(FOTO) SITUACIJA SE ZAKOMPLIKOVALA: Naoružani telohranitelji čuvaju kuću Maura Ikardija
Foto: Reuters

Alarmantno

(FOTO) SITUACIJA SE ZAKOMPLIKOVALA: Naoružani telohranitelji čuvaju kuću Maura Ikardija

Fudbal -

Grupa navijača intera "Curva Nord" nikako ne može da oprosti kapitenu Mauru Ikardiju delove autobiografije u kojima im preti agrentinskom mafijom.

Zato se grupa navijača zalaže za oduzimanje trake Ikardiju, te vrše pritisak na upravu kluba kako bi mu istu skinuli.

Posle utakmice, grupa od 40-tak najvatrenijih pristalica Intera pokušala je da presretne Ikardija dok je vozio i da se obračuna sa njim, ali je fudbaler uspeo da se izvuče i pobegne.

Ali, tu nije bio kraj.

Pošto je adresa stanovanja kapitena Intera dobro poznata navijačima, odlučili su da ga sečekaju ispred kuće!Doduše, nisu bili agresivni, već su samo transparentima pokazali da Ikardi više nije poželjan."Mi smo ovde. Kada dolaze tvoji prijatelji iz Argentine, hoćeš li da nas upozoriš ili ćeš biti kukavica?", stoji na transparentu.

Ikardiju nije bilo svejedno, te je brže bolje unajmio telohranitelje koji naoružani čuvaju njegov dom.

Problem na relaciji navijači-Ikardi nastao je onog trenutka kada je Argentinac objavio autobiografiju u kojoj je bez ustezanja opisivao sukob koji se pre izvesnog vremena dogodio između njega i vođe navijača.

"Spreman sam da se suočim se tim navijačima, jednim po jednim. Koliko ih je tamo? 50, 100, 200? Dovešću ću 100 kriminalaca iz Argentine koji će ih ubiti, a onda ćemo videti", napisao je Ikardi u autobiografiji.

Nije se dugo čekalo na reakciju navijača koji su zatražaili da se Ikardiju oduzme kapitenska traka.

Ikardi se izvnio zbog svega što je napisao, ali izgleda da to navijačima nije dovoljno, kao i da problem postaje sve dublji i dublji...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track