HOROR: Fudbal vrvi od silovatelja!
Foto: Reuters

MANIJAK Seksi skandal potresa Premijer ligu

HOROR: Fudbal vrvi od silovatelja!

Fudbal -
Englez Adam Džonson uhapšen pa pušten uz kauciju zbog intimnih odnosa sa 15-godišnjakinjom

Reprezentativac Engleske Adam Džonson uhapšen je u ponedeljak zbog sumnje da je imao seks sa 15-godišnjom devojkom, ali su ga istražni organi nakon ispitivanja pustili iz pritvora uz kauciju.Igrač Sanderlenda uhapšen je u policijskoj raciji u svojoj vili vrednoj dva miliona evra i tom prilikom kod njega je pronađen i pištolj za koji nije imao dozvolu. Džonson je pre samo sedam nedelja postao otac pošto je njegova partnerka Stejsi Flonders rodila ćerku, a zbog skandala uprava Sanderlenda ga je suspendovala sve dok traje istraga.Majka Adamove verenice u ime porodice obratila se javnosti.- On je nevin i svi ćemo biti uz njega! Nemaju dokaze da je kriv za bilo šta. Adam je sjajan momak i nije uradio ništa loše. Ovo je užasna situacija i ubeđeni smo da je u pitanju nameštaljka - rekla je Flondersova.Silovatelji na Ostrvu / Neki završili i u zatvoruEvans odležao tri godineReprezentativac Velsa Čed Evans pre pet meseci je izašao iz zatvora nakon što je odslužio trogodišnju kaznu zbog silovanja 19-godišnje devojke u jednom hotelu u svom rodnom gradiću Rilu. Bivši igrač Mančester sitija, Noriča i Šefild junajteda bio je osuđen na pet godina, ali je zbog dobrog vladanja pušten ranije. Za selekciju Velsa 26-godišnji napadač igrao je 13 puta.Barton se nagodioKapiten KPR Džoi Barton odležao je samo četiri meseca i dobio uslovnu kaznu u trajanju od tri godine nakon što je uspeo da se nagodi s roditeljima 16-godišnje devojke s kojom je imao seks. Nekadašnji reprezentativac Engleske je 2008. u svojoj vili nagovorio na seks tinejdžerku dok je bila u pijanom stanju, a drakonske kazne spasla ga je činjenica da je lagala za godine.

Mansini dobio 32 mesecaSud u Milanu osudio je krajem novembra 2011. brazilskog fudbalera Mansinija na zatvorsku kaznu od dve godine i osam meseci zbog silovanja. Mansiji je osuđen jer je utvrđeno da je silovao mladu Brazilku u alkoholisanom stanju tokom Ronaldinjove žurke u Milanu. Brazilac je osim u dresu roso-nera igrao i pet sezona za Romu, a u domovini je nastupao za Sao Kaetano, Portugezu i Atletiko Mineiro.Silovao kao tinejdžerVeliki skandal vezan za silovanje potresa i nemački fudbal jer je igrač Ajntrahta Jusuf Jafa optužen za silovanje 19-godišnjakinje. Gambijac je ove zime stigao u Frankfurt i već 15. januara završio iza rešetaka zbog silovanja. Tužilaštvo poseduje jake dokaze protiv Jafe, a Ajntraht je platio kauciji u iznosu od 100.000 evra kako bi se ovaj tinejdžer branio sa slobode.

Ronaldo, Van Persi, Robinjo...PREMIJERLIGAŠI ŽRTVE PODVALEFudbaleri koji nastupaju u Premijer ligi imaju ubedljivo najviše optužbi za krivična dela protivprirodnog bluda. Međutim, mnogi igrači bili su žrtve podvale. Lažne optužbe za silovanje doživeli su Robin van Persi i Kristijano Ronaldo tokom boravka na Old Trafordu, Robinjo kada je nosio dres Mančester sitija i nekadašnji fudbaler Njukasla Noriberto Solano.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track