(FOTO) NAJLUĐI NAVIJAČ: Isplivao kilometar do Mesijeve jahte da bi se slikao sa njim
Foto: AP

Lionel prava zvezda

(FOTO) NAJLUĐI NAVIJAČ: Isplivao kilometar do Mesijeve jahte da bi se slikao sa njim

Fudbal -

Zvezda Barselone Lionel Mesi ni tokom odmora ne odbija da fanovima izađe u susret, a mladić koji je preplivao čak kilometar do jahte na kojoj se odmarao Argentinac, nikako nije mogao da kaže "ne" kada ga je zamolio za fotografiju.

Koliko su navijači ludi kada su u pitanju njihovi idoli dovoljno govori slika koja nam stiže direktno iz Španije.

Lionel Mesi se sa porodicom odmara na svojoj jahti na Ibici, a paparaci su mu svakdonevno za petama.

Ali pored neumornih fotografa, na sred mora "za petama" mu je bio i jedan veliki fan. Mladić je od trenutka kada je saznao da je njegov omiljeni igrač samo kilometar udaljen od njega odlučio da se baci u more i prepliva do jahte na kojoj je slavni Argentzinac odmarao.

Kada ga je Mesi ugledao, rado je pristao da ovekoveče ovaj simpatičan trenutak.

"Za mene je to bio samo kilometar plivanja, želeo sam jednu fotografiju. Mesi me je pozvao, dao mi je sok, ćaskali smo, fotografisali se. Ponudio mi je čak i prevoz do obale, ali sam ga odbio i vratio se plivajući", otkrio je Suli, inače navijač Atletika.

Ali dok je Suli plivao do svog ljubimca, zadesio ga je peh. Voda je probila plastičnu kesu i pokvasila telefon koji se pokvario. Ali, Mesi se našao i u toj prilici. Zamolio je članove posade da naprave fotografiju sa njim a onda je pošalju momku putem mejla.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track