(FOTO) SIKIMIĆ OBIŠAO POVREĐENOG ŽIVKOVIĆA: Danas mi je rođendan, želim samo da staneš na gol!
Foto: Crvenazvezdafk.com

Fudbaler Zvezde obišao golmana Novog Pazara

(FOTO) SIKIMIĆ OBIŠAO POVREĐENOG ŽIVKOVIĆA: Danas mi je rođendan, želim samo da staneš na gol!

Fudbal -

Delegacija fudbalskog kluba Crvena zvezda posetila je Mladena Živkovića povređenog golmana Novog Pazara, povrešenog posle starta Predraga Sikimića na meču dva kluba.

1 / 5 Foto: Crvenazvezdafk.com

U društvu veoma ljubaznog načelnika ORL klinike u Kliničkom centru Srbije, Nenada Arsovića, Mladena su obišli predsednik Svetozar Mijailović, Predrag Sikimić i Momo Gacić. Oni su mu poželili brz oporavak i tom prilikom mu uručili poklone. Sikimić mu je doneo dres i ikonu.

- Danas mi je rođendan i veruj mi imam samo jednu želju - da što pre staneš na gol. Mnogo mi je žao. Veruj da nije bilo ni najmanje namere i oprosti. Ovo mi se prvi put desilo u karijeri - rekao je Sikimć povređenom Živkoviću.Mladen i pored ozbiljne povrede nije izgubio optimizam i osmeh mu je bio na licu.

- Niko nije srećan zbog ovoga, ali takve stvari se dešavaju i preživljavaju u sportu. Ne zameram Predragu i nadam se da ću se što pre vratiti na gol - poručio je optimistični Živković uz koga su bili i otac i sestra.

U srdačnom razgovoru, naš napadač je obećao da će redovno obilaziti Mladena.

- Znamo se još iz vremena dok smo zajedno gurali u Smederevu kada nije bilo ni plate. Žao bi mi bilo u svakom slučaju, ali ovako mi je još žalije - rekao je Sikimić.

Na to mu je Živković poručio:

- Nadam se da te neće mnogo kazniti.

Sikimić je na to imao iskren odgovor:

- Ne zanima me kolika će kazna biti. Neka bude koliko god treba, važno je da ti što pre ozdraviš - poručio je Predrag koji je potom razgovarao i sa Mladenovim ocem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track