(FOTO, VIDEO) DOTERALO CARA DO DUVARA: Evo kako navijači Arsenala teraju Arsena Vengera
Foto: Reuters

Dozlogrdilo im

(FOTO, VIDEO) DOTERALO CARA DO DUVARA: Evo kako navijači Arsenala teraju Arsena Vengera

Fudbal -

Navijači Arsenala na današnjoj utakmici sa Noričem jasno su stavili do znanja da žele da menadžer Arsen Veneger napusti klub.

Fanovi "tobdžija" istakli su brojne parole protiv francuskog stručnjaka, poput: "Vreme je za promenu" ili "Ponosni Arsen, osramoćeni navijači"...

Venger je na klupi Arsenala punih 20 godina, ovo mu je bio 750. meč u londonskom klubu, a poslednju titulu prvaka Engleske osvojio je davne 2004, što navijači ne mogu da podnesu. Nezadovoljstvo je naročito izraženo ove sezone kada su "tobdžije" već videle sebe na tronu u konkurenciji Totenhema i Lestera. Ipak, od toga ni ove godine nema ništa, pa zato navijači žele da vide leđa 66-godišnjem Vengeru.

Arsenal je savladao Norič 1:0 u utakmici 36. kola Premijer lige. Jedini gol postigao je Dani Velbek u 59. minutu, samo tri minuta pošto je ušao u igru. Arsenal je ovom pobedom, dva kola pre kraja šampionata, makar na kratko preskočio Mančester siti na trećem mestu i približio se Totenhemu na samo dva boda zaostatka. Ekipa Arsena Vengera sada ima 67 bodova, dva manje od drugoplasiranog Totenhema, a tri više od Sitija, s tim da obe te ekipe imaju utakmicu manje.

Norič je, na drugoj stani, pretposlednji na tabeli sa 31 bodom, odnosno ima dva manje od Njukasla koji je prvi iznad opasne zone, ali i meč manje.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track