OLOŠ vređao srpske OLIMPIJCE, pa OŠAMARIO fudbalerku! Evo ko je spečena baba, vepar, retard, debela!

Skandal u režiji Dragana Čapelje

OLOŠ vređao srpske OLIMPIJCE, pa OŠAMARIO fudbalerku! Evo ko je spečena baba, vepar, retard, debela!

Fudbal -

Nečastan čovek: Funkcioner ŽFK Vojvodina jedan je od onih na koje je mislio premijer Vučić. Pre nego što je ošamario igračicu Zvezde, žestoko je vređao sportiste u Riju

Šokantna vest stigla je iz Novog Sada, gde je funkcioner Ženskog fudbalskog kluba Vojvodina Dragan Čapelja ošamario fudbalerku Crvene zvezde Nevenu Miladinović, dete koje je tek napunilo 18 godina!

Ovo nije prvi skandal u režiji ovog (ne) čoveka - Čapelja je prethodnih dana na Fejsbuku vređao srpske olimpijce nazivajući ih debilima, veprovima, retardima...- Dragan Čapelja, koji je na sebi imao čak i marker službenog lica, revoltiran zbog radovanja naših devojaka, pred svima prisutnima iz sve snage je ošamario našu fudbalerku Nevenu Miladinović, devojčicu koja je jedna od ubedljivo najdisciplinovanijih u timu, jedno nadasve uzorno dete, koje je tek napunilo 18 godina, odlikaša, reprezentativku Srbije, dete izuzetnih roditelja, Zvezdino dete - glasi šokantno saopštenje ŽFK Crvena zvezda.Funkcioner Vojvodine odmah je uhapšen. Čapelja je u svojoj izjavi priznao incident i dodao da je sada sve rešeno (?!).

- Mogu samo da vam kažem da je do incidenta došlo, a drugo ništa nije bitno. Nemam komentara na to. Bilo je provokacija s njihove strane, ali sada je sve rešeno - poruka je Čapelje.Pre šamara devojčici, Čapelja se bavio vređanjem srpskih olimpijaca! Tako je na svoj Fejsbuk profil kačio najgore moguće uvrede na račun sportista koji su branili broje Srbije u Riju. Upravo je ovaj funkcioner iz Novog Sada jedan od onih na koje je premijer Vučić mislio kada je govorio o ološu koji vređa naše sportiste.Čapelja je Oliveru Jeftić nazvao spečenom babom, Aleksandra Karakaševića nadrkanim veprom, srpske veslače debilima, biciklistu Ivana Stevića retardom, Zoranu Arunović debelom strelkinjom...Ljudi, ovaj čovek radi u srpskom ženskom sportu! Čovek koji je prvo vređao žene, a potom lupio šamar devojčici!

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

POBEDNIČKI LET SRPSKIH OLIMPIJACA: Raduljica ljubio Stefanu, Mandić glumio stjuarda

DAČIĆ I LJAJIĆ NA RIBANJU Vučić: Nijednu reč o Slobi da više nisam od vas čuo!

NISMO NAPREDNJAČKI OLOŠ: Funkcioneri SNS se ne prepoznaju u Vučićevim rečima

PORODICA ZAVRŠILA SPOMENIK JELENI MARJANOVIĆ: Sad je na tebi da je zagrliš, Bože!

BIO U GOSTIMA 4 DANA: Zmaju, napusti kuću Miljane Kulić

DOTAKLA DNO: Danijela Vranić duguje za komunalije 250.000 dinara!

Ekskluzivno

MAGAZIN STARS OTKRIVA: Kostadin varao AnastasijuCecina ćerka napustila diskoteku zbog Topalkove ćerke

Novi Stars saznaje da je Anastasija besna napustila diskoteku jer se Terzić na njene oči udvarao Heleni. On je jedva dočekao da je se oslobodi kako bi se otvoreno nabacivao Topalkovoj ćerki.

Sve detalje potražite u Kurirovom poklon magazinu Stars!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track