GROBARI SA KOSMETA: Apsolutna podrška Nenadu Bjekoviću!
Foto: Dado Đilas

Idealno rešenje za prvog čoveka Partizana

GROBARI SA KOSMETA: Apsolutna podrška Nenadu Bjekoviću!

Fudbal -

Navijači Partizana sa Kosova i Metohije smatraju da je Nenad Bjeković idealno rešenje za mesto predsednika Fudbalskog kluba Partizan.

Saopštenje navijača Partizana sa Kosova i Metohije prenosimo u celosti:

"Povodom predstojeće izborne skupštine FK Partizana želimo još jednom da podignemo glas protiv samovolje, bahatosti, drskosti i uništavanja FK Partizan, a ujedno da pružimo apsolutnu podršku ljudima sa čistim namerama i iskrenom željom za dobrobit crno bele porodice i FK Partizan.

Naš stav je svima poznat i nije se promenio, Nenad Bjeković je idealno rešenje za mesto predsednika FK Partizan.

U skladu sa time, gospodinu Bjekoviću pružamo bezrezervnu podršku na predstojećoj izbornoj skupštini jer je reč o istinskoj legendi, ljudksoj gromadi i čoveku za čije se ime vezuju najveći uspesi FK Partizan. Uvereni smo da će Nenad Bjeković uspeti da se izbori sa devijantnim ponašanjima aktuelnih funkcionera FK Partizan koji se ponašaju kao „pijani milioneri“ i apsolutni vladari univerzuma. Aktuelni funkcioneri, Miloš Vazura, Ivan Ćurković i Milorad Vučelić, ratnohuškački spisatelj sa veoma sumnjivom biografijom poznatom po tome što je uvlačio narod u ratove, a na kraju prvi bežao i ostavljao ljude na milost i nemilost, se bez imalo stida i srama (što je karakteristično za njih) rugaju kompletnoj crno beloj javnosti kršeći Statut FK Partizan i prekrajajući delegate kako njima odgovora. Upozoravamo da je FK Partizan vlasništvo svih nas crno belom bojom u srcu, a ne pometunih pojedinaca sa nečasnim namerama koje su do sada bezbroj puta pokazali.

Partizan nikada nije bio igračka pojedinaca, pa neće biti ni ovog puta. Apelujemo na sve aktere predstojeće izborne skupštine da sve prođe u korektnoj atmosferi, bez linča, pritisaka ili odlaganja sednice čemu je aktuelna uprava sklona. Ukoliko se to ne desi, bićemo primorani da svoj voljeni klub odbranimo od nečasnih radnji na miran i dostojanstven način. Jer, navijači Partizana nisu nasilnici, kako nas pojedinci žele predstaviti. MI SAMO VOLIMO SVOJ KLUB VIŠE OD SVEGA!CRNO BELI SVET SA KOSOVA I METOHIJE"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track