GOSPODIN SLAVOLJUB MUSLIN: Selektor Srbije po ukusu kreatora
Foto: Profimedia

Visoka moda

GOSPODIN SLAVOLJUB MUSLIN: Selektor Srbije po ukusu kreatora

Fudbal -

Šmeker svetskog stasa: Muslin forsira super stajling, to se pokazalo i na meču u Velsu. Još samo da zameni kačket spljoštenom engleskom kapicom i sve će biti savršeno, kaže za Kurir Bata Spasojević, poznati modni stručnjak

Gospodin Slavoljub Muslin! Konačno imamo pravog gospodina na klupi državnog tima. Kako po ponašanju, tako i po oblačenju. Iskusni stručnjak dostojno reprezentuje naš fudbal gde god da se pojavi. Tako je bilo i u Velsu.Poznati srpski modni kreator Bata Spasojević nije štedeo komplimente na račun selektorovog odevanja.- Super stajling! Dobar primer da učesnici sportskog događaja koji ne moraju da budu u opremi mogu da izgledaju odlično. Italijani u tome prednjače, a evo i nas sa selektorom u toj kategoriji - rekao je na početku Bata Spasojević.

Usledila je detaljna analiza, u kojoj je Slavoljub Muslin prikupio dosta pluseva, ali i jedan minus.- Dobar kaput, kako po koloritu, tako i po kroju. Šal takođe. Cipele su isto adekvatne. Jedino što ne ide uz sve ovo je kačket. Samo to bih promenio.Selektor je dobio savet šta da nosi umesto kačketa.- Više bih savetovao englesku kapicu, spljoštenu. To bi išlo idealno uz njegove godine, stilski bi se uklopilo uz ovaj kaput, tada bi sve bilo na svom mestu - zaključio je Bata Spasojević.

Bod kao kućaMuslin: Borba do poslednjeg kolaSlavoljub Muslin bio je zadovoljan rezultatom i pristupom igri svojih izabranika u Velsu.- Igrali smo hrabro, a kažu da sreća prati hrabre. Svaka čast mojim momcima, borili su se do kraja meča, nisu klonuli. Želeli smo, kao i u svakoj utakmici, da pobedimo, ali kako se meč odvijao, zadovoljan sam osvojenim bodom.Posle četiri kola „orlovi“ su drugi na tabeli sa osam bodova, Irci imaju dva više.- Znao sam i pre početka kvalifikacija da će borba za svaku poziciju u grupi biti neizvesna. Ima još šest kola, a do poslednjeg se neće znati ko će biti prvi - rekao je Muslin.

Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track