FK RADNIČKI: Bavimo se fudbalom, a ne kvotama
Foto: Facebook Radnički Niš

Nišlije o kvotama na meču protiv Vojvodine

FK RADNIČKI: Bavimo se fudbalom, a ne kvotama

Fudbal -

Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je danas da su komentari predsednika sindikata "Nezavisnost" Mirka Poledice pokušaj da se na "tendeciozan i maliciozan" način umanji i omalovaži trud tog kluba da se spasi i dovede do evropskog takmičenja.

Poledica je juče na svom Tviter profilu napisao da se "nešto dešava", s obzirom na to da su kladionice za izrazitog favorita u večerašnjoj utakmici izmedju Vojvodine i Radničkog postavile Nišlije, iako se meč igra u Novom Sadu.

"Uprava FK Radničkog ističe da se ovaj klub bavi fudbalom, a ne kvotama, koje uostalom odredjuju kladionice. Ovo je još jedan napad na niški klub, jer je očigledno da mnoge boli naš uspeh i ne mogu da nam oproste što smo uspeli u onom o čemu drugi samo sanjaju", navodi se u saopštenju Radničkog.

Kladionice su na pobedu Radničkog stavile kvotu 1,6, dok je na trijumf Vojvodine kvota 5,5.

"Kada se govori o kladionicama i kvotama, naglasili bismo i da su prognoze pre nekoliko meseci, kada je nova uprava preuzela Radnički, bile da će se klub ugasiti, ali u kratkom vremenskom roku velikim ulaganjima u sport i igru uspeli smo da izbegnemo finansijski krah i sada se borimo za ulazak u Evropu", dodaje se u saopštenju Radničkog.

Nišlije su pozvale sve kladionice da iz svojih ponuda izbace Radnički, kako "zlonamernici poput Mirka Poledece ne bi na ovaj način pokušavali da sabotiraju put ka Evropi".

"Smatramo da je ovo još jedan pritisak na nas, kako bi pokušali da nas indisponiraju uoči večerašnjeg gostovanja. Radnički uvek ide na pobedu, nezavisno od toga sa kim igra, ili da li je domaćin ili gost. Tako će biti i večeras, ali i u predstojećim utakmicama sa Partizanom i Crvenom zvezdom", piše u saopštenju Nišlija.

Utakmica 35. kola Super lige Srbije izmedju Vojvodine i Radničkog igra se večeras od 19.00 u Novom Sadu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POKUŠAJ NAMEŠTANJA UTAKMICE U BiH: Golman Olimpika odbio ponudu od 5.000 evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track