(FOTO) BITKA ZA ZVEZDAŠTVO: Delije pozivaju navijače da podrže crveno-bele u domaćoj ligi
Foto: Aleksandar Radonić

Svi na meč Crvene zvezde i Voždovca

(FOTO) BITKA ZA ZVEZDAŠTVO: Delije pozivaju navijače da podrže crveno-bele u domaćoj ligi

Fudbal -

Posle šokantnog poraza Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona od bugarskog Ludogoreca i ekspresnog pražnjenja tribina stadiona "Rajko Mitić", navijači crveno-belog kluba odlučili su da ipak na sledećoj utakmci pruže podršku izabranicima Miodraga Božovića.

Međutim, sledeći meč Crvena zvezda igra u gostima protiv Mladosti iz Lučana, tako da su Delije odlučile da kampanju "Bitka za zvezdaštvo" pokrenu na utakmici 4. kola Superlige, koja je na programu u sredu 10. avgusta.Poruku prenosimo u celosti:

"Iako nam sledi prvo gostovanje u Lučanima, sever je odlučio da utakmicu sa Voždovcem proglasi za bitku za Zvezdaštvo. Baš zato što je sreda, baš zato što smo na kraju utakmice sa Ludogorecom ispratili igrače sa 70 posto manje ljudi nego sa početka utakmice, baš zato hoćemo sada da vidimo gde smo i koliko vredi naš klub u trenutku kada nije termin najpovoljniji za sve ljude, kada smo se pokazali loše na kraju produžetaka!

Ovo je poziv za sve grupe sa severa, za svakog pojedinca koji je podigao ruke na utakmici sa Ludogorecom na pitanje ko će doći na sledeću prvenstvenu utakmicu, da se pojave! Zaboravite Evropu, zaboravite sve druge utakmice, ovo je za nas finale svih takmičenja! Bez navijača Zvezda nije to što jeste, i zato je ova utakmica važnija od mnogih drugih. Sever prvi mora da pokaže ostalim tribinama šta je to Zvezdaštvo i kako se voli klub!

BITKA ZA ZVEZDAŠTVO, BEZ ČEGA NEMA NIČEGA, UPRAVO POČINjE!"

foto: Printskrin
foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track