Prikaži najnovije vesti
Delije, Foto: Kurir sport/Anja Vukašinović
Zvezda čeka Spartak

(FOTO) DELIJE ODGOVORILE NA BRATSKU PORUKU IZ RUSIJE: Priča se, priča, da Rusi dolaze

Fudbal 85

Navijači Crvene zvezde odgovorili su navijačima Spartaka iz Moskve, ujedno i najavili predstojeću prijateljsku utakmicu.

Tokom utakmice protiv Čukaričkog "Delije" su razvile transparent "Priča se, priča, da Rusi dolaze".

Odavno je poznato da navijači dva kluba, "Delije" i "Fratrija" gaje bratske odnose. Ruski navijači su to još jednom potvrdili parolom na utakmici protiv Lokomotive u okviru tamošnjeg prvenstva. Na paroli je pisalo: "25.03 - Nas i Srba 300 miliona".

Fudbaleri Crvene zvezde su u septembru 2014. godine bili gosti Spartaka iz Moskve na otvaranju novog stadiona, a došlo je vreme da Rusi uzvrate posetu, pa će tako na stadionu "Rajko Mitić" u subotu 18. marta biti odigran prijateljski susret.

Foto: Fratria.ru Foto: Fratria.ru

Predstavnici Spartaka su nedavno posetili prostorije srpskog šampiona, a sa rukovodstvom Crvene zvezde i trenerom Miodragom Božovićem sastali su se potpredsednik Nail Izmailov i generalni direktor Sergej Rodionov.

Na sajtu beogradskih crveno-belih navodi se da je dolazak na utakmicu najavilo čak 10.000 navijača moskovskog kluba, kao i da je obezbeđen direktan TV prenos na Radio-televiziji Srbije i Ruskoj državnoj televiziji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Čukarički-Zvezda: Detalji sa utakmice

 

 

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurirsport