GRAFITI NA STADIONU OFK: Udar na Terzu!
Foto: Dado Djilas

Plavo na belo

GRAFITI NA STADIONU OFK: Udar na Terzu!

Fudbal -
Plava unija besna Zvezdin direktor nepoželjan u bivšem klubu, a natpisi navijača obrisani posle munjevite reakcije rukovodstva „romantičara“

U subotu su na stadionu OFK Beograda osvanuli uvredljivi grafiti upereni protiv uprave, ali i Zvezdana Terzića, bivšeg prvog čoveka kluba. Na ovaj način su pojedini navijači „romantičara“ iskazali nezadovoljstvo zbog dešavanja na meču protiv Crvene zvezde - 2:6 (2:0).Ovo je dokaz da se još nisu stišale strasti zbog dešavanja na Vračaru.Grafiti već prekrečeniOvog puta oglasili su se navijači okupljeni u grupi Plava unija, i to putem grafita koji su potpisani znakom njihove navijačke grupe. Na ulasku u upravne prostorije kluba sa stare Karaburme ispisano je: „Terziću, marš iz kluba“, „Marš iz kluba, bando lopovska, uprava napolje, Terziću!“.Zanimljivo je to što su ovi grafiti posle manje od sat vremena nakon što su uočeni - obrisani. Munjevito je intervenisalo rukovodstvo OFK Beograda.

25. jul Uvredljivi grafiti - Foto: Sportski žurnal
25. jul Uvredljivi grafiti - Foto: Sportski žurnal

25. jul Uvredljivi grafiti - Foto: Sportski žurnal
25. jul Uvredljivi grafiti - Foto: Sportski žurnal

Žurka u HumskojGeneralni direktor Zvezde bio je na meti i navijača Partizana. Na meču protiv Jagodine istakli su transparent usmeren protiv prvog čoveka rivalskog kluba."Pažnja, pažnja, pažnja. Letnja akcija salon nameštanja Terzić", napisali su na transparentu navijači Partizana.Na kraju utakmice Grobari su skandirali: „Ovo je pobeda, pobeda za Terzića.“Očigledno se navijačima Partizana nije svideo Terzićev nastup u javnost kad je generalni menadžer Zvezde otvoreno govorio da je Partizan u poslednjih osam godina igrao brojne prijateljske utakmice u Superligi Srbije. S druge strane, u Plavoj uniji smatraju da Terzić i dalje ima uticaj na funkcionisanje kluba, što se, prema njihovom mišljenju, videlo na Vračaru.

26. jul obrisani grafiti
26. jul obrisani grafiti

Tek je drugo koloVrelo leto još je vrelije u srpskom fudbalu. U borbi za titulu sve strane koriste sva raspoloživa sredstva. A tek je odigrano drugo kolo. Šta li će biti u finišu sezone?!

BezobraznoTERZIĆ: SKINITE MI SE S VRATAU želji da čuje njegov komentar, Kurir je najpre pozvao, a zatim poslao SMS Zvezdanu Terziću, na koju je on odgovorio na krajnje bezobrazan i neprofesionalan način:"Daj, bre, skini mi se više s vrata. Gde si ti navalio svakog dana?!", glasila je Terzićeva poruka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track