(FOTO) ŠAMPIONKE U LEPOTI: Žene fudbalera Lestera veći su hit od svojih muževa
Foto: Reuters

Lisice u senci supruga

(FOTO) ŠAMPIONKE U LEPOTI: Žene fudbalera Lestera veći su hit od svojih muževa

Fudbal -

Fudbaleri Lestera, novi šampioni Premijer lige, predstavljaju apsolutni hit ne samo u Engleskoj, već u celom svetu.

Džejmi Vardi, Rijad Marez i ostali izrabranici trenera Klaudija Ranijerija načinili su jednu od najvećih senzacija u istoriji fudbala i dospeli u žižu. Međutim, kada pogledate njihove lepše polovine, "lisice" će pasti u senku.

Najpoznatiju devojku ima Deni Simpson - Ešli Defti, englesku rijaliti zvezdu. Par je dugo krio vezu, ali su je mediji nedavno "provalili".

Rijad Marez, zvanično najbolji fudbaler Premijer lige ove sezone, ima šestomesečnu ćerku sa Ritom, koju na Ostrvu porede sa Kim Kardašijan. Inače, par je ćerki dao ime Inaj, što na arapskom znači: pomoć, briga, zaštita.

Prvi strelac Lestera Džejmi Vardi (29) uskoro će na "ludi kamen". Njegova izabranica je četiri godine starija Beki Nikolson, koja je u Engleskoj poznata zbog prethodne veze sa pevačem Piterom Andreom.

A photo posted by Becky (@beckyvardy) on May 3, 2016 at 4:49am PDT

A photo posted by Becky (@beckyvardy) on Apr 26, 2016 at 9:59am PDT

Danski golman Kasper Šmajhel oženjen je lepoticom iz svoje zemlje Stin Gildenbrand, koja uprkos velikoj plati supruga vredno radni kao babica u bolnici. Kasper i Stin imaju dvojice dece, ćerku Izabelu i sina Maksa.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Mark Albrajton je u vezi sa 24-godišnjom Kloi Li Fulford, koja je prošle godine doživela tragediju kada joj majka ubijena zajedno sa svojim partnerom. Od tada je Kloi aktivna u borbi protiv nasilja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track