(FOTO) FUDBALSKI BRAK: Atraktivna direktorka Partizana rekla DA golmanu!
Foto: Biljana Obradović Poslala Slike

Crno na belo

(FOTO) FUDBALSKI BRAK: Atraktivna direktorka Partizana rekla DA golmanu!

Fudbal -
Snežana Filipović udala se za Milana Borjana i uzela njegovo prezime na svadbi u beogradskom hotelu „Hajat“

Snežana Filipović i Milan Borjan krunisali su brakom jednogodišnju vezu!

Direktorka Partizana postala je gospođa Borjan nakon što je juče rekla „da“ fudbalskom golmanu na svadbi u beogradskom hotelu „Hajat“.

Foto: Kurir sport
Foto: Kurir sport

Veselje je trajalo do ranih jutarnji sati. Kuma je bila voditeljka i PR Partizana Biljana Obradović, a kum fudbaler Marko Stanojević. Veliki broj zvanica, koje su u „Hajatu“ čekale figurice s njihovim likom, uveseljavali su Magla bend i Mina Kostić.

Mladence je upoznao Snežanin brat Nenad, koji je bio klupski drug Borjana iz vremena kada je ovaj branio boje Radničkog iz Niša. Tada je buknula ljubav, a zaljubljeni par nije se krio od javnosti. Kurir je više puta pisao o njihovoj vezi, a nedavno je objavio i ekskluzivne fotografije sa njihovog odmora na Maldivima. Tom prilikom Borjan je rekao da je sa Snežanom spoznao šta zapravo znači ljubav, dok je ona pričala da uživa u svakom zajedničkom trenutku.

Foto: Kurir sport
Foto: Kurir sport

Svadbeno veselje upotpunili su brojni gosti iz inostranstva, pre svega sa Borjanove strane iz Kanade i Bugarske.

Poznati golman brani za nacionalni tim Kanade, dok trenutno nosi dres bugarskog prvaka Ludogoreca. Zbog profesionalnih obaveza oni su već bili na medenom mesecu na Maldivima, što su otkrili u priči za Kurir uoči Nove godine. Snežanu Filipović već od danas čekaju obaveze u Partizanu, koji počinje sa pripremama za drugi deo sezone. Milan Borjan, takođe, ove nedelje počinje sa pripremama u Ludogorecu, pa će prve bračne dane provesti odvojeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track