GROF MERKA KRASIĆA: Zvezda želi bivšeg reprezentativca Srbije
Foto: Dado Đilas

Kradu ga Partizanu

GROF MERKA KRASIĆA: Zvezda želi bivšeg reprezentativca Srbije

Fudbal -
Velika želja Miodrag Božović odlično poznaje kvalitete bivšeg reprezentativca, kojeg je hteo da dovede u Lokomotivu iz Moskve

Miloš Krasić (30) postao je jedan od najtraženijih fudbalera na srpskom tržištu. Posle interesovanja koje je pokazao Partizan, krilnog fudbalera Fenerbahčea želi i Crvena zvezda. Jedini problem za oba kluba jeste činjenica što iskusni igrač ima unosan ugovor sa Turcima do juna 2016, gde godišnje, iako ne igra za prvi tim, prima oko 2,5 miliona evra.Za vreme Jugoslavije večiti rivali uživali su da jedni drugima kradu igrače, pa su tako Dragan Stojković, Darko Pančev, Siniša Mihajlović, Dejan Savićević i Darko Kovačević prvo pregovarali sa Partizanom, da bi završili u Crvenoj zvezdi, dok su u suprotnom smeru išli Predrag Mijatović, Slaviša Jokanović i Niša Saveljić.

Novi trener Crvene zvezde Miodrag Božović u odličnim je odnosima sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije. Božović je prošle godine hteo da dovede Krasića u moskovsku Lokomotivu, ali je on odbio iz poštovanja prema bivšem klubu CSKA.Kao dečak od 13 godina Miloš Krasić je bio u Crvenoj zvezdi, ali su tadašnji rukovodioci u omladinskoj školi napravili veliku grešku, pa je plavokosi dečak završio u Vojvodini.- Bio sam na probi na Marakani dve nedelje. Trener je bio Toma Milićević, ali u tim danima nisam zadovoljio sve ukuse, a šest meseci kasnije završio sam u Vojvodini - rekao je jednom prilikom Miloš Krasić.Božović smatra da klub mora dovesti makar trojicu kvalitetnih fudbalera, koji bi uz Lukovića bili od velike koristi mladim asovima poput Luke Jovića, Mihajla Ristića, Marka Grujića i Vukašina Jovanovića.

Zvezdaško srceVAPAJ ZA NINETOMUprava crveno-belih razmišlja i o Milošu Ninkoviću, koji je prošle sezone osvojio titulu s voljenim klubom. Posle loše sezone u Evijanu, gde je veći deo bio povređen, iskusni vezni fudbaler ima nekoliko unosnih ponuda iz Kine i Amerike. Ninkovića želi i Čukarički, a gazda tog kluba Dragan Obradović već mu je ponudio mesto sportskog direktora čim odluči da okonča karijeru. Ninković ima 30 godina i slobodan je agent ovog leta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track