GROBARI UZVRAĆAJU UDARAC: Bacamo jaja zbog Vazure, Vučelića i Zečevića, jer nas vode u propast
Foto: Saša Pavlić

Tvrde da nisu instruisani

GROBARI UZVRAĆAJU UDARAC: Bacamo jaja zbog Vazure, Vučelića i Zečevića, jer nas vode u propast

Fudbal -

Navijači Partizana oglasili su se posle incidenta na utakmici sa Lučancima odgovarajući na optužbe predsednik Sportskog društva Milorada Vučelića.

Grobari su preuzeli odgovornost za napad jajima na čelnike kluba.

"Zgroženi jeftinom demagogijom i vrhunskim licemerstvom pojedinih funkcionera našeg kluba, prinuđeni smo da se obratimo javnosti na ovaj način. Naš cilj je da javnost zna punu istinu o dešavanjima na utakmici Partizan - Mladost", stoji na početku saopštenja.

Naravno, obraćanje Grobara ne može da prođe bez pominjanja Žarka Zečevića, za koga veruju i da je i dalje glavnokomandujući u Humskoj 1.

"Gađanje jajima Vazure i Vučelića isključivo od strane nas navijača je vid protesta, nezadovoljsta, pa i besa zbog stanja u kome se nalazi naš voljeni klub. Od momenta kada su njih dvojica uz logistiku čoveka iz senke i pravog šefa Partizana Žarka Zečevića preuzeli upravljanje klubom počela je propast koja se ne može i neće zaustaviti sve dok ovaj trio gazduje našim voljenim klubom".

Grobari su odgovorili na reči Miodraga Vučelića, koji tvrdi da iza svega stoji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić.

"Naglašavamo da nikakav niti bilo koji pojedinac iz sfere politike ne stoji iza revolta koji smo mi navijači iskazali tako što smo jajima zasuli Vazuru i Vučelića. Oni su FK Partizan svojim neznanjem, nesposobnošću i neozbiljnošću doveli do toga da su odnosi u klubu narušeni do te mere da niko nikoga više ne poštuje i ne sluša. Bodovna razlika u zaostatku za Crvenom zvezdom je najveća od 1945. godine. Nikada u istoriji Zvezda nije imala 30 bodova više u odnosu na Partizan. Partizan danas služi za podsmeh dok oni rečnikom 90-ih pokušavaju da zamene teze. Vučelić je kralj demagogije a to najbolje znaju i pamte građani Srbije još iz vremena kada je kao Miloševićev direktor RTS-a bestidno lagao sve u tadašnjoj SR Jugoslaviji", stoji na kraju saopštenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track