GROF BOŽOVIĆ POSLE BORČEVE VIOLINE: Sviraćemo kontrabas u Kupu!
Foto: Fonet

GROF BOŽOVIĆ POSLE BORČEVE VIOLINE: Sviraćemo kontrabas u Kupu!

Fudbal -
Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović na inspirativan način najavio je meč osmine finala Kupa protiv čačanskog Borca, koji se igra na stadionu "Rajko Mitić" u sredu od 17 časova.

"Ne očekujem mnogo golova, ipak je to Kup i mečevi su teži od prvenstvenih. Igrači koji su u Borcu do sada nosili igru - to rade i sad kod novog trenera. Video sam da je Knežević dao tri gola, Vujaklija jedan, isti ljudi rade isti posao", rekao je "Grof", istakavši u šaljivom tonu da je Vujaklija u prvenstvu nedavno dao drugi gol iz ofsajda.

On se podsetio i i njegove proslave pogodaka "sviranjem violine".

"Pošto Vujaklija svira onu violinu, mi ćemo kontrabas", poručio je Božović, koji je o samom meču pričao i ozbiljnijim tonom: "Kup je naš cilj, da budemo što bolji. Totalno je drugačije jer nema popravnog, često ima iznenađenja ako nemate pravi pristup. Često autsajderi dobiju, a vidim da Čačani prete i drago mi je, to je motiv vise. Sve osim pobede Zvezde bilo bi iznenađenje, a mi ćemo dati sve da pobedimo i ne dozvolimo da se iznenađenje i dogodi", rekao je on.

On je istakao da je pravi hendikep za ekipu povreda Aleksandra Kataija.

"Hendikep je to. Ali, ima dosta igrača koji su čekali šansu. Očekujemo da pokažu da imaju kvalitet neophodan za nastupe u Zvezdi. Vraća nam se Savo Pavićević, ali nećemo rizikovati novu povredu... Dve izmene će se napraviti u sastavu, ne više od toga, sigurno", rekao je Grof i istakao da ekipa crveno-belih nije vežbala jedanaesterce, do kojih dolazi ako nema pobednika posle 90 minuta igre:

"Nikada moja ekipa ne vežba penale. Oni se šutiraju glavom, a ne nogom", rekao je na kraju Božović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track