GROF BOŽOVIĆ: Ja se ne nerviram, nisam ni obećao Ligu šampiona
Foto: Saša Pavlić

Trener Zvezde u svom stilu pričao posle Valete

GROF BOŽOVIĆ: Ja se ne nerviram, nisam ni obećao Ligu šampiona

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović posle eliminacije Valete, a uoči dvomeča sa Ludogorecom pokušao je da ubedi javnost da je miran.

"Ne brine me ništa", počeo je Grof izlaganje i dodao:

"Moramo bolje i biće bolje. Nisam nikome obećao Ligu šampiona. Ja se ne nerviram. Radimo, imamo mnogo novih igrača koji su došli samo nedelju ili deset dana pre kvalifikacija. Ovo nam je tek druga zajednička utakmica".

On tvrdi da nije iznenađen velikim brojem šansi Valete.

"Što bih bio iznenađen? I kod nas u prvenstvu su nam stvarali prilike i imali smo situacije 'jedan na jedan' bar po dva puta u svakoj utakmici domaćeg prvenstva".

Njegov tim je ponovo primio gol posle sopstvene greške, kao i na Malti.

"Primili smo gol veoma rano i iz prekida, iako smo fizički bili superiorniji kada je visina u pitanju. Sudarili su se Fibel i Rendulić, normalno da je trebalo Fibel da ga drži, ali dešava se. Ta greška nas je psihološki sigurno poremetila, a posle toga smo se teško vratili u utakmicu. Imali smo sreću da Donald postigne fantastičan pogodak, Katai je potom postigao drugi gol i najvažnije je da smo pobedili. Idemo dalje".

Govoreći o igri strelca pobedničkog gola Aleksandra Kataija, Božović je rekao da je zadovoljan njegovim nastupom.

"Što se mene tiče, uradio je ono što je do njega, dao je gol, bio opasan. Odigrao je onako kako treba. Igraće bolje kad bude bio spremniji, ali ja sam zadovoljan", dodao je on.

Strateg crveno-belih tvrdi da još nije razmišljao o narednom rivalu.

"Nisam mislio na Ludogorec uopšte. Verovatno će naš pristup u toj utakmici biti drugačiji. Trebalo bi da pogledam kako su večeras igrali, pa ćemo videti", zaključio je Miodrag Božović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track