FUNKCIONER FSS IMAO UDES: Sastanak održan bez Stevanovića, još bez kazni za incident na Banjici
Foto: Dragana Udovicic

DOBRO JE PROŠAO

FUNKCIONER FSS IMAO UDES: Sastanak održan bez Stevanovića, još bez kazni za incident na Banjici

Fudbal -

Predsednik Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije Žarko Stevanović imao je danas lakšu saobraćajnu nesreću, ali u izjavi za Kurir kaže da nema nikakvih posledica posle toga.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije sastala se danas kako bi izrekla kazne za incident na utakmici Rad - Partizan, ali sastankom ne predsedava predsednik Žarko Stevanović, budući da je imao saobraćajnu nesreću.

Kurir je uspeo da stupi u kontakt s funkcionerom FSS koji nam je rekao da se oseća dobro i da niko nije povređen, već da je samo pričinjena materijalna šteta na automobilu.

"Istina je, imao sam udes danas i trenutno sam na šlepu, tu negde kod Velike Plane, tako da ne mogu da dođem na sastanak u Savez, koji je trebalo da počne u 16.00 časova. Krenuo sam u Beograd i dogodila se nesreća, ali najvažnije je da sam dobro i da nema nikakvih posledica. Sve ostalo je manje bitno. Razumite me ne mogu trenutno da pričam", kaže Stevanović.

Na sastanku nije doneta konačna odluka po pitanju kazni, jer je Disciplinska komisija odlučila da zatraži dodatna objašnjenja od organizatora utakmice, FK Rad, i fudbalera Partizana Evertona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track