Rafaelom Fiko, ali će posebno pamtiti dve Engleskinje - Alis Gudvin i Imodžen Tomas.

Pakovali da je gejU NARUČJU MAROKANCAGlenedeljao procentualno, odnosno upoređivanjem ukupnog broja poslanika i ćutologa u poslaničkim klubovima, na prvom mestu je Jedinstvena Srbija (JS), čija tri poslanika, od ukupno sedam ili blizu 50 odsto, nisu ništa rekla u Skupštini. Slede SPS i SNS sa blizu 20 odsto. Demokrate imaju nešto manje od deset odsto poslanika u svojim redovima koji do sada nisu iskoristili pravo da se istaknu za skupštinskom govornicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track