(FOTO) GOL I SUZE ZA GOGIĆA: Kinezi se na dirljiv način oprostili od tragično nastradalog Srbina
Foto: Fonet

Gol posvećen saigraču

(FOTO) GOL I SUZE ZA GOGIĆA: Kinezi se na dirljiv način oprostili od tragično nastradalog Srbina

Fudbal -
Prilikom postizanja pogotka fudbaleri su otrčali do ivice terena gde su podigli Gogićev dres sa brojem osam

Fudbaleri kineske ekipe Ćingdao na dirljiv način oprostili su se od tragično nastradalog srpskog fudbalera Gorana Gogića (29).

Bivši fudbaler Crvene zvezde iznenada je preminuo u četvrtak uveče. Gogić je odjednom izgubio svest u autobusu posle treninga, hitno je prevezen u bolnicu, ali nažalost lekari su u 22:25 mogli samo da konstatuju smrt.

Iako ih je tragedija pogodila, fudbaleri Ćingdaoa morali su da odigraju meč protiv Hunana. Utakmica je završena rezultatom 1:1, a prilikom postizanja pogotka fudbaleri su otrčali do ivice terena gde su podigli Gogićev dres sa brojem osam, podigli ga i sa suzama u očima uprli pogled ka nebu.

Gogić je rođen 24. aprila 1986. godine u Vrbasu. Tokom karijere igrao je za Jedinstvo iz Uba, Čukarički, Napredak iz Kruševca, Javor, Jagodinu i Crvenu zvezdu odakle je otišao u Kinu.

Gogić, koji je igrao u veznom redu, je u avgustu 2013. godine došao iz Jagodine u Zvezdu, a za crveno-bele je odigrao 30 utakmica, u sezoni kada je Zvezda na čelu sa Slavišom Stojanovićem na mestu trenera, osvojila šampionsku titulu.Jedini gol za crveno-bele postigao je na meču sa Slobodom Point.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track