(FOTO) POTRESNA PRIČA: Rasplakaćete se kada saznate šta se desilo sa devojkom Zvezdinog pojačanja

Još se nije oporavio

(FOTO) POTRESNA PRIČA: Rasplakaćete se kada saznate šta se desilo sa devojkom Zvezdinog pojačanja

Fudbal -
Portugalac Ugo Vieira u januaru ove godine izgubio voljenu devojku, koja je preminula posle dve godine borbe sa rakom

Crvena zvezda bi u Ugu Vieiri trebalo da dobije vođu navale, a 27-godišnji Portugalac priliku da se dobrim partijama i golovima vrati u život, i to ne u fudbalskom smislu, već u bukvalnom. Jer, Vieira je početkom ove godine doživeo tragediju od koje se i dalje oporavlja.

Ugo Vieria je u januaru izgubio devojku Edinu Karvaljo, koja je posle dve godine borbe sa opakom bolešću preminula. Kada je mladoj profesorki fizičkog vaspitanja 2013. dijagnostikovan rak, Vieira je igrao u Španiji za Sporting iz Hihona. Međutim, odmah se vratio u Portugal, kako bi bio uz voljenu Edinu i potpisao za Žil Visente.

Kada je Edina izgubila bitku života, fudbaler nije krio tugu.

"Život mi je uzeo nejvredniji trofej. Deo mog života se završio. Ona me je najbolje razumela i promenila me je. Bila je ljubav mog života i razlog mog postojanja", napisao je Ugo između ostalog na društvenim mrežama.

Vreme je prolazilo, ali Vieirin bol nije prestajao.

"Nedostaje mi konstantno. Mirisi, osmesi, naša mesta... Nostalgija me guši. Znam da će bol jednom popustiti i postati istorija. Ali ja ni sada, posle šest meseci, ne mogu da objasnim ovako jak osećaj. Volim te princezo moja i sve što radim, radim za tebe", napisao je Portugalac na "Instagramu" uz zajedničku fotografiju.

Ugo Vieria je sa Crvenom zvezdom potpisao dvogodišnji ugovor. Zadužio je dres sa brojm 70. Poslednji klub za koji je igrao bio je moskovski Torpedo, a u Ljutice Bogdana je došao kao slobodan igrač.

A photo posted by Hugo Vieira (@hugovieira10) on Jun 24, 2015 at 6:33am PDT

A photo posted by Hugo Vieira (@hugovieira10) on Jun 20, 2015 at 3:54pm PDT

A photo posted by Hugo Vieira (@hugovieira10) on Jun 13, 2015 at 3:25am PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track