EKSKLUZIVNO! DEJAN STANKOVIĆ ZA KURIR: Federer je car!
Foto: Instagram

Srele se legende

EKSKLUZIVNO! DEJAN STANKOVIĆ ZA KURIR: Federer je car!

Fudbal -

Legendarni srpski fudbaler tražio od Rodžera da mu otkrije tajnu kako uspeva da u poznim igračkim godinama i dalje ostane u vrhu svetskog tenisa.

Susret fudbalske i teniske legende u Cirihu! Dejan Stanković je bio specijalni gost kao predstavnik UEFA na humanitarnom teniskom meču koji je organizovao Rodžer Federer.Švajcarac je pre deset dana igrao protiv Endija Marija u okviru svoje fondacije, koja za cilj ima pomoć siromašnoj deci. Treći put je Federer skupljao novac za gladnu decu Afrike. Stanković je u ime UEFA doneo na poklon dres Portugala, koji je prodat na aukciji.- Srećan sam što sam ulepšao ovu lepu manifestaciju, koju je organizovao veliki sportista Rodžer Federer - rekao je Dejan Stanković za Kurir.

Bez starca nema udarca... Rodžer Federer
Bez starca nema udarca... Rodžer Federer

Dvojica vrhunskih sportista nisu imali mnogo vremena za razgovor, a Deki nam otkriva o čemu je pričao sa Švajcarcem:- Interesovalo me je kako uspeva da i dalje igra vrhunski tenis u zrelim, da ne kažem poodmaklim igračkim godinama. Po tome je pravi fenomen, jer ima neverovatan učinak na početku sezone. Rekao mi je da je zdrav i da je to glavni razlog njegovih dobrih rezultata.A Federera je zanimalo kako se Deki snalazi na novom poslu savetnika predsednika UEFA.- Rodžer prati fudbal, a koliko znam, i rado ga igra u slobodno vreme. Veliki je navijač Bazela. Objasnio sam mu da volim novi posao, ali da često razmišljam o fudbalu i svojim igračkim danima - objasnio nam je Deki i dodao:- Federer je na mene ostavio utisak vrhunskog sportiste i normalnog čoveka. Bez obzira na svu slavu i glamur.

Uviđavni StankovićO NOLETU NI REČINovak Đoković nije bio tema razgovora između Dejana Stankovića i Rodžera Federera. Srpski fudbaler je poštovao svog domaćina i nije želeo da mu stavlja so na ranu, s obzirom na to da Novak u međusobnim duelima ima bolji skor od Federera u pobedama.- Nismo govorili o Novaku. Jednostavno, nismo imali vremena - objasnio nam je Deki.

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track