(FOTO) Unuci Dragana Stojkovića Piksija će biti uskraćena jedna stvar...
Foto: Privatna Arhiva

Mnogi roditelji se ovoga ne bi dosetili

(FOTO) Unuci Dragana Stojkovića Piksija će biti uskraćena jedna stvar...

Fudbal -

Poznati roditelji takođe imaju mnogo nedoumica oko vaspitavanja svog deteta. Međutim, Anja Stojković je nedavno donela važnu odluku!

Dolazak novog člana porodice uvek podrazumeva i mnoge promene u načinu života, piše Story. Ipak, uživanje u roditeljstvu donosi i umor, ali i napor za sve ukućane.

Roditelji se dovijaju na razne načine kako bi umirili svoje dete, a Anja je pronašla jedan neobičan način kako bi umirila svoju ćerkicu. Za razliku od mnogih roditelja naslednica proslavljenog fudbalera je rešila da malena India Rouz odrasta bez elektronike, a kako je beba još uvek mala, Anja je pronašla savršen način da je animira.

Izvor: Story.rs Sa sajta Story.rs pročitajte i: Ona ne mora da bude vulgarna da bi bila seksepilna: Evo zbog čega su svi pogledi bili uprti u Natašu Ninković (FOTO) Bojana Jovanovski: Venčanje po tradicionalnim običajima Porodica Džajić biće bogatija za još jednog člana: Ćerka Dragana Džajića je trudna Seka Aleksić: Prve fotografije sina Jakova Početak naše ljubavne priče ličio je na bajku, a onda je počelo nasilje: Voditeljka RTS-a se izvukla iz kandži nasilnika i dokazala da srećan kraj ipak postoji (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track